Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 9

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 15:10

Rossi pisze:
kama_reda pisze:
Rossi pisze:Kama gdzieś to ty przeczytał że Milan sprzeda ukrainica za 60 mln?? chyba w najnowszym unmerze bravo sport. Bo ja w takie bajki nie wieże!!
http://new.sports.pl/index.php?show=1&s=15&ns=53808

Bravo sportu nie czytam.
No spoko przeczytałem i dalej nie wieże to jest troche niezrozumiae najpier ponać odrzucają 100 mln a teraz chca go sprzedać za 60 mln

Piłkarz pokroju Schevy nigdy nie przejdzie to takiej "drużyny". Tam przychodzą wschodzące gwiazdy, i Murzyni lecący na kase np. z Ghany. Oby Lyon nie puścił Essiena, co jest bardzo prawdopodobne :twisted: .
I śmieszą mnie wypowiedzi typu Chelsea zjedzie wszystkich. HAHAHA!!!! Z czym????

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 15:17

radekutd pisze:I śmieszą mnie wypowiedzi typu Chelsea zjedzie wszystkich. HAHAHA!!!! Z czym????
A mnie śmieszą wypowiedzi typu:
1) (...) na 100% będzie mistrzem Anglii
2) Ty się lepiej zajmij swoim (...), a nie wtrącaj się w sprawy (...)

Z czym?? Otóż z tym, z czym "zjechali" w poprzednim sezonie, bo w Premiership nie mieli sobie równych :roll:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 13 lip 2005, 15:25

Jak na razie to nie widać żeby Arsenal i MU za bardzo się wzmacniały więc najprawdopodobniej scenariusz będzie taki jak w poprzednim sezonie a więc że Chelsea zostanie zwycięzcą ligi :?
Oni mają bardzo dobry skład a poza tym jeśli im kogoś będzie brakować to Romek od razu może go kupić :?

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 15:29

Juv pisze:Jak na razie to nie widać żeby Arsenal i MU za bardzo się wzmacniały więc najprawdopodobniej scenariusz będzie taki jak w poprzednim sezonie a więc że Chelsea zostanie zwycięzcą ligi :?
Oni mają bardzo dobry skład a poza tym jeśli im kogoś będzie brakować to Romek od razu może go kupić :?

A zakup Edwina van der Sara i Park J.S. Przyszły zakup dwóch pomocników np. Ballack, Baptista, oraz obrońców Miguela, Milito, Andrade. Czy to nie są wzmocnienia???? A Chelsea kogo kupiła??? Asiera del Horno! Nie mówie, że Chelsea się nie wzmacnia, ale więcej zawodników przyjdzie na Old Trafford.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 15:42

radekutd pisze:
Juv pisze:Jak na razie to nie widać żeby Arsenal i MU za bardzo się wzmacniały więc najprawdopodobniej scenariusz będzie taki jak w poprzednim sezonie a więc że Chelsea zostanie zwycięzcą ligi :?

A zakup Edwina van der Sara i Park J.S. Przyszły zakup dwóch pomocników np. Ballack, Baptista, oraz obrońców Miguela, Milito, Andrade. Czy to nie są wzmocnienia???? A Chelsea kogo kupiła??? Asiera del Horno! Nie mówie, że Chelsea się nie wzmacnia, ale więcej zawodników przyjdzie na Old Trafford.

No ale fakty są taki że may narazie tylko Parka, VdS a ci co wymieniłeś to nie wiadomo czy trafią na Old Trraford. Milito odpada na bank bo Liverpool już złożył oferte, Andrade mówił że marzy o grze na Old Trafford(skąd ja to znam :evil: ) Migule jest najbardziej prawdopodobnym wzmocnieniem bloku defensywnego MU.

Pozdrawiam

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 16:21

Rossi pisze:
radekutd pisze:

No ale fakty są taki że may narazie tylko Parka, VdS a ci co wymieniłeś to nie wiadomo czy trafią na Old Trraford. Milito odpada na bank bo Liverpool już złożył oferte, Andrade mówił że marzy o grze na Old Trafford(skąd ja to znam :evil: ) Migule jest najbardziej prawdopodobnym wzmocnieniem bloku defensywnego MU.

Pozdrawiam

No ale mi chodziło o przykładowe wzmocnienia. Dwóch pomocników na pewno ujrzymy w United. I bardzo prawdopodobne, że dwóch obrońców, dlatego wymieniłem ich trzech. Dla mnie Jorge Andrade jest piłkarzem o wiele bardziej wartościowym jako człowiek i jako piłkarz niż przereklamowany Essien i na pewno jak mówi, że chce do United to chce :wink: . A zakup Jorge'a Andrade jest możliwy zważywsze na to, że Deportivo ma zacząc wyprzedawac zawodników.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 16:26

Tylko że Depor chce za teho piłkarz coś koło 15 mln( euro czy funtów :roll: ) i nie sądzie aby United było stać na wydanie tylku pieniędzy na obrońce. A pozatym skąd masz pewnośc że ujrzymy jeszcze na Old Traford dwóch obrońców narzie są jakieś przebąkowania o Miguelu i tyle

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 16:35

Rossi pisze:Tylko że Depor chce za teho piłkarz coś koło 15 mln( euro czy funtów :roll: ) i nie sądzie aby United było stać na wydanie tylku pieniędzy na obrońce. A pozatym skąd masz pewnośc że ujrzymy jeszcze na Old Traford dwóch obrońców narzie są jakieś przebąkowania o Miguelu i tyle

15 mln euro chcieli, a to jest 8,5 mln funtów, na co możemy sobie pozwolic, biorąc pod uwagę zwiększony budżet i sprzedaż jakiś zawodników. Do tego Sir Alex przebąkiwał o zakupie stopera, więc myślę, że gdy kupi dwóch pomocników i Miguela, którzy są priorytetem, to zainteresuje się jakimś stoperem.
Hahaha, no kupiła sobie Chelsea, Essiena:

Chelsea Londyn zaoferowała 20 milionów funtów drużynie Olympique Lyon za ich pomocnika Michaela Essiena. Oferta została jednak odrzucona.

Trzygodzinne próby przekonania władz mistrzów Francji przez Petera Kenyona do zaakceptowania tej propozycji zakończyły się fiaskiem. Były dyrektor wykonawczy Manchester United, a obecnie "The Blues", musiał wracać do domu o niczym.

Prezes klubu z Lyonu Jean-Michel Aulas po raz kolejny natomiast oświadczył, iż 22-letni reprezentant Ghany nie jest na sprzedaż.

"Powiedziałem przedstawicielom Chelsea, iż 'nie' oznacza 'nie'. Essien zostaje z nami."

"Chcemy wygrać Ligę Mistrzów z nim w składzie, więc on nigdzie nie odejdzie."

Jeszcze wczoraj czarnoskóry pomocnik przyznał otwarcie, iż chce opuścić klub i nie zamierza nawet wybierać się do Korei na przedsezonowe tournee OL. Dziś jednak Gerard Houllier - nowy trener drużyny sprowadził Essiena na ziemię, mówiąc krótko:

"Michael wyjedzie z nami na tournee, tak jak zaplanowaliśmy."

Władze Lyonu wciąż usilnie próbują przedłużyć wygasający w 2007 roku kontrakt z Essienem. Jeśli im się uda, piłkarz zwiąże swoją przyszłość ze Stade de Gerland do 2009 roku, a jego obecne zarobki ulegną ponad trzykrotniemu zwiększeniu - z 15 tys. do 50 tys. funtów tygodniowo.
from: Devilpage.pl

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 16:38

United podobno dało 18 mln funtów za Baptiste to 15 mln Euro za Andreade mogli by dac. Warto by kupic jego albo raczej Miguela. Jest kilka powoedów. Obaj to świetnie obrońcy, potrzeba nam jakiegos nowego, obaj to portugalczycy moze jesli jeden z nich by przyszedł to Ronaldo by nie miał wątpliwosci czy odejsc czy zostac tylko podpisałby jakąs długo terminową umowę :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lip 2005, 16:50

Arsenal
Co Wy wszyscy ten Arsenal stawiacie ponad ManU
bo jest lepszy :idea: :?:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 17:09

Pasztet pisze:Arsenal
No z pewnością :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lip 2005, 17:12

Michal_United pisze:
Czyzbys watpil??

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 17:12

Michal_United pisze:
Kto był wyżej w tabeli w poprzednim sezonie :?: :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 17:17

Dobra nie ma co prorokować bo nikt nikogo nie przekona do swoich poglądów. Manchester United najlepszy zespół Premiership :twisted:
I ten seozn będzie bardzo trudny zarówno dla cheslea jak ja MU bo arsenal nie będzie sie liczył :evil:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lip 2005, 17:20

Dobra nie ma co prorokować
I ten seozn będzie bardzo trudny zarówno dla cheslea jak ja MU bo arsenal nie będzie sie liczył
jakby to ktoś powiedział: LOL :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”