Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 12 sie 2017, 21:09
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2017, 3:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 sie 2017, 9:41
Tyle tylko, ze winnym temu nie są przepisy a nieprofesjonalni, rozkapryszeni grajkowie. Dużo bardziej popierałbym jakakolwiek próbę twardszego postępowania z takimi jegomosciami.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 15 sie 2017, 11:28
Nope. Wciąż mogli by odejść do innych krajów.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2017, 20:08
pewnie, że po części tak, aczkolwiek nie wiem co niby mieliby wprowadzić, by sobie z takimi radzić. NIc mi do głowy nie przychodzi.
jasne, że tak. Zakładam, ze inne ligi poszłyby tym samym tropem.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 sie 2017, 20:39
Tu nic nie trzeba wprowadzać, chodzi o elementarne zasady i szacunek do podpisanej przez siebie wcześniej umowy. Jeśli pracodawca mówi: spoko, negocjuj z konkurencją to temat jest otwarty, jeśli jednak zawodnik słyszy, że nie ma mowy o transferze niezależnie od kwoty to temat powinien być zamknięty. Skoro kluby w pogoni za sianem nie szanują same siebie i zgadzają się na sprzedaż zawodnika w myśl "z niewolnika nie ma pracownika" to trudno oczekiwać od gwiazdeczek, że będą respektowały te kontrakty. Postępowanie BVB wobec Dembele czy wcześniej Lewego pokazuje, że można się nie uginać wobec tych roszczeniowych postaw graczy.fieldy pisze:pewnie, że po części tak, aczkolwiek nie wiem co niby mieliby wprowadzić, by sobie z takimi radzić. NIc mi do głowy nie przychodzi.
To się nigdy nie uda bo ligi startują w różnym czasie. Może dochodzić do sytuacji gdzie po zamknięciu okienka w PL taki Real czy Barca zaczną mącić we łbie takiemu Hazardowi tylko po to żeby wlać trochę kwasu do szatni rywala. Przy wprowadzeniu takiego rozwiązania kluby mogłyby stworzyć wewnętrzne ustalenia, że kadra jest ostateczna na 1 kolejkę ale nie przewidzą tego, że taka Barca straci przez klauzulę 10 sierpnia Neymara i ruszy po Coutinho 3 dni póżniej czyli po rozpoczęciu PL. Hipotetycznie okienko w Anglii byłoby już zamknięte, Barca miałaby tonę siana, desperacko szukałaby wzmocnienia a Brazylijczyk złożyłby transfer request.fieldy pisze:jasne, że tak. Zakładam, ze inne ligi poszłyby tym samym tropem.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 15 sie 2017, 20:45
To tylko pokazuje jakim profesjonalistą jest Lewandowski. Nie robił żadnych cyrków, udawanych kontuzji, przeziębień, czy innych cudów na kiju. Grał do końca kontraktu na 100% swoich możliwości dając z siebie maksa w każdym meczu. To przykre i śmieszne zarazem, że takie zachowanie jest coraz mniej spotykane u zawodowych piłkarzy.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sie 2017, 18:28
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2017, 19:32
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 25 sie 2017, 19:54
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2017, 20:19
Kamil232
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 sie 2017, 19:16
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 sie 2017, 13:18
http://www.sport.pl/pilka/7,64946,22287 ... tkach.htmlZabawna jest ta z 2013 roku. Po kilku naprawdę świetnych ligowych meczach zadzwonił do mnie mój agent. Był bardzo podniecony. Okazało się, że chce mnie jeden z czterech najmocniejszych klubów w Anglii. Gigant. Menadżer był już po rozmowie z działaczami. Odezwał się do mnie, choć nie chciał powiedzieć, o jaki klub chodzi. Ale w końcu go namówiłem. Fakt, byłem pod wrażeniem. O 13 grałem mecz ze Stoke, na trybunach zasiedli przedstawiciele tego giganta. Po kilkunastu sekundach przelobował mnie bramkarz Stoke Asmir Begovic. No i po meczu temat transferu się zakończył. Gdyby nie to, byłbym dziś w innym miejscu. Było jeszcze kilka dużych klubów. Ale to opowieści na książkę.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 wrz 2017, 15:26
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio