Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 11:36
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 11:43
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 maja 2005, 11:54
No i ma dopiero 22 lata (?), byłby dobrą inwestycją na kilka kolejnych lat.Anka pisze:Alex być może jednak odejdzie... Ciekawie by wyglądała defensywa Evertonu z nim na czele. Jest ofensywnie nastawiony, więc byłby ich Terry'ym.![]()
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 15:13
nie ma sie co łudzić pewnie kupi go Manchester bo podobno jest zainteresowany.. widzialbym go z chęcią w Arsenalu ale nic nie słyszałem żeby Arsene się nim interesowałt_JB pisze:No i ma dopiero 22 lata (?), byłby dobrą inwestycją na kilka kolejnych lat.Anka pisze:Alex być może jednak odejdzie... Ciekawie by wyglądała defensywa Evertonu z nim na czele. Jest ofensywnie nastawiony, więc byłby ich Terry'ym.![]()
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 16:45
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 17:19
kogo mają w środku takiego dobrego?? tylko Rio ew. Heinze bo Silvestre to raczej nie jest zawodnik na miare MUAnka pisze:Manchester ma niezłą obronę, i raczej na niej swoich transferów nie będzie skupiać. Zakupili już rzekomo jakiegoś dobrego młodego obrońcę z Norwegii, ale nie wiem, czy to prawda...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 17:23
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 17:31
W pierwszym składzie mają Ferdinanda i Heinze, więc pierwszy skład mają załatwiony...Pasztet pisze:kogo mają w środku takiego dobrego?? tylko Rio ew. Heinze bo Silvestre to raczej nie jest zawodnik na miare MUAnka pisze:Manchester ma niezłą obronę, i raczej na niej swoich transferów nie będzie skupiać. Zakupili już rzekomo jakiegoś dobrego młodego obrońcę z Norwegii, ale nie wiem, czy to prawda...ale niech go nie kupują... lepiej dla mnie
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 maja 2005, 22:32
Mnie to cieszy bo według mnie to by było fair... a nie jakby Liverpool grał w LM (oczywiście jezeli Everton utrzyma 4 miejsce)LM: FA gasi nadzieje Liverpoolu
Angielski Związek Piłkarski (FA) potwierdził, że tylko zespoły z pierwszych czterech miejsc w Premiership awansują do kolejnej edycji Ligi Mistrzów.
Ta decyzja uderza w Liverpool, który może wygrać Puchar Europy w tym sezonie, ale nie będzie mógł bronić trofeum w przyszłym roku, jeśli ukończy rozgrywki krajowe na piątym miejscu.
Obecnie czwartą pozycję zajmuje Everton, który wyprzedza 'Reds' trzema punktami i ma mecz w zapasie.
Jednak FA zapowiedziała, że będzie lobbować w UEFA za piątym miejscem dla Anglików w Champions League, jeśli drużyna Jerzego Dudka pokona AC Milan w finale LM, 25 maja w Stambule.
UEFA stwierdziła, że obrońca trofeum nie ma automatycznego prawa do gry w następnym rozgrywkach LM. Jednak dodała także, że przepisy mogą ulec zmianie już od sezonu 2006/07.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 05 maja 2005, 22:38
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 22:40
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 13:39
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 06 maja 2005, 16:01
boca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 maja 2005, 22:36
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 maja 2005, 22:51