Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 12 sie 2017, 13:48
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 13 sie 2017, 16:53

BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 13 sie 2017, 18:48
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 sie 2017, 18:50
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 13 sie 2017, 18:58
BeBaD

czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 13 sie 2017, 19:26
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 sie 2017, 10:48
Morrow
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 15 sie 2017, 15:02
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 sie 2017, 21:41
Niestety, ale pisałem o tym również w zeszłym sezonie. taka polityka co do zawodników trenujących na codzień z pierwszym zespołem - nie grają w u23. I jeśli nie dostaną minut to zmarnujemy im sezon tak jak to było w przypadku TFM.maxskr pisze: O co chodzi z naszymi rezerwami, dlaczego np. Pereira i Tuanzebe wczoraj nie zagrali z Leicester? Bezsensem będzie, jeżeli będzie powtórka z rozrywki jak z Fosu-Mensahem, który w zeszłym sezonie praktycznie nie grał ani w pierwszym zespole, ani w u23. W rezerwach Arsenalu zagrali wczoraj np. Wilshere, Gibbs, czy Coquelin (choć tu chyba wchodzą względy zdrowotne), inne kluby robią podobnie. Obu ww. nie będzie łatwo o konkretne minuty w seniorach, więc szkoda, żeby omijał ich jakikolwiek rytm meczowy.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 sie 2017, 23:53
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 sie 2017, 7:10
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 sie 2017, 9:33
Odpisze po raz ostatni, bo kolejny raz pokazujesz, że nie warto. Że wielkim moim błędem było, że po tym co pokazywałeś, co wypisywałeś w kierunku mojej osoby, ten parszywy trolling, nie powinien zasługiwać na drugą szansę. Rzucasz gdzieś te żenujące, niczym nie podparte oskarżenie o jakimś bieganiu do modów, co jest parszywe, bo przecież wiemy, że z Tobą mało kto w ogóle chce dyskutować, a jedną z nielicznych osób, którym się w ostatnim czasie chciało użerać byłem ja. Nie liczę więc, że przeprosisz, gówno mnie to zresztą już obchodzi, ale wiedz chłopie, żeś żenujacy i żałuję każdej minuty jaką straciłem próbując silić się na jakąkolwiek merytoryczną rozmowę. Szkoda czasu na Ciebie. Modzi zapewne mogliby zweryfikować ile warte są te Twoje "oskarżenie o lataniu do nich" warte, ale nawet kiedy by tego dokonali to byś wiedział lepiej. I tak jest zawsze.
Lubisz przyznawać sobie rację. Nie dziwię się. Jakoś dowartościować się musisz. J
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 16 sie 2017, 9:51
czarny samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio