wejdź i zagłosuj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 maja 2006, 23:46
Hehe ja właśnie kibicuję Manchesterowi a nie przepadam za Nevillem choć otwarcie przyznaje, że w tym sezonie prezentował się nadspodziewanie (dla mnie) dobrzeMartin Pellegrino pisze: Ja też jakoś nie przepadam za ManU, ale to Neville zawsze wzbudzał u mnie podziw w defensywie Czerwonych Diabłów. Masz rację, że nie ma w nim niczego szczególnego, ale sama ambicja i łatwość z jaką potrafi zmotywować się do meczu budzą u mnie podziw. Kontuzja, o której wspomniałeś, nie wybiła go z rytmu, a nawet po jej wyleczeniu powrócił z lekkim głodem gry![]()
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 23 maja 2006, 0:55
Niezle sie Ashley Cole ustawil
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 2:23
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 2:26
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2006, 9:18
to jest jakaś piosenkarka, był taki brytyjski zespół Girls Aloud [wszytskie tak wygladały, śpiewały gorzej, no ale to standardGomez pisze:Niezle sie Ashley Cole ustawil Cool chyba najlepiej ze wszystkich Anglikow...
raczej ona jegoguru pisze:Crouch taki brzydki a takiej cycatej sie czepil
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 23 maja 2006, 14:25
guru pisze: Jak dal mnie to on powinien byc kapitanem nie Becks
Oczywiście w zupełności się zgadzamguru pisze:Gerrard jest lepszy w tym fachu i juz nie raz nam udowodnil ze potrafi pociagnac druzyne
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 22:09
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kowal71 » 29 maja 2006, 14:30
kowal71
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 maja 2006, 16:55
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 29 maja 2006, 18:08
A ja myśle, że nawet sobie nie pograją, może Lennon co najwyżej. Walcott może zagra jedynie gdy któryś z napastników odniesie kontuzje. Poza tym żeby stali się odkryciami to musieliby rozegrać troche więcej niż np. jeden mecz, a wątpie żeby dostali taką szanse zaprezenotwania się. Największe szanse mają na gre w meczu z Trynidadem i Tobago, ale na pewno nie od pierwszy minut. Jeśli Anglia wyjdzie z grupy (nie widze innej możliwości) to przy zdrowej kadrze młodzi nie będą mieli okazji pokazać się. Będzie to już gra o za wysoką stawke, a oni będą mieli jeszce okazje sie wykazać. Chociaż kto wie co Sven znowu za niespodzianki Nam na mundialu zafunduje...guru pisze:Mysle ze Aron Lennon i Theo Walcott beda odkryciem mistrzostw
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erix » 03 lip 2006, 14:35
A mecz Anglia-Paragwaj był totalną klęskąOczywiście w zupełności się zgadzam Kapitan powinien napędzać drużyne, mobilizowac ją, brać na siebie ciężar gry w ciężkich momentach no i dawać z siebie wszytsko.
Erix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 24 lip 2006, 14:00
matt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 24 lip 2006, 15:29
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 25 lip 2006, 9:40
matt
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio