Wszystko siedzi w glowach zawodnikow ??Rossi pisze:RoRo jak Mu nie ma szans z chelsea to jak ty jeszcze kibicujesz Interowi przecież juve załatał kilka dziur w sklądzie i teraz to jeszcze z większą przewagą wygra lol . Tu nie chodzi o skład bo piłkarze na tym poziomie rozgrywek w najlpeszych klubach mają bardzo zbliżone umiejętnosici. Tu wszystko siedzi w głowach zawodnikó !!!!!RoRo pisze:Chyba śniszpippen pisze:Ja stawiam na Manchester United.
Ma nadzieję że nie Chlesea , bo jeśli tak to to trochę było by już nieciekawe.
Choć fani tege zespołu liczą oczyscie na swoją eikpię, Ja mam nadzieję , ze "sztywny" futbo Mourinho zostanie pokonany.Mourinho zdobylby tytul z tym skaldem co ma teraz ale zeby nie bylo nudno to postawnowil zalatac kilka dziur i zmiesc juz teraz rywali calkowicie
:P:P Del Horno sie sprawdzi, jeszcz Crespo wraca, SWP pewnie przyjdzie i sklad bedzie juz dopracowany, na lewej flance Robben, na prawej SWP w srodku Lampard, Atak Crespo i Drogba. To juz jest klasa swiatowa, a jak wspomniec ze w obornie biega sobie taki Johne Terry to drogi Pippenie MU nie ma sznas na pokonanie w przyszlym seznonie The Blues w wyscigu po Mistrzostwo
:D:D
POZDRO
Chciałbym napisać dwa słowa
POZDRO