Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 718

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 lip 2010, 12:15

fieldy pisze:Wilshere, który zaliczył dwie asysty i był bardzo aktywny
Mnie ciekawi co w końcu Wenger zrobi z Jackiem. Podobne Coyle chciałby go raz jeszcze sprowadzić do Boltonu, a wiadomo, że tam w przeciwieństwie do Arsenalu miałby zdecydowanie więcej szans na grę. Taki pełny sezon ligowy mógłby mu wyjść tylko na dobre. Boss w ogóle wspominał już coś na ten temat, bo nie zarejestrowałem :>
Paszti pisze:ale za to niby Frey przybliza
Fabian będzie jedynką.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2010, 12:22

Ja bym chyba chciał Jacka w kadrze do stycznia, Ramsey jeszcze się będzie leczył trochę i Jack moze się przydać. Później mógłby na pół roku odejść, choć jak odejdzie na cały sezon, to też nie będzie źle, dobrze dla niego, dobrze dla nas. Coyle go chce, mógłby to Wenger wykorzystać by trochę taniej Cahilla kupić :)

Czekam na kolejne sparingi, jak na razie obstaje przy tym, że Koscielny nie rozpocznie sezonu w 1 składzie.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 lip 2010, 12:24

Skoro zarówno Fabiański jak i Szczęsny zagrali z Barnet to chyba oznacza, że obaj mogą dostać szansę zaprezentować się "swojej" publiczności w Warszawie. Zgadza się?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 lip 2010, 12:40

Tak jeszcze odnośnie naszej formacji defensywne

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tr ... 29457.html

Jagielka to świetny obrońca, ale 16 milionów!? Przecież Wenger nie da tyle za nowego defensora.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2010, 12:41 przez Duch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 18 lip 2010, 12:41

Fabian będzie jedynką.
nie zalamuj mnie, jeszcze jest nadzieja

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 lip 2010, 12:51

Szczęsny chyba zostanie gdzieś wypożyczony.

Do tego jeszcze ten Mannone ...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2010, 13:15

Wenger powiedział, że chciałby aby spekulacje się wreszcie zakończyły, ale wie,ze nie może kontrolować wypowiedzi ludzi z Barcy i miał rację.

Puyol: He is the future of Barcelona and Arsenal can't do anything to stop that. I have just spent six weeks with him and there is only one club he wants to be at.

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 55,00.html

:x

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 18 lip 2010, 13:37

Wiem ze czesc wypowiedzi pilkarzy Barcy jest zmyslonych ale i tak mozna powiedziec ze to pajace bez klasy i przyzwoitosci, bez umiejetnosci zachowania sie z klasa. Coz, pilkarzy dobiera sie na podstawie umiejetnosci a nie kultury wiec trudno sie dziwic, zreszta biora przyklad z szefow klubu. Nie wiem czy taka mentalnosc jest w calej Hiszpanii czy to tylko pastuchy z Barcelony nie maja klasy :twisted:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 lip 2010, 13:52

Tacy przyjaciele a nie wiem czy widzą, że najbardziej po dupie po takich wypowiedziach dostaje sam Fabregas. Wymusza się na nim chęć transferu do Barcy. Nie wiem co chcą osiągnąć co wywiad powtarzając, że Cesc kocha Barcelonę itd itp - to widać, nigdy się z tym nie krył, zawsze to powtarzał. Ale chyba na MŚ sam zauważył, jaki los go czeka i wie, że musi jeszcze z rok czy dwa poczekać żeby nie marnować się na ławce.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2010, 15:33

Krążą plotki, że Eduardo do Szachtara odszedł za 7 mln. Ponoć w chorwackiej gazecie napisali. Ciekawe kiedy klub się wypowie w tej sprawie. Ja bym jeszcze Eduardo przez rok zatrzymał, ale nie moja kasa, nie moja decyzja :P

aha i Wenger stwierdził, że Silvestre i Gallas prawdopodobnie odejdą, a co z Solem, to jeszcze nie wiadomo. Fajnie by było jakby jednak został.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 lip 2010, 16:50

Arsène Wenger does not currently have a No 1 keeper.

The Arsenal manager has been speaking about his goalkeeping situation and says the Club is still in the market for a new keeper, though he dismissed links with Fulham keeper Mark Schwarzer.

Lukasz Fabianski, Vito Mannone and Wojciech Szczesny all appeared between the sticks in Saturday's pre-season win over Barnet while Manuel Almunia was sick. Afterwards Wenger confirmed that the No 1 spot was open for next season

"We are still active in the transfer market," he said after the 4-0 win.

"At the moment, in pre-season, there is no No 1 - you have to give a chance to everyone to show how good he is. You cannot decide that today.

When asked about media reports linking him with Fulham keeper Mark Schwarzer, Wenger replied: "Not really.

"We are still looking at various situations, but I would not like to come out on any individuals."
Fajnie :lol: Wyglada na to, ze sytuacja w ktorej to Fabianski albo Mannone staja sie numerem 1 jest dosc realna :lol: Ta choroba Almunii znowu tajemnicza cholera wie co Wenger knuje :P Tak czy inaczej, w tym sezonie wyglada to bardziej realnie niz rok temu... i Schwarzer chyba raczej nie przyjdzie :| Wenger powie ze nikogo nie znalazl i ma 3 world class keepers tutaj i mu wiecej nie potrzeba i tyle :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lip 2010, 17:17

michal2 pisze:Coz, pilkarzy dobiera sie na podstawie umiejetnosci a nie kultury wiec trudno sie dziwic, zreszta biora przyklad z szefow klubu. Nie wiem czy taka mentalnosc jest w calej Hiszpanii czy to tylko pastuchy z Barcelony nie maja klasy
Rozwiń swoja wypowiedź o coś sensownego, bo o co chodzi z tą władzą. Ktoś się publicznie o Cescu wypowiadał. :?: O przyzwoitości mając w sercu Arsenal i sprawę Cesca bym nie pisał, przynajmniej takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
prawiehenry
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 18 lip 2010, 19:17

mi sie wydaje ze kazdemu kto jest w Barcelonie czy to pilkarz czy nie wydaje sie ze jest lepszy od innych przy tym zapominaja o jakiejkolwiek skromnosci i z tego wychodza takie sytuacje z ich strony

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 lip 2010, 19:59

fieldy pisze:Krążą plotki, że Eduardo do Szachtara odszedł za 7 mln. Ponoć w chorwackiej gazecie napisali. Ciekawe kiedy klub się wypowie w tej sprawie. Ja bym jeszcze Eduardo przez rok zatrzymał, ale nie moja kasa, nie moja decyzja :P
Nie oszukujmy się, ale ta koszmarna kontuzja zniszczyła mu karierę.

Wtedy był na fali wznoszącej. Oglądając go w akcji miałem uczucie że za kilka miesięcy na Euro 2008 może eksplodować.
Niestety do tamtego poziomu nie wrócił ... i już nie wróci :(

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 lip 2010, 21:29

kaczy pisze:
fieldy pisze:Krążą plotki, że Eduardo do Szachtara odszedł za 7 mln. Ponoć w chorwackiej gazecie napisali. Ciekawe kiedy klub się wypowie w tej sprawie. Ja bym jeszcze Eduardo przez rok zatrzymał, ale nie moja kasa, nie moja decyzja :P
Nie oszukujmy się, ale ta koszmarna kontuzja zniszczyła mu karierę.

Wtedy był na fali wznoszącej. Oglądając go w akcji miałem uczucie że za kilka miesięcy na Euro 2008 może eksplodować.
Niestety do tamtego poziomu nie wrócił ... i już nie wróci :(
umiejętności na pewno nie stracił.. myślę, że to siedzi w jego głowie, musi się 'odblokować', ale nie wydaje mi się, aby udało mu się to w PL..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”