West Ham United (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Który pierwszy opuści zespół ?

Carlos Tevez
15
20%
Javier Mascherano
21
28%
Obaj równocześnie
19
26%
nigdy nie odejdą
19
26%
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 kwie 2007, 19:48

wie ktoś gdzie można obejrzeć tą brameczkę? 8) 8) 8)
a tak btw :brawo: :brawo: :brawo: Młoty 8)
Mają chłopaki "sposób" na Arsenal...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 kwie 2007, 20:56

SiKor pisze:wie ktoś gdzie można obejrzeć tą brameczkę?
Taaa, Bramka Zamory ze spalonego
Rangiz pisze:, a Zamora zdobył bramkę atomowym uderzeniem z woleja z odległości kilkunastu metrów.
Jeżeli to było atomowe uderzenie, to ja nie wiem co znaczy "atomowe uderzenie". Wiem, ze to Ty pisałeś, tylko onet no ale...

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 kwie 2007, 21:59

faktycznie brameczka - stadiony świata.... I dobrze, że sędzie puścił spalonego (bo niewątpliwie był) - dzięki temu możemy podziwiać tak piękny strzał 8)
No i Westham dalej ma szanse na utrzymanie 8)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2007, 17:58

Trzeba cofnąć opinię o Curbym, należa mu się brawa za to, że postawił na Teveza, reszta i tak nie powala. Tevez poraz kolejny udowodnił, że jest zawodnikiem o ogromnych umiejętnościach i tylko wystarczy mu dać szanse na pokazanie się. Ciągnie tą cała zbieranienę przepłacanych pilkarzy, pod nazwą West Ham United. Nadal twierdze, ze to łwonie dzieki niemu WH się utrzyma, przynajmniej wiele na to wskazuje.
A Carlos po sezonie mam nadzieje zawita do sporo lepszego zespołu, bo poprostu jest o klasę lepszy od partnerów w Londynie. Może Barca sie zgłosi, przecież Mascherano łatwo, przynajmniej jesli chodzi o finanse Liverpool wciągnał.
Możliwe także, że własciciel Młotow pozbedzie sie z klubu Nigela Reo- Cokera, Quashie(?), Boa Morte, Harewooda i kilku innych zaowdników. Szczegolnie Londyńczycy musza kupić kogoś do środka pomocy bo obecnie jest tam dziura wielkości nowego Wembley.

Awatar użytkownika
pasożyt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 05 maja 2007, 19:43

Ostatnio grają wyśmienicie :) to mój ulubiony angielski klub ale z Wiganem bramki to piękne siadały im :)

staraj się pisać posty wnoszace nieco wiecej do dyskusji // fieldy

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 05 maja 2007, 19:50

BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak dalej "Młoty".Nareszcie opuscilismy strefe spadkowa.
Mam nadzieje ze juz do niej nie wrocimy i utrzymamy sie w lidze, a w nastepnym sezonie powalczymy o cos wiecej... 8)

Awatar użytkownika
pasożyt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 05 maja 2007, 20:00

ja zauważyłem,że WHU gra dobrze mając nóż przy gardle bo tak to zlewają sobie, a teraz to normalnie piękny spektakl:) i mam taką samą nadzieje jak the hammers bo potrafią powalczyć i zaskoczyć dlatego życzę im sukcesów:)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2007, 20:39

Wow. Aż tak zdecydowanego zwycięstwa się nie spodziewałem. Czyżby pierwszy raz Tevez strzelił więcej niż jednego gola w barwach Młotów? Dobrze, że wyszli ze strefy spadkowej, bo to mimo wszystko drużyna ze sporym potencjałem, której jednak zdarzają się strasznie głupie porażki. Mimo wszystko może w przyszłym sezonie coś osiągnąć w Premiership. Ważne żeby nieco poprawiła grę obronną i powinno być dobrze

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 maja 2007, 20:46

Jarzinho pisze:Tevez poraz kolejny udowodnił, że jest zawodnikiem o ogromnych umiejętnościach i tylko wystarczy mu dać szanse na pokazanie się. Ciągnie tą cała zbieranienę przepłacanych pilkarzy, pod nazwą West Ham United.
Podpisuje sie pod tym. Szkoda mi tego chłopaka. Wiele osób miało wątpliwości czy sobie poradzi na wyspach. Ale Carlos je chyba już rozwiał. Mam nadzieje, ze po sezonie odejdzie do jakiegoś lepszego klubu. Coś czuje, ze zasili jakiś czołowy klub Premiership. Był łączony z Liverpoolem.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2007, 22:51

Tevez się rozegrał i bardzo dobrze. Ale jego przenosiny do większego klubu wcale takie pewne nie są, zwłaszcza po tak drastycznym skoku formy. Carlosa mógłby zakupić Juventus, ale chyba większego zainteresowania z ich strony póki co nie było... Liverpool? Ale tylko wtedy, gdy zespół Beniteza opuści Bellamy :]

Awatar użytkownika
Dawido33312
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawido33312 » 13 maja 2007, 14:16

Moim zdaniem Tevez jednak opuści WHU :cry:

West Ham pokonał 1:0 Man Utd! I tym samym utrzymał sie w lidze. :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 maja 2007, 18:14

To co ten człowiek wyprawia to jest nieprawdopodbne.Aż się nie chce wierzyć, że on musi walczyć o pozostanie w EPL. Odchodzi po tym sezonie, jakby przyszedł do Milanu to byłoby pięknie.Dzisiejszy gol i zachowanie w czasie akcji pokazuje, że to nie tuzinkowy zawodnik.West Ham wygrywa a Tevez mam nadzieje zmienia Londyn na Mediolan. :P

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 maja 2007, 18:25

Wreszcie można oglądać prawdziwego Teveza :D Dzisiaj bramka w jego stylu. Najpierw wywalczył piłkę, dzięki swojej sile, a potem ładnie ją rozegrał z kolegą i strzelił jak za dawnych lat 8) Chciałbym, żeby został w WHU jeszcze jeden sezon, bo miałby za dużo przeprowadzek. Jeśli już, to mógłby zostać w Anglii, tak jak Masche. Słaby okres Teveza miał na pewno dwie przyczyny. Pierwsza to bariera psychiczna. Nawet tak silnie psychicznie człowiek nie poradził sobie w nowym otoczeniu, mimo że przyjechał z rodakiem. Drugi problem to zawirowania w końcówce sierpnia, przez które stracił formę i długo nie mógł jej odzyskać. Teraz jeszcze tylko pare kolejek, kilka dni wolnego i wyjazd na Copa America :D

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 cze 2007, 19:01

Może się okazać , że mimo świetnej końcówki Młoty spadną z ligi. Dlaczego?
Znany aktor Sean Bean walczy o to by Sheffield United nie zostało zdegradowane do The Championship.
Szable zajęły w Premiership 18. miejsce i powinny spaść, ale liczą na zmianę wyroku w sprawie transferu Carlosa Teveza i Javiera Mascherano do West Ham United.

Młoty zostały ukarane grzywną w wysokości 5.5 mln funtów za nieprawidłowości przy okazji tej transakcji. Jednak nie odjęto im punktów, czego domagało się Sheffield i parę innych zespołów. Klub z Bramall Lane doprowadził do tego, że Premier League zgodziła się na wybranie specjalnego trybunału, który ponownie zajmie się tą sprawą.

Pochodzący z Sheffield Bean oraz około 100 innych kibiców szuka z kolei poparcia dla Szabli i w środę spotkają się z członkami brytyjskiego parlamentu. Aktor znany m.in. z filmów "Czas patriotów", "Troja" czy "GoldenEye" twierdzi, że Sheff Utd ma już poparcie ponad 40 członków Izby Gmin.
Oba kluby miały po 38 pkt więc odjęcie choćby jednego oczka sprawiłoby , że West Ham pożegnałby się z premiership. Sytuacja arcyciekawa , nie wiem co strzeli do głowy temu trybunałowi.
Jeśli o mnie chodzi West Ham jest mocniejszy i powinien w następnym sezonie się utrzymać , ma większy budżet i lepszych piłkarze. Szable to średni klub bez większych ambicji :roll: . Bez jakiś wielkich kadrowych zmian ten zespół nie miałby szans na utrzymanie. Więc mam nadzieję , że układ tabeli się nie zmieni.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lip 2007, 19:13

WHU kupił Francuskiego pomocnika Juliena Fauberta za 6 mln funtów.
Kupili go z Bordeaux, o ile mnie pamięć nie myli to jest to piłkarz, który został przez media okrzykniętym nowym Zizou. Dobrze kojarze.
Choć nie wiem, czy to ze względu na umiejętności, czy dlatego, ze gra(ł) w Bordeaux i w debiucie reprezentacji strzelił gola [Zizou zdaje się też w debiucie gola zdobył]
Wie ktoś coś wiecej o tym piłkarzu ? Poza tym, ze to wielki talent ?

Podpisał z Młotami 5 letnią umowę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”