Reprezentacja Anglii (zbiorczy) - Strona 8

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2006, 13:32

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2006, 23:46

Martin Pellegrino pisze: Ja też jakoś nie przepadam za ManU, ale to Neville zawsze wzbudzał u mnie podziw w defensywie Czerwonych Diabłów. Masz rację, że nie ma w nim niczego szczególnego, ale sama ambicja i łatwość z jaką potrafi zmotywować się do meczu budzą u mnie podziw. Kontuzja, o której wspomniałeś, nie wybiła go z rytmu, a nawet po jej wyleczeniu powrócił z lekkim głodem gry :twisted:
Hehe ja właśnie kibicuję Manchesterowi a nie przepadam za Nevillem choć otwarcie przyznaje, że w tym sezonie prezentował się nadspodziewanie (dla mnie) dobrze :) Tu się chyba zgadzamy :D

Wracając do reprezentacji, duże nadzieję wiążę z Gerrardem. Jako kibic United w sumie powinienem go nie znosić ale ten piłkarz strasznie mi imponuje. Osobiście, uważam go za kopacza dużo lepszego od Lamparda, może niekoniecznie z racji umiejętności (choć tu też stawiam go wyżej) ile z racji charyzmy. Jeśli trener zamiast robić zlepek z gwiazd, dałby mu opaskę kapitana i zrobił z niego lidera to jestem pewny, że Anglicy byliby drużyną jeszcze lepszą. Bo skład i możliwości mają z nimi porównywalne(przewyższające) jedynie Brazylijczycy.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 23 maja 2006, 0:55

fieldy pisze:piękniejsze połowy reprezentantów anglii :D

wejdź i zagłosuj :P
Niezle sie Ashley Cole ustawil 8) chyba najlepiej ze wszystkich Anglikow...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 2:23

hehe Gomez, podzielam swoje zdanie 8) Wkoncu to Kanonier z krwi i kosci!!!!! Crouch taki brzydki a takiej cycatej sie czepil :shock: kurde ma kase to go chciala:/ Rooney na swoim poziomie :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 2:26

Marrow, Gerrard jest lepszy od Lampsa pod kazdym wzgledem i tu sie nie mylisz 8) Jak dal mnie to on powinien byc kapitanem nie Becks, mowia ze Terry nim powinien byc a ja na to[*] Gerrard jest lepszy w tym fachu i juz nie raz nam udowodnil ze potrafi pociagnac druzyne...A mi to jeszcze J.Cole i Lennon imponuja...sa ah...nie mam slow. Obu bym widzial w AFC :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2006, 9:18

Gomez pisze:Niezle sie Ashley Cole ustawil Cool chyba najlepiej ze wszystkich Anglikow...
to jest jakaś piosenkarka, był taki brytyjski zespół Girls Aloud [wszytskie tak wygladały, śpiewały gorzej, no ale to standard :lol: ]
guru pisze:Crouch taki brzydki a takiej cycatej sie czepil
raczej ona jego :lol:

Kadra Angli gra za 2 dni sparing [2 kadra] wystapić mają wspomniany Lennon, Owen i Theo, w końcu Sven zobaczy na żywo w meczu Walcotta

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 23 maja 2006, 14:25

guru pisze: Jak dal mnie to on powinien byc kapitanem nie Becks
guru pisze:Gerrard jest lepszy w tym fachu i juz nie raz nam udowodnil ze potrafi pociagnac druzyne
Oczywiście w zupełności się zgadzam :D Kapitan powinien napędzać drużyne, mobilizowac ją, brać na siebie ciężar gry w ciężkich momentach no i dawać z siebie wszytsko. Te wymogi na pewno spełnia Gerrard, co do Becksa to nie wydaje mi się. Myślę jednak że na MŚ Beckham bedzie nadal pełnił rolę kapitana, w końcu pupil SGE. Mam nadzieje że gdy zmieni się trener po MŚ, zmieni się także kapitan.

Co do lasek zawodników... troche źle podobierali zdjęcia, np zdjęcie dziewczyny A. Cola jest z jakieś sesji zdjęciowej, a Rooneya, Gerrard itd z ulicy, podczas robienia zakupów :P Ale i tak najbardziej zszokowała mnie dziewczyna Croucha :shock:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 22:09

No tez na to licze ze i z nowym trenerem sie zmieni tez kapitan 8) i oczywiscie Gerrard!!! Szkoda ze nie teraz bo wrazei wygrania przez Anglie WC to nie strzymam na widok Becksa podnoszacego puchar WC :roll:

kowal71
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kowal71 » 29 maja 2006, 14:30

WITAM
Uważam ze Anglia nie odegra większej roli na MŚ chociaz jak przed każda impreza oświadczają ze jadą po tytuł i jak zwykle kończy się to na zapowiedziach.Tym razem bedzie podobnie i musza bardzo uwazac aby wyjść z grupy bo Paragwaj totez niezły zespół a ze Szwedami z reguły bywa ciężka przeprawa
pozdrawiam :D
WEST HAM UNITED
KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 maja 2006, 16:55

A moim zdaniem Anglia moze odegrac duza role na MS, z grupy wyjdze, mozliwe ze trafi na Polske, wynik znamy i 1/4 finalu to juz jest cos... :wink: Mysle ze Aron Lennon i Theo Walcott beda odkryciem mistrzostw, dynamika Lennona jest poprostu nie do opisania sa to swietni zawodnicy i jak dostana szanse mysle ze ja wykozystaja jak najlepiej i udowodnia ze ich powolanie nie bylo bledna decyzja Svena :wink:

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 29 maja 2006, 18:08

guru pisze:Mysle ze Aron Lennon i Theo Walcott beda odkryciem mistrzostw
A ja myśle, że nawet sobie nie pograją, może Lennon co najwyżej. Walcott może zagra jedynie gdy któryś z napastników odniesie kontuzje. Poza tym żeby stali się odkryciami to musieliby rozegrać troche więcej niż np. jeden mecz, a wątpie żeby dostali taką szanse zaprezenotwania się. Największe szanse mają na gre w meczu z Trynidadem i Tobago, ale na pewno nie od pierwszy minut. Jeśli Anglia wyjdzie z grupy (nie widze innej możliwości) to przy zdrowej kadrze młodzi nie będą mieli okazji pokazać się. Będzie to już gra o za wysoką stawke, a oni będą mieli jeszce okazje sie wykazać. Chociaż kto wie co Sven znowu za niespodzianki Nam na mundialu zafunduje...

Awatar użytkownika
Erix
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erix » 03 lip 2006, 14:35

kapi88 napisał:
Oczywiście w zupełności się zgadzam Kapitan powinien napędzać drużyne, mobilizowac ją, brać na siebie ciężar gry w ciężkich momentach no i dawać z siebie wszytsko.
A mecz Anglia-Paragwaj był totalną klęską :cry:

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 24 lip 2006, 14:00

Paul Scholes znowu w reprezentacji ? Angielskie brukowce spekulują, że nowy trener reprezenatcji Anglii Steve McClaren złożył propozycję powrotu do reprezentacji Scholes'owi. Ale czy rudowłosy pomocnik przyjmie oferte ? Przekonamy się nie bawem. Osobiście uważam, że nie byloby to dobre rozwiązanie dla Paul'a. Powinien skupić się na grze w ManU i nie myślec o dodatkowych meczach jakie rozgrywałby dla Anglii.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 24 lip 2006, 15:29

Jakoś wątpie w to by Scholes mógł wrócić do reprezentacji ,a jaklby jednak wrócił to kogo miejsce ,by zajął? Lampard,Gerrard...Oni są od niego lepsi oraz młodsi ,a nie zapominajmy ,że jest jeszcze Owen H. oraz M.Carrick ,którzy słabi też nie są...Także nie widzę dla niego miejsca w kadrze ,a na dodatek ma chyba jeszcze coś ze wzrokiem ,nie wiem czy to mineło czy nie...

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 25 lip 2006, 9:40

Kontuzje już wyleczył... Twoją opinie o powrocie Scholes'a do reprezentacji podzielam, ale skoro Steve McClaren chce jego powrotu to coś w tym musi być...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”