Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 8

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 lip 2005, 22:46

Rossi pisze:
RoRo pisze:
pippen pisze:Ja stawiam na Manchester United.

Ma nadzieję że nie Chlesea , bo jeśli tak to to trochę było by już nieciekawe.

Choć fani tege zespołu liczą oczyscie na swoją eikpię, Ja mam nadzieję , ze "sztywny" futbo Mourinho zostanie pokonany.
Chyba śnisz :P Mourinho zdobylby tytul z tym skaldem co ma teraz ale zeby nie bylo nudno to postawnowil zalatac kilka dziur i zmiesc juz teraz rywali calkowicie :P:P:P Del Horno sie sprawdzi, jeszcz Crespo wraca, SWP pewnie przyjdzie i sklad bedzie juz dopracowany, na lewej flance Robben, na prawej SWP w srodku Lampard, Atak Crespo i Drogba. To juz jest klasa swiatowa, a jak wspomniec ze w obornie biega sobie taki Johne Terry to drogi Pippenie MU nie ma sznas na pokonanie w przyszlym seznonie The Blues w wyscigu po Mistrzostwo :D:D:D

POZDRO
RoRo jak Mu nie ma szans z chelsea to jak ty jeszcze kibicujesz Interowi przecież juve załatał kilka dziur w sklądzie i teraz to jeszcze z większą przewagą wygra lol . Tu nie chodzi o skład bo piłkarze na tym poziomie rozgrywek w najlpeszych klubach mają bardzo zbliżone umiejętnosici. Tu wszystko siedzi w głowach zawodnikó !!!!!
Wszystko siedzi w glowach zawodnikow ?? :wink:

Chciałbym napisać dwa słowa :arrow: Jose, Mourinho :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 lip 2005, 23:19

RoRo pisze:
Rossi pisze:
RoRo pisze:
Chyba śnisz :P Mourinho zdobylby tytul z tym skaldem co ma teraz ale zeby nie bylo nudno to postawnowil zalatac kilka dziur i zmiesc juz teraz rywali calkowicie :P:P:P Del Horno sie sprawdzi, jeszcz Crespo wraca, SWP pewnie przyjdzie i sklad bedzie juz dopracowany, na lewej flance Robben, na prawej SWP w srodku Lampard, Atak Crespo i Drogba. To juz jest klasa swiatowa, a jak wspomniec ze w obornie biega sobie taki Johne Terry to drogi Pippenie MU nie ma sznas na pokonanie w przyszlym seznonie The Blues w wyscigu po Mistrzostwo :D:D:D

POZDRO
RoRo jak Mu nie ma szans z chelsea to jak ty jeszcze kibicujesz Interowi przecież juve załatał kilka dziur w sklądzie i teraz to jeszcze z większą przewagą wygra lol . Tu nie chodzi o skład bo piłkarze na tym poziomie rozgrywek w najlpeszych klubach mają bardzo zbliżone umiejętnosici. Tu wszystko siedzi w głowach zawodnikó !!!!!

POZDRO
Mourinho jeszcze duzo musi się uczyć żeby dorównać Fergusonowi . Napewno Jose jest lepszy w taktyce ale w motywacji napewno nie. Poprostu ja w nim widze typoewgo narcyza którego życie jeszcze nie doświadczyło tak aby mógł wyciągnąc wniski z tych doświadczeń. Każdy jest nim zachwycony ja podchodze do tego inaczej napewno nie sądze żeby był najlepszym trenerem świata. Alex , Capello,Ancelotti to jest dla mnie światowa czołówka mourinho dpiero raczkuje więc niech nie będzie taki pewny bo się przeliczy. A pozatym żal mi go jako człowieka , bo z takim podejsiciem przeżyje wkońcu porażke że się nie będzie mógł pozbierać. Glory Glory MU

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 lip 2005, 23:21

Rossi pisze:Napewno Jose jest lepszy w taktyce ale w motywacji napewno nie
Nie rzuca butami w piłkarzy 8).

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 lip 2005, 23:26

piwus pisze:
Rossi pisze:Napewno Jose jest lepszy w taktyce ale w motywacji napewno nie
Nie rzuca butami w piłkarzy 8).
Może jak by Beckham był piłkarzem to by nie rzucił a że Alex rekalm i pokazów mody oglądać to zdarzyła się okazja i się wreszcie wyżył.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 8:08

RoRo pisze:
Rossi pisze:
RoRo pisze:

POZDRO

POZDRO

Roro grasz w Fm-a, a piszesz takie głupoty. Jose Mourinho wygrał lige angielską swoją taktyką, nieznaną innym do tej pory. Do tego pieniądze Abramowicza zrobiły swoje. Wiele meczy kończyło się wynikiem 1-0 po dziwnych rzutach karnych dla "Sky Blues". Pozatym skład Chelsea na pewno nie jest światową klasą!!!! :shock: Dużo Chelsea dała skuteczna obrona. W Anglii są co najmniej trzy zespoły zdecydowanie lepsze składowo od Chelsea. Światowa klasa w Chelsea: Lampard, Cech, Terry, a szczególnie ten pierwszy. No lecz na pewno wymiernie lepsi od nich są chocby Gerrard, Rio Ferdinand, Sol Cambell. I jestem pewiem, że w przyszłym sezonie United znowu wygra lige.

Pozdrawiam

P.S. Ja tam bym się Roro martwił o Twój Inter. Przy wzmocnieniach głównie w obronie, w przeciwieństwie do Juve 8) , jak już napisał wcześniej Rossi zbytnio szans nie macie. Chyba, że w mistrzostwie na remisy. A już na pewno prędzej Juve zmiażdzy wszystkich we Włoszech niż Chelsea w Anglii :lol:

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 13 lip 2005, 8:14

Uwazam ze Chelsea wygra lige ale bedzie o to toczyla rowny boj do ostatnich kolejek Premiership z Arsenalem ,Liverppolem I Manu..beda bardzo male roznice ponktow ale helsea i tak pewnie wygra.. :twisted: :twisted:

A co do wloszech ti mysle ze Juve nie bedzie mialo sobie rownych i przegoni pozostale zespoly :twisted: Pierwsza Czworka:
1.Juve
2.Inter
3.Milan
4.Roma lub Fiorentina :twisted: :twisted:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 13 lip 2005, 8:25

Chłopaki zobaczcie, w tym nastepnym sezonie Chelsea nie bedzie juz tak łatwo.
ManU-kupiło dobrego, doswiadczonego i sprawdzonego bramkarza, który jeszcze nie ma wiekszej konkurencji w barmce reprezentacyjnej, a przecież ile padlo goli dla przeciwników po blędach Howarda i Carolla :?: Jeszcze do tego Park Ji-Sung, brylowal w PSV, teraz może ogrywać obrońców czołowych drużyn angielskich. Jeszcze do formy powinien wrócić RVN10 i Chelsea będzie miała bardzo groźna konkurencję.

Liverpool-cały czas wzmacnia się. Sissoko, Gonzales, Reina to tylko niektorzy pikarze sprowadzeni przez Rafę Beniteza, a przeciez LFC walczy jeszcze o kilku innych światowej klasy pikarzy m.in. Luisa Figo. Być może w następnym sezonie Premier League nie zobaczymy w bramce The Reds Jurka Dudka, ktory mimo swoimi swietnymi występami nie zdołał do siebie przekonac hiszpańskiego trenera. Rafa w bramce postawił na rodaka-Jose Manuela Reinę.

Arsenal-zespół prowadzony przez Arsene Wengera bardzo sie nie wzmocnił ale pozyskał bardzo dobrego pomocnika-Aleksandra Hleba, ktory przekonal do siebie świetnymi w Bundeslidze działaczy Arsenalu. Po za tym mają jeszcze znakomitego napastnika-Thierrego Henry, ktory w poprzednim sezonie został krolem strzelcow.

To są trzy zespoły ktore będą miały najwięcej do powiedzenia w walce o tytuł.

POZDRO :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 12:09

[quote=".

To są trzy zespoły ktore będą miały najwięcej do powiedzenia w walce o tytuł.

POZDRO :P[/quote]

No mam nadziej że te TRZY( arsenal, pool, MU) będą miałay najwięcej do pwoeidzienia w Premiership :D . Bo chelsea to powiina walczyć tak jak zawsze o puchar Uefa :D
CZasem Mikusiniski napiszesz coś mądrego :twisted:

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

tak to bedzie!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 13 lip 2005, 12:32

1. Chelsea FC
2. Arsenal FC albo Man. Utd
4. Tottenham, Liverpool, Bolton
7. Newcastle, fulham, Aston Villa
10. Everton

wyjasnienie:
Pierwsze miejsce oczywiscie dla Chelsea nikt sie z nia nie rowna teraz ani zaraz w Anglii, Arsenal i ManU choc wiecej szans na drugie miejsce daje Arsenalowi, Troche watpie zeby Liverpool byl czwarty ale tak napisalem mysle ze bedzie jak zwykle poza liga mistrzow. Niespodzianka sezonu moze byc Bolton to swietna druzyna z duzymi gwiazdami.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: tak to bedzie!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 lip 2005, 12:37

No dokladnie - mysle ze nikt nie ma szans zagrozic Chelsea - Arsenal sie chyba osłabi - byc moze odejdzie Vieira - a to cala siła napędowa Arsenalu . MU z milionem napastników nie blyszczało sezone temu - a Chelsea - no cóż - mają Romka i Mourinho :)
I to starczy - wrócił Crespo, doszedl Del Horno - mają dokupic Essiena i Wright Philipsa - z tą kassą raczej nikt nie ma z nimi szans w Premiership

Forza Inter !!!!
artur.makaveli pisze:1. Chelsea FC
2. Arsenal FC albo Man. Utd
4. Tottenham, Liverpool, Bolton
7. Newcastle, fulham, Aston Villa
10. Everton

wyjasnienie:
Pierwsze miejsce oczywiscie dla Chelsea nikt sie z nia nie rowna teraz ani zaraz w Anglii, Arsenal i ManU choc wiecej szans na drugie miejsce daje Arsenalowi, Troche watpie zeby Liverpool byl czwarty ale tak napisalem mysle ze bedzie jak zwykle poza liga mistrzow. Niespodzianka sezonu moze byc Bolton to swietna druzyna z duzymi gwiazdami.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 13:12

Wszystkie te 3 drużyny na dzień dzisiejsz mają szanse wygrac i nikt niejest zdecydowanym faworytem zwłaszcza Chelsea. Oni są kompletnie niedoświadczeni. Nie wiedzą co to znaczy bronić tytułu mistrzowskiego. Mourinho bronił tytułu ale w lidze portugalskiej,a tam jest niski poziom. Niewieże w to żeby Cheslea obroniła ten tytuł bo jak już wspominałem są niedoświadczeni, zadufani w sobie, nadęci i zbyt dumni po drugim mistrzostwie :lol: . Po za tym jesli by sie zdażyła taka sytuacja że jesli niekupią zmiennika dla Makalele i bedzie miał kontuzje to to moze byc koniec. Nie mają zmiennika dla jednego z najważniejszych ogniw w zespole.

Chelsea zawsze była słaba jest i będzie i nigdy niebede ich uznawał za jakiegokolwiek faworyta chyba że do spadku. Zawsze tak było, tylko na jakis czas zmienil to Romek ale za jakis czas wszystko wroci do normy :wink: .

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 14:10

radekutd pisze:Roro grasz w Fm-a, a piszesz takie głupoty.
Na forum znalazło by się kilku co pisze większe głupoty :lol:
radekutd pisze:I jestem pewiem, że w przyszłym sezonie United znowu wygra lige.
Ja tam jestem pewien tylko śmierci :roll:
Michal_United pisze:Chelsea zawsze była słaba jest i będzie i nigdy niebede ich uznawał za jakiegokolwiek faworyta chyba że do spadku. Zawsze tak było, tylko na jakis czas zmienil to Romek ale za jakis czas wszystko wroci do normy
Tutaj masz racje, jednak na dzień dzisiejszy to Chelsea jest najsilniejsza, za kilka lat pewnie znowu będzie dla nich przeznaczony środek tabeli.

Tak na marginesie to gdzieś przeczytałem, że jeżeli Essien odejdzie z Lyonu to tylko do Chelsea. Milan zapowiedział, że sprzeda Schevchenko do Chelsea, jezeli klub zapłaci 60 mln euro. Myśle, ze to zaden problem dla Romka wyłożyć 100 mln na tych dwóch piłkarzy. Tak więc Chelsea się wzmacnia :roll: (oczywiście to jeszcze nic pewnego)

Powtórze jeszcze raz. Według mnie w najbliższym sezonie mistrzem ponownie będzie Chelsea Londyn, aczkolwiek nie jestem tego pewien :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 14:21

Kama gdzieś to ty przeczytał że Milan sprzeda ukrainica za 60 mln?? chyba w najnowszym unmerze bravo sport. Bo ja w takie bajki nie wieże!!
Essien prędzej przejdzie do chelsea niz Sheva!!!! Bo ten drugi nie jest za bardzo pazerny a Essien po tym co ostatnio mówi echh szkoda gadać

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 14:26

Rossi pisze:Kama gdzieś to ty przeczytał że Milan sprzeda ukrainica za 60 mln?? chyba w najnowszym unmerze bravo sport. Bo ja w takie bajki nie wieże!!
http://new.sports.pl/index.php?show=1&s=15&ns=53808

Bravo sportu nie czytam.

Aha i proszę o nie strzelanie ortów, bo to troche razi :wink: wierze pisze się przez "rz". Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 lip 2005, 14:35 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 14:34

kama_reda pisze:
Rossi pisze:Kama gdzieś to ty przeczytał że Milan sprzeda ukrainica za 60 mln?? chyba w najnowszym unmerze bravo sport. Bo ja w takie bajki nie wieże!!
http://new.sports.pl/index.php?show=1&s=15&ns=53808

Bravo sportu nie czytam.
No spoko przeczytałem i dalej nie wieże to jest troche niezrozumiae najpier ponać odrzucają 100 mln a teraz chca go sprzedać za 60 mln

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”