Cristiano Ronaldo - Strona 17

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2006, 12:09

VanTheMan pisze:Kibice jednak na to nie patrzą i wieszają koty na najzdolniejszym młodym piłkarzu świata
Nie przypominam sobie, aby 'kibice wieszali koty' na Messim.

Awatar użytkownika
VanTheMan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VanTheMan » 08 sie 2006, 12:12

Niggaz pisze:Messi
Bez komenatrza ale i bez urazy Niggaz.
:roll:

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 03 wrz 2006, 19:12

Ciekawi mnie jakie forumowicze maja podejscie do Ronaldo,bo najczesciej spotykam sie z negatywnymi opiniami. Cristiano u kibicow ManU ma przerabane calkowicie. To smutne bo chlopak sie stara i na pewno w przyszlosci bedzie zawodnikiem kompletnym. Ten sezon zaczal rewelacyjnie,jak utrzyma forme do konca to powinno byc ok

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 wrz 2006, 21:18

AnYa pisze:Cristiano u kibicow ManU ma przerabane calkowicie

Bez przesady :D w jednym meczu se pogwizdali na niego a dalej otrzymywal najwieksze owacje po tej aferze ze niby mial odejsc . Naprawde przerąbane moze miec na innych stadionach jak np. ostatnio w Watford przez cale 90 min. gwizdali i buczeli jak tylko byl przy pilce .

A ja mam o nim zdanie takie ze jest on moim ulubionym pilkarzem :twisted:

Jak byl mundial i juz robily sie spekulacje o jego odejsciu do Realu , ze to juz niby jest pewne zaczalem sciagac kompilacje o nim , obserwowac i zachwycac sie jego grą w meczach z Francją i Niemcami (Ma zaje*iste rzuty wolne :) ) .... a tu zonk :? zostal w MANU ... hehehe a nie mam sygnaturki zadnej z nim bo dziwnie by to wygladalo na tle mojego avatara :twisted:

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 05 wrz 2006, 9:38

Ronaldo jest bardzo utalentowanym pilkarzem i stara sie wykorzystac swoje mozliwosci na 100%. Jednak jest rowniez postacia bardzo kontrowersyjna,wiec w opinii niektorych kibicow nic soba nie reprezentuje :> A jego sytuacja pogorszyla sie jeszcze bardziej po Mundialu chociaz uwazam ze ta krytyka byla mocno przesadzona. Na pewno wzmacnia Manchester United tym bardziej ze na jego miejsce trudno znalezc zmiennika w tej druzynie wiec powinien cieszyc sie wiekszym szacunkiem

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 wrz 2006, 18:22

AnYa pisze:Ciekawi mnie jakie forumowicze maja podejscie do Ronaldo,bo najczesciej spotykam sie z negatywnymi opiniami. Cristiano u kibicow ManU ma przerabane calkowicie. To smutne bo chlopak sie stara i na pewno w przyszlosci bedzie zawodnikiem kompletnym. Ten sezon zaczal rewelacyjnie,jak utrzyma forme do konca to powinno byc ok
U mnie Cristiano nie ma przerąbane. Na Old Trafford również nikt nie gwiżdże. Więc nie za bardzo wiem o co Ci chodzi.

A co do zmiennika, to mamy Richardsona. Ale fakt,że wielu skrzydłowych nie ma obecnie w klubie. Ewentualnie Ole lub Fletcher.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 wrz 2006, 14:02

Cris7 pisze:A co do zmiennika, to mamy Richardsona. Ale fakt,że wielu skrzydłowych nie ma obecnie w klubie. Ewentualnie Ole lub Fletcher.

Richardson to ofensywny pomocnik, ale grający na lewej flance, a nie na prawej. Fletcher na prawej pomocy? To tak, jak Alan Smith na pozycji defensywnego pomocnika. Kiepska opcja. Solskjaer to rasowy napastnik i tak już pozostanie. Nauczyła nas tego historia i ostatnie spotkania. Tak więc nie rozumiem podejścia Cris7 do ,, zmienników " bo takowych co by nie mówić nie ma.

Awatar użytkownika
K . K
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K . K » 15 lut 2007, 17:12

Cristiano Ronaldo jest świetnym zawodnikiem. Po prostu świetnym. Inni Portugale mogą się schować (razem z nimi Figo). Ale jest problem... Real Madryt chce go kupić... I Barcelona też... Wszystko byle nie to!!

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 lut 2007, 8:28

Ale jak powiedzial sam agent C.Ronaldo "Ronaldo nie chce opuszczac anglii, zaaklimatyzowal sie tu gra mu sie wspaniale na old trafford wiec mysle ze nowy kontrakt utnie wszystkie spekulacje dotyczace mojego klienta "
Wiec mysle ze Fergi juz mu zalatwi nowy kontrakt.
A o samym zawodniku moge powiedziec tylko ze jest obecnie najbardziej wszechstronnym i pomocnikiem i najlepszym zawodnikem tej edycji Premiership.

Pozdro for all

Awatar użytkownika
jachu
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jachu » 20 lut 2007, 1:20

Ja także uważam, podobnie jak agent Cristiano, że świetnie zaaklimatyzował się na Old Trafford i nie ma większych powodów, dla których miałby się gdziekolwiek przenosić.

Zrobił na mnie wrażenie już podczas Euro 2004, z czasem nabrał trochę krzepy (wynik gry na Wyspach) i w tej chwili jest już pełnowartościowym skrzydłowym zaliczającym się na pewno do światowej czołówki. Nieprzychylne komentarze jego "wrogów" płyną przede wszystkim ze względu na boiskowe cwaniactwo, do którego ciężko przywyknąć brytyjskim purystom (z Drogbą jest tak samo), ale to jest już element południowego i iberyjskiego stylu gry. Może jest zbyt delikatny i zniewieściały jak dla fanów chcących oglądać piłkarskich wojowników, ale nadrabia to techniką i szybkością.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 20 lut 2007, 11:04

najbardziej śmieszy mnie to ze praktycznie kilka razy w miesiacu pojawiaja sie rewelacje odnosnie transferu Cristiano, za każdym razem te informacje są dementowane , a i tak za kilka dni powstaje taka sama plotka i tak w kółko :roll: nie wiem skad to sie bieże ,ale już parwie na 100% wiadomo ze Ronaldo zostaje na OT przynjamniej do końca sezonu. Na poczatku nie lubilem go ,cały czas tylko sie kiwał nie podawał, nurkował i był mało skuteczny teraz jest inaczje podaje strzela bramki i nie symuliuje faulów.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2007, 17:13

Meczetinio pisze: nie wiem skad to sie bieże ,ale już parwie na 100% wiadomo ze Ronaldo zostaje na OT przynjamniej do końca sezonu. Na poczatku nie lubilem go ,cały czas tylko sie kiwał nie podawał, nurkował i był mało skuteczny teraz jest inaczje podaje strzela bramki i nie symuliuje faulów.

Za duzo sie nie zmieniło w jego przypadku, nadal sporo drybluje, nurkuje i co wazne nadal symuluje... Jedna pozytywna wiadomość, to fakt, ze poprawił znacznie skuteczność.

Jeszcze jedna sprawa "prawie" robi róznicę. Sam zawodnik nie dementuje jednoznacznie plotek, podobnie jego agent, a Ferguson, zawsze sporo mówi. Choc oczywiscie jest pewne, ze do konca sezonu zostanie w MU, bo chyba w kazdej liczacej sie lidze okienka transferowe sa zamkniete. :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lut 2007, 17:30

Jarzinho pisze: Za duzo sie nie zmieniło w jego przypadku, nadal sporo drybluje,
Tu muszę go wziąć w obronę. Drybluje, ale z pożytkiem dla zespołu. Dzięki tym dryblingom Unuted zdobyło kilkanaście bramek w tym sezonie.

Jarzinho pisze:nurkuje i co wazne nadal symuluje...
Myślałem, że to synonimy.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 22 lut 2007, 20:44

we wtorkowym meczu Ronaldo grał przecietnie, wiec Ferguson w 66 min zamienił go na Sahe , decyzja ta nie spodobała sie młodemu Portugalczykowi , który dając upust swojemu niezdowoleniu kopnął butelke pełną wody , niestety nabawił sie przy tym niegroźnej kontuzji nogi :roll: :angry2: :badziewie: i nie zagra w następnym spotkaniu w Premiership :cry: za głupote trzeba płacić

mam nadzieje że nie wpłynie to na jego forme bo bez niego szanse MU na wygranie ligi angileskiej i ligi mistrzów spadną,ale bądxmy dobrej myśli i ze następnym razem Ronaldo będzie próbował przekonac Ferguosna aby go nie zmieniał , lepsza gra a nie kopaniem butelki :wink:

Awatar użytkownika
Lelinho73
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 22 lut 2007, 21:38

Bo C.Ronaldo chciałby cały czas grać,a jak zagra słabiej i trener chce go zmienić to zawsze sie bulwersuje.Powinien to akceptowac i szanowac i uczyć się pokory.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”