Liverpool (zbiorczy) - Strona 83

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 maja 2006, 18:44

No i młody Ferdinand rady nie dał :lol:
Reina ładnie pierwszego karnego wybronił - reszta strzelana w srodek, bardzo słabo kopnieta piłka - tak się nie strzela karnych grzmiałby Kołtoń, gdyby komentował dla DSF :lol:
Liverpool z pucharem. Brawa dla klubu Dudka, kolejne trofeum dla tego klubu.
Ogromny wkład Gerrarda w zwyciestwo - prawdziwy lider druzyny. ziś mu mecz wyszedł, karnego strzelił pewnie, to był jego dzień.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 maja 2006, 18:50

Ładnie, 3:1 :lol: Niestety widziałem tylko rzuty karne :roll: Ale emocje przez chwile były bo dałem na zwycięstwo Liverpoolu za 50zł :o Widać było że piłkarze Liverpoolu mieli ten luz. Doświadczenie z finału LM pomogło gdzie stres był ogromny i właśnie tego zabrakło młotom.
Gerrard odkąd pamiętam był liderem Liverpoolu ale w tym sezonie było o nim nieco cieszej ale bramki dziś strzelał w swoim stylu :shock:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2006, 18:51

*_Zaza_* pisze:Reina zawalił ale bedzie miał okazje sie zrehabilitowć bo czuje karne

Od zero do bohatera :!: Liverpool z Pucharm Anglii :!:

Ale jatka :twisted: co za mecz .... Niestety ja nie mam miłych wspomnień z tego typu spotkaniami Liverpool'u :roll: Ale trzeba im oddać co ich :!: Czapki z głów :!: Bramka Gerrarda = miód - to co potrafi najlepiej :] Fantastycznie Reina wybronił tego karnego - strzał Koncheskiego = parada - nogami wybronił ten strzał jak w piłce recznej :) zostawił nogi jak to sie mówi :wink:

Mecz jak na finał przystało - Takie bramki w 90 minutach, błedy :roll:, walka, 119 minuta Reina paruje piłke na słupek a kulawy Harewood nie trafia ...

Szkoda młodego Ferdinanda - oby się nie zamałał .... West Ham i tak kończy udany sezon - w lidze równo i dobrze grali i to jako beniaminek - grali bez kompleksów a teraz zagraja w UEFA. Brawo :!:

Pozdro :!: Gratuluje !

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 13 maja 2006, 18:54

A myślałem, że Reina będzie bronił jak Dudek, bo nasz bramkarz udzielał mu jakiś rad przed karniakami :D Wtedy byśmy mieli Pepe Dance :lol: Ale jak zauważyłem, szczególnie przy strzale Ferdinanda to Reina próbował tańczyć tylko, że chyba jakiś nieśmiały był :lol: Tak się gibał na boki leciutko (chyba, że w szatni coś popili :lol: ). Ale w tym meczu mieliśmy wszystko co najlepsze :) Harewood gdyby miał sprawną nogę zapewny by strzelił w tej sytuacji. Już po pierwszym karnym którego nie strzelił Zamora wiedziałe, że nie wygrają. Taka sytuacja potrafi załamać. Reina bohater? Tylko i wyłącznie rzutów karnych, bo w meczu bardzo kiepsko. Pokazali klasę :)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 13 maja 2006, 19:05

Co za mecz w Cardiff...Coś podobnego do finału LFC ,a nawet może i lepsze !

Mamy puchar...brawo Liverpool (za te strzelone bramki).

Gerrard-pełna klasa...Te dwie bramki to było miodzio i jeszcze ładna asysta przy golu też ładnym Djibrila Cisse.Reina-dobrze ,że wybronił karne ,bo mioałby przechlapane (lekko mówiąc).Carragher-szkoda samobója ,ale widać ,że był pechowy...szczerze-nie był to jego najlepszy mecz.Sissoko ładnie grał,lepiej od Xabiego ,którego za bardzo nie widać było...

Ale najważniejsze ,że mamy FA Cup!Bardzo się z tego cieszę.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 maja 2006, 19:09

Reina nie nadarmo obronił w Villarealu 7 z 9 rzutów karnych, dzisiaj pokazał klase, niestety tylko w rzutach karnych, ale ważne że były to decydujące momenty. Gerrard pokazał po raz kolejny że jest prawdziwym liderem, bramka na 3-3 kosmiczna. Brama Koncheskego na 3-2 też bardzo ładna, tylko nie wiem czy to było zamierzone :P Piękny dzień dla fanow Liverpoolu.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 13 maja 2006, 21:19

kapi88 pisze:Brama Koncheskego na 3-2 też bardzo ładna, tylko nie wiem czy to było zamierzone
Wg. mnie brama nie zamierzona i jakoś mi się tak "kosmicznie" nie podobała...po prostu okropny błąd Reiny.
kapi88 pisze:Gerrard pokazał po raz kolejny że jest prawdziwym liderem
A jak :D ...To wiadomo było już wcześniej...Można powiedzieć...Dzięki Stevie...

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 maja 2006, 21:22

Adi_LFC pisze:jakoś mi się tak "kosmicznie" nie podobała
No do bramki Steviego na 3-3 sie nie umywa :) Nawet ten wolej na 2-2 mi sie chyba bardziej podobał :D Ale dzięki takim trafieniom z jednej i drugiej storny mecz zyskał na atrakcyjności. Wg mnie najlepszy finał FA Cup ... kiedykolwiek (nawet ten z 2001 z Arsenalem sie umywa :D ).

sisiek2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sisiek2 » 13 maja 2006, 22:26

kapi88 pisze:Reina nie nadarmo obronił w Villarealu 7 z 9 rzutów karnych, dzisiaj pokazał klase, niestety tylko w rzutach karnych, ale ważne że były to decydujące momenty. Gerrard pokazał po raz kolejny że jest prawdziwym liderem, bramka na 3-3 kosmiczna. Brama Koncheskego na 3-2 też bardzo ładna, tylko nie wiem czy to było zamierzone :P Piękny dzień dla fanow Liverpoolu.
Jednak jestem zdania, że gdyby bronił Jurek nie doszło by do dogrywki. Basta!

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 13 maja 2006, 22:50

sisiek2 pisze:
kapi88 pisze:Reina nie nadarmo obronił w Villarealu 7 z 9 rzutów karnych, dzisiaj pokazał klase, niestety tylko w rzutach karnych, ale ważne że były to decydujące momenty. Gerrard pokazał po raz kolejny że jest prawdziwym liderem, bramka na 3-3 kosmiczna. Brama Koncheskego na 3-2 też bardzo ładna, tylko nie wiem czy to było zamierzone :P Piękny dzień dla fanow Liverpoolu.
Jednak jestem zdania, że gdyby bronił Jurek nie doszło by do dogrywki. Basta!
Że puściłby więcej goli...? :P

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 maja 2006, 11:40

Adi_LFC pisze:Że puściłby więcej goli...? Razz
Wątpię :roll: Wydaje mi się, że raczej nie zrobiłby takich błędów jak Reina w tym meczu :? Nawet te wpadki nie zmienią pozycji Reiny, Benitez będzie mógł powiedzieć, że przecież obronił karne :roll:

Adi_LFC pisze:Wg. mnie brama nie zamierzona i jakoś mi się tak "kosmicznie" nie podobała...po prostu okropny błąd Reiny.
Napewno nie zamierzona, pewnie chciał dośrodkować, a tu proszę zrobiła się bramka dzięki Pepe.
Piękny mecz i choć Liverpool nie zagrał jakoś rewelacyjnie to emocje były niesamowite, do samego końca :)
Łukasz[ACM] pisze:Ale emocje przez chwile były bo dałem na zwycięstwo Liverpoolu za 50zł
A to zaliczyli Tobie ten mecz? Bo u buków liczy się jedynie regulaminowy czas gry. Ja niestety na nich wtopiłem :? Ale warto było ;)[/i]

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 14 maja 2006, 12:11

Bobohawk pisze:Adi_LFC napisał:
Że puściłby więcej goli...? Razz

Wątpię Rolling Eyes Wydaje mi się, że raczej nie zrobiłby takich błędów jak Reina w tym meczu Confused Nawet te wpadki nie zmienią pozycji Reiny, Benitez będzie mógł powiedzieć, że przecież obronił karne Rolling Eyes
Nie ,że ja tak myśle :P ...a Dudek pewnie ,by nie puścił tych "łatwych" do obrony strzałów (i nie tylko).

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 2:34

Daniel Alves ma oferte z LFC i ja rozwaza oby ja rozwazyl na korzysc LFC... :wink:

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 23 maja 2006, 14:41

guru pisze:Daniel Alves ma oferte z LFC i ja rozwaza oby ja rozwazyl na korzysc LFC... :wink:
Oby nie...znowu piłkarz z kraju Hiszpanów?Nie dziękuję...Na pozycję gdzie są już Krompkamp i Finnan?Nie wiem czy to dobre posunięcie...A jak ma iść na pomoc to też nie wiem czy dobre bo ma już przyjść Gonzalez...Wolę typowego skrzydłowego i nie z Hiszpanii...

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 23 maja 2006, 15:37

Z tego co wiem to Gonzalez to lewy pomocnik, czyli konkurencja na strone Kewella. Alves gra w Hiszpani, ale jest Brazylijczykiem. Może grać na prawej obronie jak i pomocy, do tego ma dopiero 23 lata. Myśle, że by się sprawdził, choć oczywiście wolałbym SWP na prawą strone, bo nie popieram coraz bardziej latynoskiego Liverpoolu :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”