Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 26 cze 2006, 16:34
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 26 cze 2006, 16:42
pizmak pisze:Podejrzewam że Ryan pogra jeszcze sezon i odejdzie z MU bo nie wytrzyma fizycznie.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 cze 2006, 18:59
pizmak pisze:Podejrzewam że Ryan pogra jeszcze sezon i odejdzie z MU bo nie wytrzyma fizycznie.
el_nino pisze:Lewym pomocnikiem który mógłby się przydać Manchesterowi jest Vicente
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 26 cze 2006, 22:52
Przydać, to zawsze mógłby patrząc na potencjał i talent tegoż zawodnika..ale myśląc o takich rzeczach, trzeba stać twardo na ziemi..wydaje mi się, że Vicente byłby ostanim piłkarzem z obiektu Mestalla(?), który mógłby zostać sprzedany przez włodarzy tego hiszpańskiego klubu z ambicjami na kolejne wygrane tytuły w La Lidze..co do często-gęstych kontuzji tegoż zawodnika, to faqtycznie mogą one stanąć mu dość zdecydowanie na drodze do rozwoju, bo nie wiem czy dobrze kojarze, ale na razie eliminują go one z ważniejszych wydarzeń życia piłkarskiej Europy..szkoda..kopacz o takich umiejętnościach nie może się zmarnować ot tak po prostu przez jakieś tam kontuzje..el_nino pisze:Lewym pomocnikiem który mógłby się przydać Manchesterowi jest Vicente
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 cze 2006, 14:28
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 27 cze 2006, 14:41
BaSSu pisze:http://sport.onet.pl/0,1248702,1346562,wiadomosc.html ---> Gwiazdy zaczynają się wyłamywać:( RvN to nic w porównaniu z Ronaldo...oby to były tylko takie głupie gadania...
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 27 cze 2006, 17:41
Ale chodziło mi oto że zakończy karieręLoczek pisze:pizmak pisze:Podejrzewam że Ryan pogra jeszcze sezon i odejdzie z MU bo nie wytrzyma fizycznie.
Giggs przez całe życie deklarował wszem i wobec, że do końca swojej niebanalnej kariery pozostanie w szeregach Czerwonych Diabłów. (Podobnie rzecz się miała z Norwegiem Ole Gunnarem Solskjaer'em ). Dlatego też Walijczyk odrzucił atrakcyjną ofertę Interu Mediolan, która ponoć wpłynęła dwa lata temu. Takich piłkarzy z takim zaangażowaniem i wiernością szukać ze świecą.
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 cze 2006, 18:34
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 27 cze 2006, 19:09
j1mmy pisze:więc z Diarry nici
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 cze 2006, 19:47
Raczej na Santiago Bernabeu. Nie licze ze wyłozymy 37 mln euro za Diarre. Nawet bym nie chciał.A może Makoun ma być następcą Diarry w Lyonie Tak mi się przynajmniej wydaje. I wtedy Mohammadou Diarra trafi albo na Old Trafford albo Santiago Bernabeu.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 27 cze 2006, 20:17
John Travolta pisze:Raczej na Santiago Bernabeu. Nie licze ze wyłozymy 37 mln euro za Diarre. Nawet bym nie chciał.A może Makoun ma być następcą Diarry w Lyonie Tak mi się przynajmniej wydaje. I wtedy Mohammadou Diarra trafi albo na Old Trafford albo Santiago Bernabeu.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 cze 2006, 13:04
Jestem przekonany, że Ryan pozostanie do końca kariery w Man United. Będize solidnym rezerwowym w następnych 2 latach.pizmak pisze:Podejrzewam że Ryan pogra jeszcze sezon i odejdzie z MU bo nie wytrzyma fizycznie.
Problemem Vicente są właśnie kontuzje. Ale czy Valencia puści swojego zawodnika? Jeśli zawodnik ten ma problemy zdrowotne w Hiszpanii, to wydaje mi się, że w Anglii mógłby sobie nie poradzić. Sczerze mówiąc, to z zawodników Valencii widziałbym w United Miguela i Villeel_nino pisze:Lewym pomocnikiem który mógłby się przydać Manchesterowi jest Vicente, tylko że męczą go kontuzje ale myślę że on byłby dobrym kandydatem do Manchesteru na taką pozycję.
Nie ma to jak nabijanie w temacie Manchester United (zbiorczy) co nie?j1mmy pisze:Cos juz czytalem ze Meakun podpisał z nami umowę , więc z Diarry nici , Zokory nici , Meakuna nici
Gdyby nie szanowny pan Ferguson to i Keano możnaby zaliczyć do tego grona...Loczek pisze:Takich piłkarzy z takim zaangażowaniem i wiernością szukać ze świecą.
Oby nie! Nie chcialbym widzieć w United żadnego zawodnika Starej Damy z wyjątkiem Camoranesiego.Loczek pisze:Ja mam jeszcze tylko nadzieję, że zyskamy na tragedii Juventusu ( z całym szacunkiem do tego klubu ).
ATI pisze:Fergie powiedział, że nie będzie to Brytyjczyk. Tak więc Carrick jeżeli przyjdzie do nas to pewnie zostanie następcą Scholes'a, a nie Keano.
Eeee..., że niby Mascherano i Petit słabi fizycznie?ATI pisze:Z wzmocnień wymienianych przez prasę na tej pozycji pozostali Diarra, Muntari, Mascherano i Armando Petit. Do tych dwóch ostatnich coś nie mam przekonania. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby defensywnym pomocnikiem w Manchesterze był piłkarz słaby fizycznie.
Oj chyba nie ma szans. Jeżeli Milanowi odejmą punkty, tym bardziej Rino będzie chciał im pomóc wrócić na szczyt.ATI pisze:może by tak się udało wyciągnąć Gennaro Gattuso.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 28 cze 2006, 13:36
Manumef pisze:Choć to prawda, że Fergie wspominał, że następcą Keano nie bedzie Brytyjczyk, tak Gill mówił, że zakupów doknają przed Mundialem. Gdzie leży prawda?
Muntari jest środkowym defensywnym pomocnikiem. Na takiej pozycji gra w Udinese bynajmniej. Możliwe, że Mascherano zasili United, chciał bym, żeby to była dobra inwestycja.Manumef pisze:Muntari już wrócił z MŚ, może cos sieryszy w jego sprawie. A tak na marginesie: Sulley gra na lewej stronie pomocy czy na środku?
Manumef pisze:Mascherano + Carrick i na vicemistrza powinno wystarczyć.
Dzięki temu, że wczoraj odpadła Hiszpania pewnie szybciej dowiemy się co się stanie z Fernando Torresem. Plusem porażki Hiszpanów jest to, że wartość El Nino tak diametralnie nie podskoczy.Manumef pisze:Muntari już wrócił z MŚ, może cos sieryszy w jego sprawie.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 cze 2006, 13:46
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 28 cze 2006, 15:55
MaWiK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio