Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 maja 2011, 19:55
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 maja 2011, 21:01
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 maja 2011, 21:55
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 maja 2011, 22:00
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 0:16
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 26 maja 2011, 23:23
Obrońca Manchesteru City, reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej Kolo Toure został przez Angielską Federację Piłkarską (FA) zdyskwalifikowany na sześć miesięcy za stosowanie niedozwolonych środków. Test antydopingowy przeprowadzono 2 marca.
Jak ustalono w trakcie postępowania wyjaśniającego, zabronione środki znalazły się w składzie farmaceutyków stosowanych przez Toure w dobrej wierze w trakcie kuracji dietetycznej.
Komisja FA stwierdziła, że piłkarz nie miał złych intencji, popełnił tylko poważny błąd, nie sprawdzając dokładnie składu chemicznego specyfiku.
Kara dyskwalifikacji biegnie od 2 marca; Toure będzie mógł wystąpić w rozgrywkach Premier League na początku września.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 23:28
Pewnie dlatego dostał tylko 6 miesięcy.Komisja FA stwierdziła, że piłkarz nie miał złych intencji, popełnił tylko poważny błąd, nie sprawdzając dokładnie składu chemicznego specyfiku.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 cze 2011, 16:17
Blackpool nie, Fulham jednak dostało te miejsce. Ekipa nie jest szczególnie mocna: THL - ok, Fulham też. Ale Birmingham i Stoke...Kto jeszcze będzie grał w pucharch nie licząc czwórki, Tottenham, i... ?
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 07 cze 2011, 20:41
Mocni nie...ale z drugiej strony ile takich "skazywanych na pożarcie" ekip zaskawiwało swoją postawą. Może w tym przypadku też tak będzie i zobaczymy ciekawe rozwiązania. Tottenham faktycznie ok. Dla mnie Fulham może być coś ciekawego i Stokczarny_samael pisze:Blackpool nie, Fulham jednak dostało te miejsce. Ekipa nie jest szczególnie mocna: THL - ok, Fulham też. Ale Birmingham i Stoke...Kto jeszcze będzie grał w pucharch nie licząc czwórki, Tottenham, i... ?
Liso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 cze 2011, 20:50
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 16 cze 2011, 21:28
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2011, 21:32
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 sie 2011, 18:13
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 20 sie 2011, 18:20
Ross Barkley. Również zwrócił moją uwagę. Z resztą czyjej uwagi nie zwróciłby grając tak dobrze? Chłopak ma zaledwie 17 lat (w grudniu skończy 18), a już potrafi wziąć ciężar gry na swoje barki. Obok niego gwiazdy Evertonu - Cahill czy Arteta, a za odrabianie strat bierze się Barkley. Strzały na bramkę, próby akcji indywidualnych. Naprawdę jestem miło zaskoczony. Warto ze względu na niego obejrzeć od czasu do czasu Everton.MGiggs pisze:Ciekawego młodziaka Everton pokazał w ataku ale zapomniałem nazwiska
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 sie 2011, 18:25
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio