Queens Park Rangers [zbiorczy] - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Queens Park Rangers [zbiorczy]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lis 2012, 17:13

coco pisze:Rafa Benitez, jeśli tak się stanie to on da rade ogarnąć ten burdel
ta jasne Rafa da rade... sorry ale on nie ejst o wiele lepszy od Hughesa. Chyba przeceniasz jego mozliwosci, zwlaszcza w premiership, stajnie augiasza da rade tylko ogarnac nie kto inny jak ten, ktorego chca trybuny :!: Harry hudini Rednapp - na trybunach byly transparenty nawolujace aby on przyszedl.
Jezeli ktos ma ich uratowac to tylko Harry

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2012, 17:18

czeher pisze:Harry hudini Rednapp - na trybunach byly transparenty nawolujace aby on przyszedl.
Harry mówił w MOTD, że transparent trzymala jego żona, bo chce sie go już z domu pozbyć :lol2:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lis 2012, 17:21

czeher pisze:Jezeli ktos ma ich uratowac to tylko Harry
Jeszcze jest Janusz Wójcik, ale nie wiem czy w Premier League można dzwonic :haha:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 lis 2012, 18:30

Benitez obejmował drużyny w rozsypce i musiał mierzyć się z przeciwnosciami w postaci braku transferów, nie mów Czeher że Benitez jest niewiele lepszy od Marka bo pierdolisz głupoty, tamten nic nie wygrał, a Benek jednak ma jakies sukcesy za sobą.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2012, 18:31

coco pisze:Benitez obejmował drużyny w rozsypce i musiał mierzyć się z przeciwnosciami w postaci braku transferów,
zwłaszcza w Liverpoolu tych transferów nie było :lol:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 lis 2012, 19:10

mówiłem bardziej o Interze, nie śledziłem jego losów gdy kupował zawodników do Liverpoolu, więc riposta ci nie wyszła

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lis 2012, 19:20

pierdolisz glupoty to ty... pisales ogolnie a teraz chcesz sie wykrecic ze o interze, ciekawe dlaczego z hukiem polecial... To trener 1-2sezonow za ktorym ciagna sie dawne sukcesy, ktore staly sie juz legenda ale neistety nie zywa :lol:
On i jego rotacja to gwozdz do trumny dla qpr... Moge sie zalozyc, ze jezeli zostanie trenerem to sytuacja sie nie poprawi a qpr wyladuje w championship o kazda stawke :!:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 lis 2012, 19:55

oj czeher czeher jak nie znasz historii to prosze cie nie wypowiadaj się, pisałem o porównaniu obu, Benitez miał sukcesy i to jeszcze całkiem niedawno, wygrał chociażby KMS i SPW z Interem, poleciał bo drużyna była przemęczona i nie dostał żadnego transferu, chciał Maszczerano, nie dostał, chicał Kuyta nie dostał go. Jedyne co miał Benek w Interze to kontuzje i młokosi w drużynie więc ogrywał młokosów jak Coutinho(18 l.) Obi (19 l.) czy niejaki Obiorah i wyleciał właśnie temu że oni nie gwarantowali jakości. Ja fanem Benka nie jestem, ale pisanie o nim że jest na poziomie Hjusa to już szczyt debilizmu. Słowo z hukiem też jest nie na miejscu, bo nie wywalono go po 5 kolejkach, z tymże hukiem wywalony był Gasperini. I wiesz co czeher przyjmę zakład jeśli Benek tam trafi.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2012, 20:35

coco pisze:mówiłem bardziej o Interze, nie śledziłem jego losów gdy kupował zawodników do Liverpoolu, więc riposta ci nie wyszła
odwracanie kota ogonem, to taka już taka tradycja na forum, co ? :)
Jakbyś napisał od razu o Interze, to bym się slowem nie odezwał, bo sam nie uważam Rafy za złego trenera. Napisałeś jednak o tym, że pracował z drużynami (liczba mnoga, co jest tu istotne) w których nie mógł robić transferów. Każdemu kto śledzi Premier League na pewno w tym momencie zapaliła się lampka, hola hola (jak to mawiał zaza), w Liverpoolu to on wydawał krocie na transfery (i to jest fakt- parafrazując samego Rafe :) ) więc pozwoliłem sobie to zaznaczyć kilka postów wyżej.
coco pisze:mówiłem bardziej o Interze, nie śledziłem jego losów gdy kupował zawodników do Liverpoolu, więc riposta ci nie wyszła
Trzeba więc było od razu zaznaczyć, że tylko o Inter ci chodzi, a nie zarzucać mi, że mi riposta nie wyszła, bo jedyne do czego się można przyczepić, to do tego zacytowanego wyżej twojego posta.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 lis 2012, 23:43

Rafa przyjdzie i pościąga kolejne wynalazki z wolnego transferu, wszak jemu zdarzało się jeszcze w Liverpoolu magazynować trochę takich odpadów, jak np. Degen. W pewnym sensie w ten sposób byłoby kontynuowane dzieło Hughesa, choć zakupomanii Marka nikt nie jest w stanie pobić :lol:
W sumie liczne transfery Hughesa zrobiłyby użytek Benitezowi, bo ten miałby możliwość swobodnego rotowania składem, jak to miał w zwyczaju, choć wątpię, aby przyniosło to pozytywny skutek dla rozbitych londyńczyków, teraz potrzebują oni raczej stabilizacji niż "taktyczno-personalnych zabaw Beniteza" (choć wyniki osiągane czy to w LFC, czy też w Valencii na pewno przemawiają na korzyść Rafy, wszak koleś, patrząc na osiągnięcia, nie jest jakąś totalną popierdółką, jak niektórzy uważają, jednak zupełnie nie pasuje mi do tego QPR).

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 lis 2012, 9:31

choć zakupomanii Marka nikt nie jest w stanie pobić :lol:
"What? No way, i'm the best at it. Challenge accepted" - Felix Magath

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lis 2012, 12:19

Wywalili Hughesa, ponoć Harry już w drodze. Czemu dziś? Mieli dostać piątke na OT i dopiero miał wylecieć co by mi typ w BPU wszedł. A jak teraz zadziała nowa miotła i Harry ze swoimi motywacjami :won:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 lis 2012, 12:55

patrzę na polska strone QPR i nie ma wzmianki o tym, skąd masz info ?

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 lis 2012, 13:05

wreszcie ... ileż można było czekać ! teraz jestem raczej spokojny że Julio w Championship nie zagra :) a jeśli Redknapp przyjdzie to będzie miał świetnego bramkarza na starcie :wink: który jako jedyny coś grał w ostatnich meczach

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”