Manchester United (zbiorczy) - Strona 211

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 15:16

el_nino pisze:
mawik pisze:Mascherano- i koniec kłopotów w środku pola Wink Twisted Evil

Mascherano przydałby się klubowi, ale jednak nie sądze by Manchester się wzmocnił o tego Argentyńczyka.

Jeśli chodzi o Rodrigueza to prawdopodobieństwo jego transferu jest jeszcze mniejsze niż Mascherano. Sam Rodriguez zapowiadał że chce zostać jeszcze na Vicente Calderon, a poza tym Atletico i tak by go nie puściło.

Muszę przyznać, że pierwsze słyszę jeśli chodzi o Rodrigueza. Oczywiście jeśli ma do nas nikt nie zawitać to bym chciał Mascherano, ale to tylko jako jakieś wyjście awaryjne na jeden sezon. W Manchesterze United, a szczególnie w środku pola defensywnym pomocnikiem nie może być ktoś słaby fizycznie. Na defensywnego pasują z wymienianych celów: Diarra, Duscher, Carrick (choć on bardziej jest ofensywnym), Muntari, Senna, Zokora. Choć nadal się powtórzę, że idelnym środkiem był by duet Nolan - Carrick. A co do transferu Carricka to chyba faktycznie Fergie go przymierza jako następce Scholesa. Bo pare dni wcześniej mówił, że następcą Keano nie będzie Brytyjczyk. Nie zdziwiłbym się, gdyby zawitał do nas wkrótce "cichaczem" Aldo Duscher, który muszę przyznać bardzo mi imponuje. Jest to taki Gennaro Gattuso z ligi hiszpańskiej. Jest on jednak skłócony ze swoim szkoleniowcem i dlatego ma odejść z La Corunii. Natomiast zachwyca walecznością, czyszczeniem pola oraz ilością asyst.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 17:50

ATI
Odpowiedz Ci na te Twoje śmieszne posty jednak. Cobyś mi więcej skrzynki nie zapychał.

Na początek skorzystam z opcji cytowania selektywnego, aby wybrać najśmieszniejsze momenty. Takie 'Złote Usta' w wersji mini. Przeżyjmy to jeszcze raz :arrow:
ATI pisze:kto jak kto, ale Sir Alex Ferguson jest mistrzem jeśli chodzi o transfery i nikt mu tego nie odbierze.
ATI pisze:Aha i nie mów mi, że Gudjonssen to jest wzmocnienie.
ATI pisze:Jak dla mnie to jest patałach. Takie jest moje zdanie. Kiedyś zawsze mówiłem nie "jaki Rasiak", a właśnie "jaki Gudjohnssen". On jest całkowicie zbędny dla United. Nie umniejszam mu umiejętności technicznych, ale jego strzały to jest po prostu zazwyczaj więcej szczęścia jak rozumu. Gdypy Iceman miał zastąpić u nas RVN-a to tak jakby Sobolewski miał zastąpić Stevena Gerrarda.
ATI pisze:A powiedz mi w czym Man United było gorzsze na przestrzeni ostatnich 16 lat od Barcy. Już prędzej powiem, że Chelsea jest najlepszym klubem, ale nie Barcelona. Nieuczciwym zwycięstwem z Milanem przy pomocy śedziego.
ATI pisze:Pozatym Manchester United jest mimo wszystko klubem medialnym, szczególnie taki wizerunek chcą wykreować Glazerzy. I jeśli chodzi o medialność to Torres a Gudjohnssen jest różnica. Pozatym Barca nie toczyła jakiejś spektakularnej walki o niego. Przecież Jose Mourinho nie jest głupi i wiedział, że Eidur jest cieńki, a ja nie chce, żeby w Manchesterze United grały odpady. Jestem pewien, że Fergie potrafi znaleźć 99 innych piłkarzy lepszych niż Eidur.
ATI pisze:Założe się, że gdyby Barca miała w lidze Man United, Chelsea, Arsenal, Tottenham i Liverpool to by nawet nie grała w LM. Wystarczy spojrzeć na ostatnią kolejkę w Anglii: Man United - Charlton 4-0 Porstmouth - L'poll 1-3. A Hiszpania Sevilla- Real 4-3, Osasuna - Valencia 2-0. Czyli obie drużyny walczące o 2 miejsce przegrały Laughing . I wiadomo ze Premiership jest najsilniejszą ligą świata.
ATI pisze:A co do Rooney'a tylko mi nie mów, że to przez czerwień w meczu z Villareal nie wyszli z grupy. Piłkarz geniusz. W jego wieku Ronaldinho był niczym. A swoją drogą lepiej się martw o E2 i Gaucho oraz ich wulgarne zachowania w stosunku do innych piłkarzy. Ronaldinho i jego ciosy łokciem w twarz przeciwników. A Eto to w co 2 meczu komuś twarz pluje.
ATI pisze:A powiedz mi jeszcze czego Eto nie gra na WC? A Rooney np gra ?
ATI pisze:Pozatym po co jakiś angielski zespół ma walczyć w Uefie, skoro lepiej mieć wyższą pozycję w lidze, bo na tym więcej zarobii. Liga angielska jest najbardziej medialną i kasiastą ligą, a zarazem najbardziej renomowaną.
Wystarczy. Coby nikogo brzuch nie rozbolał.

A teraz jakiś drobny komentarz. Chociaż takie zjawiska powinno się ignorować.

Sir Alex mistrzem transferów powiadasz? Oczywiście Ferguson jest świetnym szkoleniowcem, w zasadzie już legendą, ale mistrzem transferów. Udało mu się wykonać sporo dobrych transferów, ale były i słabsze. Poza tym są ludzie lepsi w te klocki (transfery) od niego tak więc mistrz to nieco naciągane. Nie demonizuj Fergusona tylko dlatego, że prowadzi Manchester United. Pisałeś też jakieś śmieszne rzeczy o Gudjohnsenie. Jest słaby a bramki w Chelsea to przypadek. Nie przyszło Ci do głowy to, że Jose sprzedaje go z racji nieograniczonych możliwości finansowych a co za tym idzie możliwości zakupu lepszego zawodnika. Oczywiście są lepsi od Eidura, ale Islandczyk jest dobrym zawodnikiem. Na rezerwowego nadaje się świetnie. Zresztą brakuje Ci argumentów. Stwierdzenia w stylu "tak bo tak" są conajmniej kiepskie. Widać, że jesteś do niego uprzedzony. Jest takie mądre powiedzenie: "Uprzedzenia zaś biorą się z niedostatków wiedzy ogólnej". Może je znasz? (chociaż pewnie nie bo to mądre powiedzenie). Piszesz też coś o ostatnich 16 latach w kontekscie panowania Manchesteru czy jakoś tak. No fajnie, fajnie, ale co mają wspólnego te lata z obecną sytuacją. Fakty są takie, że Barcelona to obecnie lepsza drużyna od Manchesteru. Po prostu. Chelsea najlepszym klubem? No dobra tylko mogłeś napisać jeszcze dlaczego?
Aspekt medialności zasługuje na oddzielny akapit (a tak naprawdę to w konwulsjach śmiecu palec mi na ENTER wpadł). Napisałeś to conajmniej tak jakby Barcelonie można było zarzucić cokolwiek w kwestii medialności :lol: No a tak w ogóle to co ma wspólnego medialność zawodnika z jego grą? IMO nic. Laporta kupuje piłkarzy potrzebnych drużynie a nie mediom. Nie wiem jak Alex 'mistrz transferów' Ferguson. No a Eidur to jest 'cieńki' (słowo by ATI) a bramki to strzela Papa Smurf przebrany za niego. Szkoda też, że nie podałeś tej listy zawodników których by znalazł Sir. Ciekawi mnie kto jest tam pierwszy - Kleberson czy Djemba Djemba.
Następnie mamy przyjemność zaobserwować fantastyczne wnioski , która liga jest lepsza na podstawie wyników w ostatniej kolejce. Yeah :lol2:
No i jeszcze ten boski Rooney co to jest gorszy chyba tylko od Kapitana Daimosa.
Fragmentu o tym jak to Dinho regularnie bije zawodników a Eto'o na nich pluje nie trzeba komentować. Wysłałem to do wikipedii po hasło 'idiotyzm' a także 'dyletanctwo' jako rodzaj przykładu.
Tego akapitu o Eto'o, który nie gra na Mundialu i Rooney'u, który gra nie rozumiem niestety. Albo działasz na innych płaszczyznach świadomości, ale uważasz, że różnica klas między reprezetnacjami Kamerunu i Anglii nie ma znaczenia. W tym drugim przypadku polecam sprawdzić czy znowu nie przestałeś myśleć. Podobno długo nie używany organ traci swoje właściwości. Na Twoim miejscu martwiłbym się o mózg, ale to tylko dobra rada miłego moderatora.
Oczywiście z pucharami też masz rację. Dlatego Middlesborough po dojściu do finału uznało, że nie ma sensu grać bo kiepsko płacą. Lepiej skupić się na walce o środek tabeli w lidze.

Buźka :*

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 cze 2006, 18:30

ATI co oznacza Twój nick :?: Bo mam pewne propozycje... Naprawde to co tu napisałeś ciężko przeczytać nie łapiąc się za głowe i próbie zachamowanie śmiechu.
Niggaz Ci może coś wyjaśnił ( w co wątpie ), potraktował Cię dość delikatnie ale dodam Ci że jak dla mnie i wielu ludzi tutaj na forum obecnie Manu nikt nie zalicza to ŚCISŁEJ europejskiej czołówki, jak dla mnie są w drugiej dziesiątce przy założeniu że są w formie.

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 24 cze 2006, 18:58

Łukasz_ pisze:są w drugiej dziesiątce przy założeniu że są w formie.

to napisz mi te 2 dzisiątki klubów lepszych od ManU
Łukasz_ pisze:jak dla mnie

więc się nie bede czepiał, każdy ma swoje zdanie

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:06

Łukasz to trzeba być ..... (wstawcie co chcecie), żeby nie słyszeć nigdy o ATI. :lol:
To, że w jednym sezonie klubowi nie wyszło nie oznacza, że nie jest w ścisłej europejskiej czołówce. Choć i tak zajął 2 miejsce w lidze nie dlatego, że przegrywał z dobrymi, a właśnie słabymi zespołami. Obecnie jedynie brakuje silnego trenera w zespole, co by wszystko poukładał jak należy oraz środka pomocy.

Pozatym wole niech nawet ManU gra w drugiej lidze, ale gra uczciwie, a nie to co Milan. Z resztą ciekawe jak Milan będzie w Serie B jeśli daj Boże ich zdegradują. To która dziesiątka to będzie według ciebie? Możesz mi powiedzieć?

Eto chyba nie strzelił decydującego karnego, a to według mnie nie jest przypadkiem i dlatego nie pojechał na WC :lol: Aha i ja mam takie zdanie i już. Ty Niggaz twierdzisz, że Ronaldo jest słabym, bo mu 3 mecze nie wyszły, ja twierdze, że Eidur. I ile goli w lidze strzelił Roo, RVN, Saha, a ile Eidur :?: :lol:

EDIT:
Niggaz pisze:Na Twoim miejscu martwiłbym się o mózg, ale to tylko dobra rada miłego moderatora.
Nie żebym się chwalił, ale rada od posiadacza tytułu : "Brylant Szkoły" :wink: :

Alkohol działa bardzo szkodliwie na mózg. Więc lepiej ty się o swój martw. :twisted:
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 19:16 przez ATI, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2006, 19:12

ATI pisze:Eto chyba nie strzelił decydującego karnego,
Wome
ATI pisze:I ile goli w lidze strzelił Roo, RVN, Saha, a ile Eidur

po ilości strzelonych goli nie zawsze można okreslić, kto jest lepszym napastnikiem.
Eidur nie grał w Chelsea tyle co Roo, nie miał takiej pozycji w zespole, co młody Anglik, wiec takie agrumenty to nie argumenty.
Łukasz_ pisze:jak dla mnie są w drugiej dziesiątce
Wosek07 pisze:to napisz mi te 2 dzisiątki klubów lepszych od ManU
w drugiej "10" to nie znaczy że przed nimi jest 20 innych zespołów, serio :D żeby nie powiedziec "powaznie" :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 cze 2006, 19:14

Wosek07 pisze:
Łukasz_ napisał:
są w drugiej dziesiątce przy założeniu że są w formie.

to napisz mi te 2 dzisiątki klubów lepszych od ManU
ehhh jezeli sa w drugiej dziesiatce to wystarczy wymienic tylko 10 klubow zas jezeli 2dziesiatki wymienic to juz beda w 3dziesitace :shock:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:21

fieldy pisze:ATI napisał:
I ile goli w lidze strzelił Roo, RVN, Saha, a ile Eidur

po ilości strzelonych goli nie zawsze można okreslić, kto jest lepszym napastnikiem.
Eidur nie grał w Chelsea tyle co Roo, nie miał takiej pozycji w zespole, co młody Anglik, wiec takie agrumenty to nie argumenty.

Ale nie zmienia to faktu, że za Ranieriego Iceman był podstawowym zawodnikiem i nie błyszczał formą. Dlatego wyrażałem stanowcze NIE dla Eidura w United. Nie jest on słabym zawodnikiem, ale u Nas są lepsi. Pozatym jestem bardzo zdziwiony, że Barcelona kupiła Islandczyka. Jak dla mnie to on się nadawał do Newcastle.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 24 cze 2006, 19:22

ATI pisze:Eto chyba nie strzelił decydującego karnego, a to według mnie nie jest przypadkiem i dlatego nie pojechał na WC
Strzelał Webo. Albo Wome, nie jestem pewien. Ale na pewno nie Eto'o. Pomyliło ci się z meczem z WKS w Pucharze Narodów Afryki, tam Eto'o nie strzelił karnego. A poza tym - nawet gdyby to Eto'o nie trafił - to co? :shock: Beckhamowi też się zdarzało karne przestrzelać, a wątpię żebyś tylko przez to uważał go za patałacha. Że o lepszych którzy przestrzelali karne nie wspomnę.
ATI pisze:I ile goli w lidze strzelił Roo, RVN, Saha, a ile Eidur:?:
Według ciebie RVN czy Saha graliby w pierwszym składzie Chelsea? Wątpię. Bo Rooney być może byłby w stanie nawiązać równą walkę z Crespo i Drogbą.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 19:26

ATI pisze:Eto chyba nie strzelił decydującego karnego, a to według mnie nie jest przypadkiem i dlatego nie pojechał na WC
Mylisz się. Niezmiernie mi przykro z tego powodu. Mógłbyś już przestać pisać nie mając pojęcia o poruszanym zagadnieniu.
ATI pisze:Aha i ja mam takie zdanie i już.
Spoko spoko. Już znam Twoje metody argumentowania. Tak bo tak. Zajebiście inteligentne.
ATI pisze:Ty Niggaz twierdzisz, że Ronaldo jest słabym, bo mu 3 mecze nie wyszły
Kolejna bzdura. Ogarnij się dzieciaku bo zachowujesz się jak gówniarz po prostu. Nie twierdzę, że Cristiano jest słaby. Śmieję się tylko z jego bardzo egoistycznej gry i postawy.
ATI pisze:I ile goli w lidze strzelił Roo, RVN, Saha, a ile Eidur
Nie wiem i nie chce mi się szukać bo nie ma takiej potrzeby. Pewnie więcej od Eidura. Zresztą trudno żeby nie kiedy taki RVN to typowy lis na którego idzie 75% piłek. Saha strzela mnie więcej tyle samo bramek. Tak przypuszczalnie bo dokładnej liczby nie znam. Rooney jest po prostu dużo lepszy. Dalej jednak nie wiem po co to porównanie :roll: Ma ono dowieść, że Eidur jest słaby? :lol:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:27

iceald pisze:Eto chyba nie strzelił decydującego karnego, a to według mnie nie jest przypadkiem i dlatego nie pojechał na WC
Strzelał Webo. Albo Wome, nie jestem pewien. Ale na pewno nie Eto'o. Pomyliło ci się z meczem z WKS w Pucharze Narodów Afryki, tam Eto'o nie strzelił karnego. A poza tym - nawet gdyby to Eto'o nie trafił - to co? Beckhamowi też się zdarzało karne przestrzelać, a wątpię żebyś tylko przez to uważał go za patałacha. Że o lepszych którzy przestrzelali karne nie wspomnę.
Tak pomyliłem się, to był PNA. Zwracam honor.

iceald pisze:ATI napisał:
I ile goli w lidze strzelił Roo, RVN, Saha, a ile Eidur:?:
Według ciebie RVN czy Saha graliby w pierwszym składzie Chelsea?
Wątpię. Bo Rooney być może byłby w stanie nawiązać równą walkę z Crespo i Drogbą.

Po pierwsze co ma to do składu Chelsea. Po drugie jestem pewien, że Rooney oraz RVN by mieli pewne miejsce w podstawowej jedenastce the Blues. Zauważ, że w poprzednim sezonie piętą achillesową Londyńczyków był napad. Słowa uznania trzeba jednak kierować pod adresem Jose Mourinho, który fantastycznie ustawił środek pola swojej drużyny i to właśnie zapewniło im miano najskuteczniejszych w całej lidze, prawie najskuteczniejszych, bo tyle samo ustrzeliły również Czerwone Diabły :twisted: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2006, 19:28

iceald pisze:Strzelał Webo. Albo Wome, nie jestem pewien. Ale na pewno nie Eto'o.
patrz mój post trochę wyżej :D
iceald pisze:Bo Rooney być może byłby w stanie nawiązać równą walkę z Crespo i Drogbą.
Roo moim zdaniem grałby bez problemów w pierwszym składzie większości liczacych się klubów europejskich w tym Chelsea.
ATI pisze:Dlatego wyrażałem stanowcze NIE dla Eidura w United. Nie jest on słabym zawodnikiem, ale u Nas są lepsi
to jest twoje zdanie i tak możesz pisać, ale ty wcześniej twierdziłeś, ze jest słaby, chyba nawet napisałeś, ze patałach :roll:
Czyli jak to jest z tobą ? uważasz, ze Eidur to patałach ? czy że nie jest słabym zawodnikiem ? podpowiem ci tylko, ż ejedno wyklucza drugie :!:

ATI pisze:Pozatym jestem bardzo zdziwiony, że Barcelona kupiła Islandczyka.
Widać interesujesz się tylko sportem w Manchesterze :D
Przecież on nie będzie podstawowym zawodnikiem, bedzie grał coś takiego jak Larsson, będzie jokerem, który grał bedzie raczej w końcówkach meczy, przy swoich umniejętnościach, na podmęczonych rywali, z genialnymi pomocnikami [którzy świetnie mu dograją], może strzelić kilka goli. Pewnie tez będzie grał kilka meczy od początku, w jakichs pucharach, czy przed waznymi meczami w LM, coby najlepsi w Barcie odpoczeli.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 24 cze 2006, 19:29

ATI pisze:A powiedz mi w czym Man United było gorzsze na przestrzeni ostatnich 16 lat od Barcy. Już prędzej powiem, że Chelsea jest najlepszym klubem, ale nie Barcelona. Nieuczciwym zwycięstwem z Milanem przy pomocy śedziego. Laughing Przecież Manchester United był wręcz absolutnym dominatorem od początku lat 90 w lidze angielskiej. Pozatym Manchester United jest mimo wszystko klubem medialnym, szczególnie taki wizerunek chcą wykreować Glazerzy. I jeśli chodzi o medialność to Torres a Gudjohnssen jest różnica. Pozatym Barca nie toczyła jakiejś spektakularnej walki o niego. Przecież Jose Mourinho nie jest głupi i wiedział, że Eidur jest cieńki, a ja nie chce, żeby w Manchesterze United grały odpady. Jestem pewien, że Fergie potrafi znaleźć 99 innych piłkarzy lepszych niż Eidur. Takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni, ale można o tym dyskutować, byle by się nie kłócić. Jeśli odejdzie RVN to chcę zobaczyć w trykocie Man United Torresa. Pozatym mamy Rooney'a, Sahe, Smiths'a, Rossiego, C.Ronaldo, Ryan'a Giggs'a, Paula Scholes'a, Sylvana Eban's Blake'a i Frazera Campbella, a każdy z nich przynajmniej raz zaliczył występ w napadzie United, więc po co wydawać 10 baniek na średniaka.
Ale po co sięgasz do historii ? Co Ci to da ? Rozmawiajmy o teraźniejszości, bo przecież przeszłością cały czas 'żyć' się nie będziemy. Barcelona jest obecnie najlepszym klubem i nie pieprz, że robi złe transfery. Gdyby tak było, to nie świętowałaby w tym roku zwycięstwa w lidze hiszpańskiej i w lidze mistrzów. Mourinho nie jest głupi, dlatego w tym sezonie dawał szansy Eidurowi, a ponieważ w przeciwieństwie do Fergusona, może mieć każdego piłkarza, więc postanowił sprzedać niezbyt medialną i lubianą postać. Katalończycy na pewno będą mieli bardzo duży pożytek z Islandczyka i chętnie zobaczyłbym go na Old Trafford. Torres jest o wiele droższy od Eidura, dlatego wolałem, żeby reprezentant Islandii zasilił naszą drużynę. Do historii nie ma co wracać, bo w tym momencie nie jest to argument.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:33

Dobra może zakończmy już tą dyskusję póki Jarzyny nie ma, bo zaraz się WP posypią. Na tę chwilę Barcelona jest najlepsza w Europie i nic ponad to. Eidur jest zawodnikiem, którego Man United nie potrzebowało. Eto jest nie tykalny w Barcelonie.
PASI :?:

Peace :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 19:37

ATI pisze:Dobra może zakończmy już tą dyskusję póki Jarzyny nie ma, bo zaraz się WP posypią.
Z tego co mi wiadomo to Krzysztof Jarzyna nie daje WP za samą głupotę więc możesz czuć się bezpieczny.
ATI pisze:nie tykalny
nietykalny
ATI pisze:Na tę chwilę Barcelona jest najlepsza w Europie i nic ponad to. Eidur jest zawodnikiem, którego Man United nie potrzebowało. Eto jest nie tykalny w Barcelonie.
PASI
Nie to było moim celem, ale może rzeczywiście lepiej będzie jak przestaniesz sie dalej błaźnić.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”