Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 24 lip 2006, 10:02
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 26 lip 2006, 20:20
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 27 lip 2006, 13:31
Już więcej nie dało się przepłacić? Pennant jest wart co najwyżej 4 mln funtów, ale widać, że Benitez chcąc mieć Anglika w składzie sypnąć kasą musiał. Jak dla mnie - wzmocnienie ławki. A piłkarz przecietny i wg mnie nic psecjalnego nie pokaze na Anfield (The Kop).Adi_LFC pisze:Liverpool właśnie pozyskał z Birmingham City Jermaine'a Pennanta za około 7,5mln Ł.
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 lip 2006, 15:23
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 27 lip 2006, 18:39
Manumef pisze:Już więcej nie dało się przepłacić? Pennant jest wart co najwyżej 4 mln funtów, ale widać, że Benitez chcąc mieć Anglika w składzie sypnąć kasą musiał.
Fakt,gwiazdą to on nie jest ,ale umiejętności ma...Manumef pisze:A piłkarz przecietny i wg mnie nic psecjalnego nie pokaze na Anfield (The Kop).
Manumef pisze:Jak dla mnie - wzmocnienie ławki.
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 28 lip 2006, 20:55
Jest na pierwszym miejscuAdi_LFC pisze:Pennant jest chyba w czołówce piłkarzy , posiadają najwięcej dośrodkowań w sezonie...
Nie po to go kupowali żeby siedział na ławce. Jest jedynym prawoskrzydłowym w podstawowym składzie Liverpoolu, więc nie ma takiej opcji, aby siedział na ławce, w przypadku gdy jest zdolny do gry.Manumef pisze:Jak dla mnie - wzmocnienie ławki.
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 29 lip 2006, 20:23
PiDi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 30 lip 2006, 0:17
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 30 lip 2006, 9:26
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2006, 10:44
Dudek przy 3 golu, w 90 minucie wyszedł sam na sam z napastnikiem na 16 metr od bramki, kiedy się zbliżał - tamten go przelobował. Bła Dudka był w tym, ze za wcześnie wybiegł - zostawiając całą bramkę pustą - ale nie byłoby tej sytuacji, gdyby nie młoda obrona Liverpoolu. To oni tak na prwade zawiedli w tym meczu. A bład Dudka niczego w jego sytuacji nie zmienia - i tak bedzie za reiną 2 bramkarzemBobohawk pisze:Podobno Dudek się nie popisał przy jednej z bramek? To prawda?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 30 lip 2006, 14:05
fieldy pisze:gdyby nie młoda obrona Liverpoolu. To oni tak na prwade zawiedli w tym meczu
fieldy pisze:A bład Dudka niczego w jego sytuacji nie zmienia - i tak bedzie za reiną 2 bramkarzem
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 lip 2006, 14:18
Właśnie, że nie bo Reina miał setke i nie trafiłAdi_LFC pisze:fieldy pisze:A bład Dudka niczego w jego sytuacji nie zmienia - i tak bedzie za reiną 2 bramkarzem
Nie koniecznie ,bo Reina może zastąpić Gerrard bądź Xabiego
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 30 lip 2006, 14:25
Może w następnym meczu?Właśnie, że nie bo Reina miał setke i nie trafił Dudek by nawet trafił
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 30 lip 2006, 15:39
Jest jeszcze CarsonPiDi pisze:Może w następnym meczu?Właśnie, że nie bo Reina miał setke i nie trafił Dudek by nawet trafił
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 02 sie 2006, 9:47
PiDi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio