a tak btw
Mają chłopaki "sposób" na Arsenal...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 kwie 2007, 19:48
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 kwie 2007, 20:56
Taaa, Bramka Zamory ze spalonegoSiKor pisze:wie ktoś gdzie można obejrzeć tą brameczkę?
Jeżeli to było atomowe uderzenie, to ja nie wiem co znaczy "atomowe uderzenie". Wiem, ze to Ty pisałeś, tylko onet no ale...Rangiz pisze:, a Zamora zdobył bramkę atomowym uderzeniem z woleja z odległości kilkunastu metrów.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 kwie 2007, 21:59
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2007, 17:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 05 maja 2007, 19:43
pasożyt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 05 maja 2007, 19:50
the hammers
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 05 maja 2007, 20:00
pasożyt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2007, 20:39
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 maja 2007, 20:46
Podpisuje sie pod tym. Szkoda mi tego chłopaka. Wiele osób miało wątpliwości czy sobie poradzi na wyspach. Ale Carlos je chyba już rozwiał. Mam nadzieje, ze po sezonie odejdzie do jakiegoś lepszego klubu. Coś czuje, ze zasili jakiś czołowy klub Premiership. Był łączony z Liverpoolem.Jarzinho pisze:Tevez poraz kolejny udowodnił, że jest zawodnikiem o ogromnych umiejętnościach i tylko wystarczy mu dać szanse na pokazanie się. Ciągnie tą cała zbieranienę przepłacanych pilkarzy, pod nazwą West Ham United.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2007, 22:51
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawido33312 » 13 maja 2007, 14:16
Dawido33312
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 maja 2007, 18:14
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 maja 2007, 18:25
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 cze 2007, 19:01
Oba kluby miały po 38 pkt więc odjęcie choćby jednego oczka sprawiłoby , że West Ham pożegnałby się z premiership. Sytuacja arcyciekawa , nie wiem co strzeli do głowy temu trybunałowi.Znany aktor Sean Bean walczy o to by Sheffield United nie zostało zdegradowane do The Championship.
Szable zajęły w Premiership 18. miejsce i powinny spaść, ale liczą na zmianę wyroku w sprawie transferu Carlosa Teveza i Javiera Mascherano do West Ham United.
Młoty zostały ukarane grzywną w wysokości 5.5 mln funtów za nieprawidłowości przy okazji tej transakcji. Jednak nie odjęto im punktów, czego domagało się Sheffield i parę innych zespołów. Klub z Bramall Lane doprowadził do tego, że Premier League zgodziła się na wybranie specjalnego trybunału, który ponownie zajmie się tą sprawą.
Pochodzący z Sheffield Bean oraz około 100 innych kibiców szuka z kolei poparcia dla Szabli i w środę spotkają się z członkami brytyjskiego parlamentu. Aktor znany m.in. z filmów "Czas patriotów", "Troja" czy "GoldenEye" twierdzi, że Sheff Utd ma już poparcie ponad 40 członków Izby Gmin.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lip 2007, 19:13
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio