No ok, puściłeś wodze fantazji.fala pisze: Trochę rozbawiło mnie pytanie kolegi to puściłem wodzę fantazji .
O wiedzy w Evertonie jestem na bieżąco , w końcu to obecnie najlepiej grający klub w lidze angielskiej !
A stronka na której ty się produkójesz z Ronnim też bardzo fajna .
Pozdro i pracujcie tak dalej .
A co do wiedzy o Evertonie jaką posiadasz to nie wątpie, że wiesz dużo. Ale Everton chyba nie jest ostnio drużyną najlepiej grającą... Gra jest taka jaka jest, a wyniki mimo to są świetne
A co do stronki to ja nie jestem chyba tam najaktywniejszym redaktorem... Mogę wymienić co najmniej 3, którzy trudzą się więcej ode mnie... A jest nas 4
Nom, gratulacje chłopakom to ja też musze złożyć. Ale muszę również porządnie opieprzyć Turnera, który dość głupio dostał czewień i porządnie osłabił zespół (w następnym meczu prawdopodobnie będzie musiał bronić nasz IV bramkarz, który nie zawsze gra w pierwszej 11 w rezerwach...fala pisze:Jeśli chodzi o ostatni mecz to Everton znowu udowodnił , że jest w najwyższej formie .
Mimo gry od początku meczu w osłabieniu potrafił wygrać .
Gratki dla nich .
No i dodam, że dziennikarze wybrali 11 kolejki w Premiership. Wśród jedenastu wspaniałych" (
A o to cała 11 wg. SkySports.com:
Bramkarz: Jussi Jaaskelainen (Bolton).
Obrońcy: Tony Hibbert (Everton), Gareth Southgate (Middlesbrough), Sami Hyypia (Liverpool), Ricardo Gardner (Bolton).
Pomocnicy: Cristiano Ronaldo (Man Utd), Gilberto Silva (Arsenal), Gaizka Mendieta (Middlesbrough), Gareth Barry (Aston Villa).
Napastnicy: James Beattie (Everton), Yakubu (Middlesbrough).
A prawie bym zapomniał. Wybrano menadżera i piłkarza miesiąca w Premiership. W tym miesiącu najlepszym menago został David Moyes, który prowadził Everton od zwycięstwa do zwycięstwa (no i tam mały remisik był i porażka w FA Cup)
Pozdro