Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 2

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2005, 12:38

radekutd pisze:Co Wy wszyscy ten Arsenal stawiacie ponad ManU. Manchester się wzmacnia. Kupili już van der Sara, prawie podpisali kontrakt z Park J.S. i mają na oku takie gwiazdy jak: Vicente, Joaquin, Essien, Villa, Owen, Eto, Gattuso i na pewno jedną z nich kupią. Tymczasem z Arsenalu odchodzi Pires, Ljungberg, Bergkamp. I kim ich zastąpią, jak narazie to ich oferty za Hleba, są zaraz odrzucane. A ta trójka jest/była siłą napendową Arsenalu. Jeśli chodzi o ManU. Ten sezon grali dobrze. Jakbyście się orientowali to znalibyście przebieg finału F.A. CUP strzały chyba 19-5. I piłka za linią bramkowa nie dostrzeżona przez arbitra. Manchester pokazał swój CHARAKTER w spotkaniach z Arsenalem 4-2 i 2-1. Ogólnie mieli pecha z plagą kontuzji podobnie jak The Gunners. Oby teraz to fatum przeżuciło się na Chelsea. Należy Im się. :twisted:
ManU ma na oku Eto'o :? Ciekawe, Owenem interesuje się róównież Arsenal.
Jeśli chodzi o Arsenal - Dennis - jakbys nie słyszał przedłużył kontrakt z Kanonierami, freddie rónież powiedział, że się zastanawia nad podpisaniem nowej umowy, a Nawet jak Pires odejdzie to szykują się nowe transfery (Hleb)
Nie będę wymieniał piłkarzy którymi się interesuje Arsenal bo to nie ma sensu (chociaż ty wymieniłes kilku których chciałbyś widzieć na Old Trafford) :lol: Bo to, że manu się interesuje np. Gattuso - nie oznacza wcale, że jest lepszy od Arsenalu, który chciałby mieć np. Robsona De Souze.
Ty jakbyś się orientował na piłce - to byś nie wyrabiał sobie zdania o klubie po jendym meczu (co z tego, że mieli więcej strzałów oddanych skoro żadnego nie wykorzystali :lol: )
A, przerzucić pisze się przez dwa "rz"

pozdro !!!!

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 12 cze 2005, 14:41

Mamm nadzieje że będzie nim Manchester United. C.Ronaldo i Rooney juz są jak na swój wiek doświadczonymi piłkarzami...a gdyby jeszcze udało sie sprzedać RvN i kupić Torresa..albo kupić Fernanda bez sprzedania Ruuda to byłoby w kim wybierac w ataku :
Rooney-Torres-Van Nistelrooy-Smith-Saha..a i Cristiano może grac w napadzie:>

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 cze 2005, 14:52

radekutd pisze:Manchester się wzmacnia. Kupili już van der Sara, prawie podpisali kontrakt z Park J.S. i mają na oku takie gwiazdy jak: Vicente, Joaquin, Essien, Villa, Owen, Eto, Gattuso i na pewno jedną z nich kupią.
Wzmacnia się i wzmacnia ale jak narazie to tylko bramkarza zakupili no i może uda im się Park Ji-Sunga ściągnąć ale to jeszcze nic pewnego chyba. Co do tych zawodników którymi rzekomo jest zainteresowany Manchester to :lol: Takie wymienianie to sobie możesz na dobranoc fundować, żeby Ci się dobrze spało bo z rzeczywistością nie ma zbyt wiele wspólnego. Jedynym z tych zawodników który może trafić do Manchesteru wydaje mi się Owen ale to też nie pewne. Vicente :lol: Joaquin :lol: Gattuso :shock: :lol: Eto'o :shock: :shock: :o :o :lol:
Czas się obudzić i spojrzeć realnie.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 12 cze 2005, 15:04

radekutd...a Wisla interesuje sie Ronaldo, Gerrardem, Raulem. RvN, Ronaldinho :lol: :lol: :lol:
i nie czepiaj sie ze stanawiamy Arsenal nad MU bo AFC jest lepszy po prostu

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 12 cze 2005, 15:28

radekutd pisze: Kupili już van der Sara
Też mi wzmocnienie jak dla mnie ten staruch wcale nie jest lepszy od Howarda czy Carrola. To że się interesuje nie znaczy że będzie ich miał. Wiele klubów interesuje sie wieloma piłkarzami np Chelsea Shevcenko i co Ukrainiec jest zawodnkiem Chelsea? Wątpie żeby któryś z wymienionych przez ciebie piłkarzy trafił do Man Utd. A tak na marginesie to nie słyszałem o rzekomym zainteresowanie Man Utd Gattuso Eto'o czy Joaquinem.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 15:33

Koby~FCBM pisze:
radekutd pisze: Kupili już van der Sara
Też mi wzmocnienie jak dla mnie ten staruch wcale nie jest lepszy od Howarda czy Carrola. To że się interesuje nie znaczy że będzie ich miał. Wiele klubów interesuje sie wieloma piłkarzami np Chelsea Shevcenko i co Ukrainiec jest zawodnkiem Chelsea? Wątpie żeby któryś z wymienionych przez ciebie piłkarzy trafił do Man Utd. A tak na marginesie to nie słyszałem o rzekomym zainteresowanie Man Utd Gattuso Eto'o czy Joaquinem.
Tutaj z kibicem Bayernu nie do końca by się zgodził. Caroll przepuszcza i będzie przepuszczał szmaty m.in. błąd z Fulham nie powinien się przydarzyć nawet juniorowi. Howard nie lepszy. Ostatnio rzadko słyszałem, aby Holedner przepuszczał szmaty na miarę Roya Carolla :wink:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 12 cze 2005, 16:09

Wedlug mnie zawodnicy, ktorych wymienil redekutd maja bardzo nikłe szanse na przejscie do Manchesteru. Eto'o to jakiś żart :lol: on na 99,9% nie oposci Barcelony na rzecz United 8) Transfer Owena tez wydaje mi nie malo prawdopodobny, on jest szczesliwy w Realu, a i tak klubem, ktory ma pierwszenstwo jest Liverpool. Owen sam powiedzial odchodzac, ze nie moglby grac w innym angielskim klubie (ok, moze to mydlenie oczu ale ja w to wierze).

Essienem bardo mocno zaintersowana jest Chelsea i wydaje mi sie, ze jesli chlopak oposic Lyon to w przyszlym sezonie bedzie gral w niebieskiej koszulce. Joaquin? Malo prawdopodbne... Vicente? Jeszcze mniej.

Reasumując :wink: wiele czolowych klubow moze byc zainteresowanych tymi zawodnikami, ale sciagniecie ich do jednego zespolu bedzie niezwykle trudne.[/b]

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 12 cze 2005, 16:41

radekutd pisze:Manchester pokazał swój CHARAKTER w spotkaniach z Arsenalem 4-2 i 2-1.
Kibic Manchesteru :lol: :lol: :lol: Nawet nie zna wyników swojej "ukochanej":> druzyny z Arsenalem. radekutd było 4:2 i 2:0 dla MU, chyba nie trzeba przypominać, że w pierwszym meczu (2:0) już po pierwszej połowie MU powinien grać w 9 :roll: Brutalny faul RvN na Ashley Cole'u i faul Rio, gdy Ljungberg wychodził sam na sam. Ale tych momentów się nie pamięta :roll:
radekutd pisze:Jeśli chodzi o ManU. Ten sezon grali dobrze
Przykładem na ich dobrą grę jest wywalczenie 0 (ZERO) trofeów :shock: :lol:
radekutd pisze:i mają na oku takie gwiazdy jak: Vicente, Joaquin, Essien, Villa, Owen, Eto, Gattuso i na pewno jedną z nich kupią
wcale bym się nie zdziwił, jakby nikogo z tych "gwiazd" nie kupili. Najbliżej przjścia do Manchesteru jest oczywiście... Eto'o :lol: :lol: :lol:
radekutd pisze:Ale masz bujną wyobraźnię chłopie!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ManU w Uefa Cup niezłe żarty!!! Ile masz lat??
Bujną wyobraźnie to masz ty :!:
A ile ty masz lat :?:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 cze 2005, 18:28

ManU praktycznie w europie juz nic nie znaczy, wszystkie pomysly sir alexa juz sie wyczerpaly, teraz temu zespolowi potzrebny jest zastrzyk mlodych pilkarzy(za rudego, i irlandczyka przedewszystkim)

a co do mistrzostwa w przyszlym sezonie to temat powinien nosic nazwe
"dlaczego znowu Chelsea bedzie mistrzem" 8) :lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 cze 2005, 15:02

Kto będzie Mistrzem Anglii?
Trudno przewidzieć, wszystkie drużyny z czołówki się wzmacniają, ale co z tego wyjdzie odpiero zobaczymy ;) Zawsze mogą zdarzyć się jakieś niespodzianki, jak np. w mionionym sezonie bardzo wysoka pozycja Evertonu.
Ja całym sercem kibicuję ManU i mam nadzieję, że Diabełki zajdą daleko. Chociaż staram się być realistką. Jeżeli Ferguson nie zmieni koncepcji na ten sezon i wciąż będzie stawiał konsekwentnie na wypalone już nazwiska, może się to skończyć tragicznie. Do tego dochodzi jeszcze 'walka' z Glazerem i jego pomysłami :roll: Ciężko będzie.
Wydaje mi się, że czołówka zbytnio się nie zmieni i wciąż najważniejsze w Premiership będą Arsenal, Chelsea, Liverpool i ManU oczywiście ;)
Liczę też na lepszą postawę Newcastle...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 cze 2005, 15:10

Nad czym tu się zastanawiać? W Anglii (i tylko w Anglii) znów wygrają pieniądze.
Glazer czy Abramowicz? Abramowicz czy Glazer? Oto jest pytanie!

Proponuję zrobić temat 'Pojedynki miliarderów'.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 cze 2005, 15:15

Skoro tak miałoby być obawiam się, że zwycięży Abramowicz.
Glazer nie wygląda mi na takiego, co specjalnie chciałby dobrze dla United, o czym świadczą jego 'genialne' pomysły [np. podwyżka cen biletów :?].

Ale pożyjemy, zobaczymy, jak to mówią... ;)

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 13 cze 2005, 15:43

Chyba wygra Abramowicz ale padl bym ze szczescia jesli lige wygralby np. Everton lub Man City wtedy pieniadze by przegraly, i bogacze nauczyli by sie pokory troche a tak abramowicz wygra, :? , a potem sobie kupi np. Szczecin :wink: nie zebym go nie lubil za to Chelsea na pewno :lol:

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 13 cze 2005, 15:57

Przyznam szczeze ze teraz to jest torche loteria z tym typowaniem bo w koncu nie wiadomo kto tak naprawde bedzie gral w tych klubach w prztyszylym sezonie.

Jesli chodzi o Everton to sadze ze jest to druzyna jednego seoznu i nie zdziwlil bym sie zbytnio jesli Everton odpadl by w 3 rundzie eliminacji do LM. Czranym koniem moze byc czasami Man City i fajnie by bylo jak byli by wyzej od MU ale wydaje sie to byc bardzo trudne. Arsenal chyba straci kluczowych graczy a ich bedzie trudno zastapic i mysle ze jedyne na co ich bedzie stac to miejsce 3-4 zreszta podobnie mysle o MU. Jesli chodzi o mistrzostwo to wydaje mi sie ze to rozegra sie pomiedzy The Reds a The Blues jak w tym sezonie Liverpool udowodnil pieniadze nie graj wiec Liverpool moze wygrac w tym roku Premiership. Odwaze sie powiedziec ze nadchodzi era Liverpoolu ktora moze trwac nawet kilkanascie lat tak jak to mialo miesce w latach 70 i 80 Benitez udowdnil ze jest genialnym taktykiem i Cheslea tez moze ogac wiec to sa moi faworycie dzisiaj zaglosuje na Liverpool i bede sie cieszyl kiedy to wlasnie pilkarze z miasta Bitelsow wygraja te rozgrywki a Chelsea z calego serca zycze spadku. Szkoda tylko ze to nie realne.

pozdrowka

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 13 cze 2005, 19:30

fajnie by bylo jak by liverpool wygral, jednak jesli benitez bedzie sprowadzal dalej hiszpanow do liverpoolu to nie bardzo mi sie widzi zeby wygrali, nie to zebym mial o nich zle zdanie, ale wiadomo jak gra sie w anglii, pilkarze z poludnia sa bardzo dobrze wyszkoleni technicznie i tak tez graja, the reds potrzebuje kilka pilkarzy "silowych", mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli
pzdr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”