Everton (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 24 maja 2005, 18:21

Everton ma fuksa i tyle a LFC glupio przegrywal mecze , np. z crystl palace , southampton ,

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 18:33

J4[3k pisze:Everton ma fuksa i tyle a LFC glupio przegrywal mecze , np. z crystl palace , southampton ,
Wedlug mnie to co piszesz jest bezsensowne. Everton byl poprostu lepszy. Żaluje, ze tak sie stalo, ale trzeba przyznac, ze The Toffes mieli udany sezon. Tylko,ze sezon jeszcze trwa :twisted: Ktos wysunąl propozycje, aby w przypadku wygranej LM przez LFC, rozegrac dwumecz Everton-LFC, ktory wyloni zespol, grajacy w przyszlej edycji LM. co wy na to? Ja uwazam, ze to by bylo bardzo dobre rozwiazanie, poniewaz oba zespoly zasluguja na gre w tych elitarnych rozgrywkach. Trzeba jednak pamietac, ze w Premiership to everton byl lepszy jesli patrzec na dwumecz. Na Godisoon 1-0 dla The Toffes, a na Anfield 2-1 dla The Reds.

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 24 maja 2005, 18:38

Moze im masz prawde ale czy taka sama forme everton utrzyma w nastepnnym sezonie tego bym juz nie byl taki pewien

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 maja 2005, 18:46

A jaką amsz pewność do formy Liverpoolu?
To jest takie dziwne gadanie... Po prostu byłby dwumecz - wygra lepszy i okaże się kto wystartuje w LM.
W ogóle to zacznijmy te spekulacje, jeśli The Reds wygrają jutro z Milanem :roll: ;)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 lip 2005, 19:08

Dawno to już nikt nic nie pisał więc trzeba to zmienić... Może dlatego że coraz mniej odwiedzam to forum? :roll: No to przejdźmy do rzeczy. Everton w letnim oknie transferowym zakupił Simona Daviesa z Tottenhamu i Per Kroldrupa z Udinese. Narazie to tyle jeśli chodzi o zakupy Evertonu oprócz jeszcze młodziutkiego bramkarza Johna Ruddy'ego. David Moyes ma też na oku paru piłkarzy których chce sprowadzić do klubu. Głównymi celami transferowymi Evertonu są:
Andy Johnson z Crystal Palace
Emre z Interu (ponoć już jest jedną nogą w Newcastle)
Moretti i Sissoko z Valenci(tyle że o Sissoko się bijemy z paroma klubami m.in. z Liverpoolem i wydaję się, że the Reds wygrają z Evertonem bitwę o niego... a Moretti już jest prawie nasz)
Arteta - który jest tylko wypożyczony do the Toffees... Przynajmniej na razie, ale w jego sprawie jestem optymistą.
obrońca Matteo Ferrari z AS Romy
Javi Guerrero który może przejść do nas na zasadzie wolnego kontraktu
Christiana Abbiatiego z AC Milanu. Włoski bramkarz jest obecnie na San Siro drugim bramkarzem i chętnie odszedłby z Milanu.
Rene Aufhauserem z Grazer AK , za którego jest skłonny zapłacić 2 mln funtów.
Jest trochę tego... :PNo więc jak wszystko pójdzie dobrze Everton wzmocni się przed następnym sezonem. Mam nadzieje, że the Toffees zawojują Lige Mistrzów i utrzymają 4 miejsce w tabeli. Ale to takie gadanie :lol:
No i pewne jest odejście 3 piłkarzy: Alessandro Pistone, Alan Stubbs i Steve Watsona. Szkoda ich troszkę... Mi szczególnie szkoda Stubbsa i Watsona bo dobrzy są tylko już trochę się zestarzeli.
PS: Jest trochę tego więc mogłem coś pominąć :P Ale to najważniejsze chyba jest tu uwzględnione.
Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 10 lip 2005, 17:01

Cos mi sie wydaje ze w tym sezonie Everton nie zajdzie tak wysoko w premiership. Jednym z powodow jest to ze nie maja szerokiej lawki rezerwowych co powoduje ze w walce na 2 frontach (liga i LM) moga słabo grac z powodu zmeczenia. Ale zycze Evertonowi jak najlepiej

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 10 lip 2005, 23:26

Everton zaczął sie wzmacniac kupili juz chyba trzech piłkarzy i z takim składem chyba awansują do LM. Przeczytalem dzis pewną ciekawą spekulacje. Otóż: Paul Scholes w Evertonie :lol: . Jak bardzo lubie Everton i nie czuje do nich żadnej nienawisci jak np do Chelsea to mnie to strasznie rozbawiło :lol: . Niewiem jak ktos mogl wogole wpasc na taki pomysł żeby taką boje napisac :lol: :lol: :lol: .

Czy Everton utrzma forme z tamtego sezonu :?: Mysle ze tak . Okno dobiero sie otwarło a oni juz kupili 3 piłkarzy. Mysle ze zajmą miejsce 4-6.

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 21 lip 2005, 18:11

Zanosi się na to , że Everton pozyska dwóch nowych piłkarzy , będą to Van der Meyde i Davids .
Mają oni wesprzeć Everton w walce o LM .
Davids chyba nie pasuje do klimatu angielskiego , łatwo go sprorokować , może zostanie kilerem ligi :evil:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 21 lip 2005, 19:36

Sissoko wybrał LFC.
Arteta został wykupiony.
Javi Guerrero - gdzieś czytałem ze woli zostać w Hiszpanii.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 21 lip 2005, 22:08

fala pisze:Zanosi się na to , że Everton pozyska dwóch nowych piłkarzy , będą to Van der Meyde i Davids .
Mają oni wesprzeć Everton w walce o LM .
Davids chyba nie pasuje do klimatu angielskiego , łatwo go sprorokować , może zostanie kilerem ligi :evil:
Mi sie wydaje ze Davids dalby se rade :) ma charakter koles!! ale fakt ze chyba co dwa mecze by odpoczywal za czerwone kartki :D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 lip 2005, 12:55

A z Davidsa i tak wyszly nici :think: Do Tottenhamu poszedł :P
Poznaliśmy wyniki losowanie ostatniej rundy kwalifikacji do fazy grupowej Ligi Mistrzów...No i Everton trafił na Villareal :? Jakoś Liverpool i MU trafili lepiej... W ogóle Everton trafił na jedną z najmocniejszych drużyn jaka się mogła mu trafić. Ale wierze w Everton i będe sie modlił w Jego zwycięstwo. Tak mi dopomóż Bóg! :lol:
Pozdro

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 29 lip 2005, 14:20

Mam jedno zasadnicze pytanie do kibiców Evertonu czy gra tam jeszcze Kevin Campbell

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 lip 2005, 15:42

No i Everton trafił na Villareal
To bedzie przepiekny mecz. Juz sie nie moge doczekac. Chcialem zeby Everton zagral z Villarealem. Szanse sa 50/50 i mysle ze bedziemy mogli ogladac niezle dwa mecza. Ja stawiam jednak na Villareal, chociaz ze obydwie druzyne zasluzyly sobie na gre w LM w tym roku.

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 29 lip 2005, 15:55

ja wole zeby wygralo Villareal:P nie chce zeby az 5 zespolow z Angli gralo w LM:P to bylaby przesada :)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 lip 2005, 19:45

ja wole zeby wygralo Villareal:P nie chce zeby az 5 zespolow z Angli gralo w LM:P to bylaby przesada
Nie bój się. Prziecież Manchester United nie dojdzie do fazy grupowej :rotfl2:
Mam jedno zasadnicze pytanie do kibiców Evertonu czy gra tam jeszcze Kevin Campbell
Nie. Został zwolniony z klubu i przeszedł do WBA. Ale tego nie jestem pewien gdzie faktycznie teraz gra.
PS: Fani MU nie obraźcie się. To są żarty.
Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”