I mam nadzieję że tak będzie przez cały sezon jeśli Dudek nie odejdziePiDi pisze:Polak nie zasiadł nawet na ławce rezerwowych.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 sie 2006, 13:20
I mam nadzieję że tak będzie przez cały sezon jeśli Dudek nie odejdziePiDi pisze:Polak nie zasiadł nawet na ławce rezerwowych.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 02 sie 2006, 13:51
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 02 sie 2006, 16:14
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 sie 2006, 2:08
Jak Dudek tak podchodzi do swojej kariery to niech zakończy reprezentacyjną karierę i sobie wegetuje w tym Liverpoolu. A jeśli chce grać dla kraju to musi grać też w klubie, bo wygodnym ponom zrabiającym tylko pieniądze Leo powinien podziękowaćAdi_LFC pisze:ze względu osobistego nie-ma tam dom,rodzinę i chyba ciężko ,by mu było opuszczać Liverpool ,a i nie jest juz taki młody...
O tym, że Dudek może trafić do Portsmouth, mówiło się już zimą. Wtedy jednak trener Harry Redknapp wolał sprowadzić rezerwowego bramkarza Charltonu Deana Kiely'ego. Teraz jednak kciuk złamał drugi bramkarz "The Pompey" Jamie Ashdown i klub na gwałt szuka nowego golkipera. Według lokalnego "The News" Redknapp chce, by na Fratton Park przeniósł się jeden z bramkarzy Liverpoolu - Scott Carson lub Jerzy Dudek. Carson niedawno przedłużył kontrakt z "The Reds". Trener Rafael Benitez zapowiedział jednak, że wypożyczy młodego bramkarza, jeśli tylko Dudek zostanie w klubie z Anfield Road. Gdyby Polak został w Liverpoolu, najprawdopodobniej ciągle byłby tylko zmiennikiem Jose Reiny. We wtorkowym sparingu z Grasshoppers Zurych Dudka zabrakło nawet na ławce rezerwowych, a jego klub przegrał 0:2.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 03 sie 2006, 11:14
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 03 sie 2006, 13:38
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 03 sie 2006, 14:27
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 03 sie 2006, 22:06
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 sie 2006, 0:35
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 04 sie 2006, 8:03
Póki nie przeczytałem artykułu z "Gazety" (że ma odejść) to obawiałem się, że w ostateczności zostanie w tym sezonie i do 31.08 Benio go nie puści, tym samym Jurek zmarnuje sobie kolejny sezon, bo wkońcu bramkarzem jest klasy światowej, a na bycie drugim/trzecim bramkarzem na pewno nie zasługuje.Dudek ma czas do końca letniego okna transferowego, czyli 31 sierpnia
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 04 sie 2006, 12:27
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2006, 23:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 sie 2006, 0:32
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 05 sie 2006, 7:55
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 07 sie 2006, 10:35
PiDi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited