Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 lut 2022, 14:02
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 lut 2022, 15:21
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 lut 2022, 15:55
ale to nie krytyka, to fakt. Zeby moc schodzic z takich ogromnych wydatkow to trzeba bylo je narobic. I ktos to narobil dajac ogromne pieniadze Abuameyangom, Lacazettom czy innym Kolasinacom.sickstick pisze: ↑02 lut 2022, 15:21Od kiedy niecałe 2 lata temu wywaliliśmy barcelońskiego łapówkarza Sanlehiego a za budowę kadry zaczęli odpowiadać Arteta i Edu, podnieśliśmy jakość kadry dwukrotnie, przy okazji totalnie ją odmładzając i jeszcze ograniczając budżet na wynagrodzenia o połowę. Jak dla mnie jest to istny majstersztyk, a fakt że lubujący się w ciśnięciu beki z Arsenalu forumowi kibice Milanu mogą tylko skrytykować to że... 2 lata temu było gorzej, jest chyba najlepszą laurką na to jaką świetną robotę tutaj wykonani w ostatnich okienkach.
wiem, ze do tezy nie pasuje jak to Arsenel jest lzzony, ale jak juz wspominalem - malo kto pisze w tym temacie, wlacznie z fanami Arsenalu, ale do konca tak nie jest :
Ja juz jestem za stary aby na sile bronic swojego klubu jak robi durne rzeczy, jak mi sie cos podoba to pisze, jak nie to robie to samo. I nie dlatego, ze kibicuje Milanowi to nagle bede mowic, ze ten malolat z Serbii to nowy Zlatan czy cholera wie kto. Wiec jak cos widze, ogladam w temacie Arsenalu to komentuje, jak mam jakies przemyslenia odnosnie Mainz to tez napisze.Niezaleznie czy pozytywne czy nie.Enjo pisze: ↑21 gru 2021, 23:00Śmichy, chichy były i są dalej, ale coraz mniejsze bo i Kanonierzy biorą się w garść. Nie dam się nabrać jeszcze raz, ale wyglada to tak jak na początku gdzie pod wodza kumpla Guardioli wygrali Puchar Anglii (?) i wydawało się ze kierunek jest odpowiedni.
A to przy okazji odpalenia Auba z horrendalnym kontraktem i robieniu porządków (Laca tez pójdzie out, żadne zaskoczenie).
A w kolejce takie cracki jak Kolasinac (nie wiedziałem ze w ogóle jest jeszcze w Londynie) czy Pepe.
Raczej to, ze stracil ogromne pieniadze na pilkarzu za ktorego zaplacil duze pieniadze, a ten pilkarz mial przywrocic blask druzynie z Londynu. Stad tez - strata pieniedzy na nim, strata na ewentualnym transferze oraz stracony czas gdzie kopal sie po czole i Arsenal na tym cierpial.
To bardzo zle wrazenie bo wtedy bylby taki ruch bardzo chwalony, ale wydaje mi sie, ze z Auba i jego wielkim kontraktem AFC nie wygral mistrzostwa, nawet LM nie bylo.
Enjo

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 lut 2022, 16:22
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kanonierr » 09 lut 2022, 11:46
Kanonierr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 09 lut 2022, 12:00
Jest to kłamstwo
Hersk
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 09 lut 2022, 12:07
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 lut 2022, 12:15
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 lut 2022, 12:25
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kanonierr » 09 lut 2022, 12:28
Kanonierr
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 lut 2022, 13:06
nie no, Auba to obok legendy nawet nie leżał, w takiej sytuacji można by każdego gościa, który pogra w klubie kilka sezonów, nazywać legendą;)
piotrcies
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio