Najlepsi kibice w Anglii - Strona 2

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Jaki klub ma najlepszych kibicow?

Arsenal Londyn
8
9%
Chelsea Londyn
7
8%
Everton
1
1%
Liverpool FC
32
38%
Manchester City
3
4%
Manchester United
26
31%
inny
8
9%
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 19 lut 2005, 10:44

RVN10 pisze:
qczak pisze:moim zdaniem najlepszych kibiców ma ManUtd
Z tym sie zgodze
qczak pisze:a co do ankiety to przyznam że kretyńsko wygląda :twisted:
Mi się podoba
Nie no Panie, co fajnego w ankieciegdzie można zagłosować na jedną konkretną drużynę.Oj przypominają mi się czasy Bieruta :lol:

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 19 lut 2005, 12:46

Pewnie że UNITED mają najlepszych kibiców w Angli. Mają najlepszych kibiców w Angli i są najlepszym klubem w Angli.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 09 mar 2005, 11:52

Cudowna jest ta ankieta :wink:. Chesteros ja słucham wlasnie tego kawalka i musze powiedzieć, ze na kolana mnie nie powalił. Niewątpliwie to wielka przyjemność słuchac f*uck wszystkim. RVN10 nie sztuką być z pilkarzem kiedy wygrywa, sztuka jest kibicowac mu kiedy przegrywa.

Radzę pusłuchać You'll never walk alone... ostatnio podczas meczu LFC - Chelsea kibice LFC pobili rekord w glośnosci kibcowania, co uwazam swiadczy o nich jak najlepiej biorac pod uwage, ze Liverpool przegrał. I "Steven Gerrard" unoszące sie na trybunach mimo samobojczej bramki.

Wielki szacunek też dla kibicow Manchesteru City, trudno napewno kibicować klubowi, ktorego rywal zdobyl o 13 mistrzostw wiecej.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2005, 17:52 przez Mona_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 09 mar 2005, 12:22

Radzę pusłuchać You'll never walk alone... ostatnio podczas meczu LFC - Chelsea kibice LFC pobili rekord w glośnosci kibcowania, co uwazam swiadczy o nich jak najlepiej biorac pod uwage, ze Liverpool przegrał.
Z tym rekordem to jest tak, że został on zarejestrowany po zdobyciu gola prze Risse.

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 11 mar 2005, 7:52

Nikt nie przebije dopingujących w trudnych i ciężkich chwilach kibiców FC LIVERPOOL'U

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 mar 2005, 10:08

i widziszrvn na nic zdala sie twoja niby sprytna ankieta po tym co pisza uzytkownicy zdecydowanie widac kto zadzi-FC LIVERPOOL :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 mar 2005, 19:00

Zdecydowanie na Anfield Road jest najlepsza atmosfera. Ale kibice Man.U. tez niezli :wink:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 14 lip 2005, 11:57

Wedlug mnie nalezy sie szacunek kazdym prawdziwym kibicom jakiego kolwiek klubu!! najbardziej mi sie podobaja kibice ManU, ale nie powiem!! kibice Liverpool-u sa tez naprawde wyjatkowi!! ;)

Glory Glory Man Utd!! :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 12:32

Napewno kibice Manchesteru United i beż wątpienia Liverpool ma super fanów tak ryczą że aż starch . W żadnej lidze tak pięknie nie jest jak w Premiership!!!!!!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 12:37

Rossi pisze:Napewno kibice Manchesteru United i beż wątpienia Liverpool ma super fanów tak ryczą że aż starch . W żadnej lidze tak pięknie nie jest jak w Premiership!!!!!!
Arsenal też nia ma najgorszych, potrafią "ryczeć" przekonałem się o tym w rewanżowym meczu LM z Bayernem, no ale to im nic nie dało :wink:

Niemcy też mają dobrych fanów. Na pierwszym miejscu jest zdecydowanie Borussia Dortmund i sądze, że mają lepszych kibiców od Mu i L'poolu.

Dobrych kibiców miało też Leedes United, ale jak jest teraz to nie wiem.

No, a Chelsea to wiadomo :roll: Odejdzie Romek kibiców nie bedzie (no może troche bedzie :P, np. Mikusinski :lol: )

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 12:43

Zdecydowanie najlepsi i na równi są kibice Manchesteru United i Liverpoolu. Potem daleko za nimi kibice Manchesteru City, kiedyś Leeds United i oczywiście na końcu Chelsea i Arsenalu :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 14 lip 2005, 12:44

Kibice Liverpoolu zdecydowanie, i jacy oni sa spokojni u nas chyba by zabili tego Mourinio 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2005, 12:48

radekutd pisze:Zdecydowanie najlepsi i na równi są kibice Manchesteru United i Liverpoolu. Potem daleko za nimi kibice Manchesteru City, kiedyś Leeds United i oczywiście na końcu Chelsea i Arsenalu :twisted:

Pozdrawiam
jasne - uwielbiaj sobie ten swój ManU - ale trochę szacunku dla kibiców innich drużyn - tzn. Arsenalu
W każdym Twoim poście obrażasz- jak nie kibiców to sam klub - jaki Ty masz w tym cel.
Ja myślę, że kibiców mają podobnych - wszyscy kochają swoje kluby itd. Nie przesadzaj.
P.S. dlaczego usunąłeś z pozdrowień zwrot "[...]wszystkich oprócz Fieldy'ego" :?: :lol:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 12:51

fieldy pisze:
radekutd pisze:Zdecydowanie najlepsi i na równi są kibice Manchesteru United i Liverpoolu. Potem daleko za nimi kibice Manchesteru City, kiedyś Leeds United i oczywiście na końcu Chelsea i Arsenalu :twisted:

Pozdrawiam
jasne - uwielbiaj sobie ten swój ManU - ale trochę szacunku dla kibiców innich drużyn - tzn. Arsenalu
W każdym Twoim poście obrażasz- jak nie kibiców to sam klub - jaki Ty masz w tym cel.
Ja myślę, że kibiców mają podobnych - wszyscy kochają swoje kluby itd. Nie przesadzaj.
P.S. dlaczego usunąłeś z pozdrowień zwrot "[...]wszystkich oprócz Fieldy'ego" :?: :lol:

A tobie co się tak nagle odmieniło wobec mnie. Nie mogę pisac obiektywnie o Arsenalu, gdy taki pasztet mi wyskakuje z kompletnymi głupotami, które chyba każdego osłabiają. ( Kto będzie mistzem Anglli w sezonie 2005/2006?).

Pozdrawiam

P.S. bo jeszcze co najmniej trzech takich mam, ale nie chce mi się ich wymieniac :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 14 lip 2005, 13:20

najlepszych kibicow ? zdecydowanie The Reds ...

nie wiem dlaczego tylko MU jest dostepny w ankiecie ,

pozdrawiam :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”