Newcastle United (zbiorczy) - Strona 84

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

Newcastle United (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 28 sie 2025, 21:16

Tennessee pisze:
28 sie 2025, 21:08
Nie życzę niczego złego, ale dla dobra wszystkich niech się nie sprawdzi w Newcastle.
Jak się nie sprawdzi, to i tak nic to nie zmieni. 70-90mln przy zawodniku ofensywnym, to już teraz się płaci za potencjał i masa z nich nie wypala.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 sie 2025, 21:25

W 2018 zapłacić 75 mln i to funtów brytyjskich szterlingow za obrońcę Southampton to dopiero była odklejka, c'nie chłopaki?

Jak się duży młody Niemiec sprawdzi to nikt o cenie nie będzie pamiętał. A jak się będzie kopał po czole, to obojętnie czy 60 czy 50 czy 90 milionów i tak będzie beka.

Rynek napastników jest spierdolony i trudno. Jakoś trzeba z tym żyć.

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 28 sie 2025, 21:28

sickstick pisze:
28 sie 2025, 21:13
Nie mam pojęcia kim jest Woltemede, ale komentarze odnośnie jego sprowadzenia są identyczne do tych, które czytałem kiedy Newcastle sprowadzało Isaka. Jakie debile płacą 70mln za gościa który zakończył sezon w La Lidze z potężnymi 6 golami w 32 występach.
Tyle, że Alexander Isak emanował do zawsze ogromnym talentem. Gołym okiem było widać, że ma to "coś". W przypadku Niemca to wygląda już zupełnie inaczej.

Mr.Chris pisze:
28 sie 2025, 21:16
Jak się nie sprawdzi, to i tak nic to nie zmieni. 70-90mln przy zawodniku ofensywnym, to już teraz się płaci za potencjał i masa z nich nie wypala.
Niby tak, ale jednak tutaj jest trochę odklejona sprawa z ceną za tego konkretnego zawodnika. No i właściciele państwo-klub.

masacra pisze:
28 sie 2025, 21:25
Jak się duży młody Niemiec
Jaki on tam młody, w pełni ukształtowany piłkarz.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 sie 2025, 21:29

Kurde a za bombardiera Serba nikt sensownej kasy nie chce dać :?

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 sie 2025, 21:34

sickstick pisze:
28 sie 2025, 21:13
Nie mam pojęcia kim jest Woltemede, ale komentarze odnośnie jego sprowadzenia są identyczne do tych, które czytałem kiedy Newcastle sprowadzało Isaka. Jakie debile płacą 70mln za gościa który zakończył sezon w La Lidze z potężnymi 6 golami w 32 występach.

moody w 2022 pisze:
11 sty 2022, 18:28
z isakiem jest taka kwestia, ze w jego przypadku kupiec placilby nie za to, co on gra teraz, tylko za to, co moze z niego wyrosnac. a moze wyrosnac ciekawszy napastnik od vlahovicia, ktory niby strzela hurtowo ale moim zdaniem jest dosc czerstwy (moze mam troche spaczone oczekiwania jako kibic barcy, na wiekszosc czolowych klubow w europie pewnie bylby ok), nie ma tez szybkosci haalanda, wiec opcje gry z nim sa moim zdaniem dosc ograniczone. vlahovic to produkt na juz, isak musi okrzepnac, ugruntowac swoja pozycje jako lidera druzyny na ktorego sie pracuje, skoncentrowac sie na strzelaniu bramek, bo na razie to taki casus mlodego ibry, z czasow ajaxu czy juve, gdzie wiekszy nacisk kladl na robienie show, niz efektownosc i parenascie bramek na sezon to byl max, na jaki bylo go stac. isak ma w tym sezonie takie liczby, ze raczej nikt wielki sie na niego nie rzuci, ale cale sociedad gra kiepsko i stwarza sobie bardzo malo sytuacji, a sam szwed czesto jest ustawiany gdzies na skrzydle, potencjal na pewno ma spory
:ozob:

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 981

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 sie 2025, 21:38

Nie no, zaraz, ten Woltemade ma 23 lata, to też nie jest tak, że nie kupują potencjału.

Może się rozkręci :D

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 sie 2025, 21:51

No właśnie. Jak Isak przechodził do Newcastle to był chyba w tym samym wieku co ten LordVoldemort. Takie pisanie, że to w pełni ukształtowany piłkarz to chyba na wyrost trochę. Ale ofc ja tam go nie znam. Do dzisiaj w sumie nie wiedziałem o jego istnieniu (no dobra coś mi się obiło, że Bayern go chce), to też nie wiem jaki jest jego ceiling. Ale uniwersum twitterkowe Newcastle podrzuca fajne kompilki. Coś tam chłopak na nich pokazuje.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 sie 2025, 22:00

rozkrecic sie moze rozkreci, ale nie zmienia to faktu, ze stuttgart juz teraz jest najwiekszym wygranym tego potencjalnego domina transferowego, bo sprzedaja goscia po mocno zawyzonej cenie (jedyny kupiec ktory tez sie kolo niego powazniej krecil - bayern - na jakiej kwocie odpadl, 50 mln? a tu czytam o 85 od newcastle) i maja w nosie, czy w nowym klubie spelni oczekiwania czy nie. a jak wiemy z transferow na takie kwoty spelnia oczekiwania pewnie mniej niz polowa

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 28 sie 2025, 22:08

masacra pisze:
28 sie 2025, 21:51
No właśnie. Jak Isak przechodził do Newcastle to był chyba w tym samym wieku co ten LordVoldemort. Takie pisanie, że to w pełni ukształtowany piłkarz to chyba na wyrost trochę.
Przecież Isak w momencie transferu do PL, a Woltemade w momencie transferu do PL, to dwie różne półki, na korzyść oczywiście Szweda.

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 981

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 sie 2025, 22:26

Tennessee pisze:
28 sie 2025, 22:08
masacra pisze:
28 sie 2025, 21:51
No właśnie. Jak Isak przechodził do Newcastle to był chyba w tym samym wieku co ten LordVoldemort. Takie pisanie, że to w pełni ukształtowany piłkarz to chyba na wyrost trochę.
Przecież Isak w momencie transferu do PL, a Woltemade w momencie transferu do PL, to dwie różne półki, na korzyść oczywiście Szweda.
Ja tego nie wiem, pisałem tylko o wieku, bo Bundesligi nie oglądam od bardzo dawna.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”