Liverpool (zbiorczy) - Strona 109

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 15:26

Danielinho90 pisze:No właśnie!Nie był on tam pierwszo planowa postacia i od razu nie pogral sobie dzluzej.Nie grał zle ale mu nie zaufali i nie wierzyli az tak w niego czyli podobnie jak teraz z Coruchem.
Mimo tego strzelił kilkanaście bramek w samej tylko lidze.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 15:34

RealFan pisze:Danielinho90 napisał:
No właśnie!Nie był on tam pierwszo planowa postacia i od razu nie pogral sobie dzluzej.Nie grał zle ale mu nie zaufali i nie wierzyli az tak w niego czyli podobnie jak teraz z Coruchem.

Mimo tego strzelił kilkanaście bramek w samej tylko lidze.

Tylko porownaj sobie lige hiszpanka z angielska.W Hiszpanii obrońcy lubia kombinowac z kiwkami a w Anglii to obronca staranuje napastnika i nie ma przebacz.Zreszta Owen w wieku bodajze juz 17 lat gral w premier league a Crouch? NIE!! Odkryto go pozno ale za to pokazal na co go stac z miejsca stajac sie wyrozniajacym zawodnikiem LFC.Cisse tez przeciez mial taki talent i kosztowal abrdzo duzo.A gdzie teraz gra Crouch a gdzie teraz Cisse? Wiem powiesz ze cisse lamal sobie nogi ale to zadne sprawiedliwienie.Poprostu Crouch to taki zawodnik ktory jest bardzo ambitny i pracowity i nigdy sie nie poddaje w przeciwienstwie do francuza ktory jest walniety takze poza boiskiem.Po za tym Crouch tez strzelal kilkanascie bramek w sezonie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 15:41

Rzeczywiście w Hiszpanii obrońcy nie wiedzą na czym polega gra defensywna :lol:

Czy to, że Crouch gra (powiedzmy :P ) w Liverpoolu, a Cisse w Marsylii czyni z niego lepszego zawodnika?

Porównaj bardzo prostą rzeczy. Wszechstronność umiejętności obu panów.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 16:08

RealFan pisze:Czy to, że Crouch gra (powiedzmy Razz ) w Liverpoolu, a Cisse w Marsylii czyni z niego lepszego zawodnika?

Nie,ale chodzi mi o to ze Cisse sobie nie poradzil w Liverpoolu a Crouch ktory jest niedoceniany i zostal sprowadzony za nieporownywalnie mniejsza cene sprawdzil sie i gral dobrze.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 18 paź 2007, 16:12

A wpadłeś może na to, że Cisse więcej czasu był połamany niż sprawny? Czy Bozia ci módżku nie dała?

Żenada to co ty tu wyprawiasz. Tak się zastanawiam jakim cudem jeszcze bana nie dostałeś.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 16:14

Giggsy King pisze:A wpadłeś może na to, że Cisse więcej czasu był połamany niż sprawny? Czy Bozia ci módżku nie dała?
Danielinho90 pisze:Wiem powiesz ze cisse lamal sobie nogi ale to zadne sprawiedliwienie.Poprostu Crouch to taki zawodnik ktory jest bardzo ambitny i pracowity i nigdy sie nie poddaje w przeciwienstwie do francuza ktory jest walniety takze poza boiskiem.Po za tym Crouch tez strzelal kilkanascie bramek w sezonie.

czytanie ze zrozumieniem nie boli :wink: Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 18 paź 2007, 16:17

Danielinho90 pisze:czytanie ze zrozumieniem nie boli
A kto powiedział, że ja te twoje wypociny czytałem?

Danielinho90 pisze:Wiem powiesz ze cisse lamal sobie nogi ale to zadne sprawiedliwienie.
Jeśli łamanie nóg to żadne usprawiedliwienie to [*]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 16:21

Danielinho90 pisze:Nie,ale chodzi mi o to ze Cisse sobie nie poradzil w Liverpoolu a Crouch ktory jest niedoceniany i zostal sprowadzony za nieporownywalnie mniejsza cene sprawdzil sie i gral dobrze
Cisse miał kontuzje i to stanowi usprawiedliwienie, a Crouch prawie nie gra nie dlatego, że jest niedoceniany, tylko dlatego, że są lepsi.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, 16:22 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 16:22

Giggsy King pisze:Danielinho90 napisał:
czytanie ze zrozumieniem nie boli
A kto powiedział, że ja te twoje wypociny czytałem?

Skoro ich nie czytales to po ****** je cytujesz?

Wiem powiesz ze cisse lamal sobie nogi ale to zadne sprawiedliwienie.
Jeśli łamanie nóg to żadne usprawiedliwienie to [*]
Jest to usprawiedliwienie ale w takim razie czemu Benitez z niego zrezygnowal skoro jest taki swietny??Warto dodac ze byl wtedy zdrowy.A nie zrezygnowal z Croucha.A co to oznacza? Ze Peter jest lepszy.I ja wierze na pewno bardziej Benitezowi niz tobie bo on wie co sie dzieje w druzynie i na treningach lepiej niz ty.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 18 paź 2007, 16:24

Danielinho90 pisze:Wiem powiesz ze cisse lamal sobie nogi ale to zadne sprawiedliwienie.
Danielinho90 pisze:Jest to usprawiedliwienie
Tyle, więcej z tobą dyskutować zamiaru nie mam.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 16:28

Wiem powiesz ze cisse lamal sobie nogi ale to zadne sprawiedliwienie.

Danielinho90 napisał:
Jest to usprawiedliwienie
Tyle, więcej z tobą dyskutować zamiaru nie mam.

widze ze mnie nie zrozumiales.Przyznalem sie do bledu bo potrafie sie przyznawac.i za raz po tym podalem kolejny argument ktorych tobie juz najwyrazniej brakuje skooro konczysz ze mna rozmowe.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 16:35

Danielinho90 pisze:Jest to usprawiedliwienie ale w takim razie czemu Benitez z niego zrezygnowal skoro jest taki swietny??
Bo wolał zainwestować w graczy, z którymi będzie miał pewność, że będą częściej na boisku niż w szpitalu?
Danielinho90 pisze:A nie zrezygnowal z Croucha.A co to oznacza? Ze Peter jest lepszy.I ja wierze na pewno bardziej Benitezowi niz tobie bo on wie co sie dzieje w druzynie i na treningach lepiej niz ty.
Crouch został i prawie nie gra. Benitez wszystko widzi na treningach i pewnie ma do tego powody inne niż niedocenianie zawodnika? A jak Crouch po tym sezonie odejdzie to nadal będzie lepszy od Cisse? Od kiedy to kto jest lepszy ocenia się na podstawie tego, że Cisse kiedyś tam odszedł, a Peter teraz został? :roll:

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 16:37

RealFan pisze:Crouch został i prawie nie gra. Benitez wszystko widzi na treningach i pewnie ma do tego powody inne niż niedocenianie zawodnika? A jak Crouch po tym sezonie odejdzie to nadal będzie lepszy od Cisse? Od kiedy to kto jest lepszy ocenia się na podstawie tego, że Cisse kiedyś tam odszedł, a Peter teraz został?

Od teraz!Benitez wybral z dwojki Cisse-Crocuh i postanowil wbrac lepszego czyli Anglika.Po za tym Anglik nie gra bo w niego nie wierza.Rafa powinien mowic mu ciagle ze jest napastnikiem nr.1 i ze wymiata,ze jest najlepszy i ze mu ufa i bedzie gral w 1 skladzie to anglik mialby looz psychoiczny i by sie odblokowal.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 16:47

Danielinho90 pisze:Od teraz!Benitez wybral z dwojki Cisse-Crocuh i postanowil wbrac lepszego czyli Anglika.
:arrow:
RealFan pisze:Bo wolał zainwestować w graczy, z którymi będzie miał pewność, że będą częściej na boisku niż w szpitalu?
Danielinho90 pisze:Po za tym Anglik nie gra bo w niego nie wierza.Rafa powinien mowic mu ciagle ze jest napastnikiem nr.1 i ze wymiata,ze jest najlepszy i ze mu ufa i bedzie gral w 1 skladzie to anglik mialby looz psychoiczny i by sie odblokowal.
Tylko są lepsi od niego. Capello Ronaldo ciągle mówił, że jest najlepszy na świecie, po czym pozwolił bez żalu by ten odszedł za grosze w połowie poprzedniego sezonu. I nawet kiedy Ronaldo był zdrowy to niewiele grał. Więc po co komu słowa bez pokrycia? Jak mówisz zawodnikowi pewne rzeczy to musisz je potwierdzić w faktach, albo Twoje słowa są puste i stracisz zaufanie tego zawodnika. Czym innym jest mówienie "wierzę w ciebie, pracuj dalej", a czym innym:
Danielinho90 pisze:jest napastnikiem nr.1 i ze wymiata,ze jest najlepszy i ze mu ufa i bedzie gral w 1 skladzie
Problem w tym, że żeby grać w pierwszym składzie należy wygrać konkurencję o to miejsce. Tylko proszę Cię, nie pisz, że Benitez nie wierzy w Croucha i go nie docenia. Jest na tyle dobrym trenerem, że nie podejrzewałbym go o dyskryminację graczy.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 21:46

RealFan pisze:Danielinho90 napisał:
Od teraz!Benitez wybral z dwojki Cisse-Crocuh i postanowil wbrac lepszego czyli Anglika.

Arrow
RealFan napisał:
Bo wolał zainwestować w graczy, z którymi będzie miał pewność, że będą częściej na boisku niż w szpitalu?
Ale to wcale nie musi byc prawda bo ja uwzam ze Rafa wybral lepszego jakim niewatpliwie jest Crouch.

Problem w tym, że żeby grać w pierwszym składzie należy wygrać konkurencję o to miejsce. Tylko proszę Cię, nie pisz, że Benitez nie wierzy w Croucha i go nie docenia. Jest na tyle dobrym trenerem, że nie podejrzewałbym go o dyskryminację graczy.

Poprostu moze ma inna taktyke do ktorej Crocuh nie pasuje?? to wcale nie oznacza ze jest slaby rzecz jasna.NIech znajdzie druzyne ktora bedzie grala pod niego za zobaczysz ze sie myliles.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”