Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 gru 2017, 21:04
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 gru 2017, 23:23

ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 gru 2017, 23:26
Daliście za niego Wolfsburgowi 74 bańki. W 2015r. to nie były frytki tylko bardzo konkretna suma, to był zdaje się najwyższy transfer tamtego okienka także...ten, tego - gra na miarę kwoty, którą wtedy za niego zapłacono
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 gru 2017, 23:35
A czy ja twierdzę że Kevin przyszedł do nas za grosze?Mieliśmy fart że takiego grajka w ogóle pozyskaliśmy.On był/jest wart tego co LFC zapłacił za Van Dijka + kwoty wydanej za Pogbę przez Man Utd.Co gość gra to kosmos,oby tylko go nie połamali
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 gru 2017, 23:42
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 gru 2017, 0:09
Boże. Ty masz chyba kompleks tego Pogby, co jest mega śmieszne biorąc pod uwagę wydarzenia z tego sezonu.ryba_82 pisze:A czy ja twierdzę że Kevin przyszedł do nas za grosze?Mieliśmy fart że takiego grajka w ogóle pozyskaliśmy.On był/jest wart tego co LFC zapłacił za Van Dijka + kwoty wydanej za Pogbę przez Man Utd.Co gość gra to kosmos,oby tylko go nie połamali
red85
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 gru 2017, 0:24
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 gru 2017, 0:33
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 gru 2017, 0:38
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 28 gru 2017, 1:47
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 gru 2017, 16:17
Co Ty próbujesz insynuować?Pokaż cytat w którym napisałem że KdB jest więcej wart niż Pogba bo chyba do tego zmierzasz.Napisałem jedynie,że dla mnie gość jest wart ceny wydanej za Pogbę i VvD.To nie jest to samo drogi redzie,więc kto tutaj nie jest poważny?
Kolejna próba manipulacji.Kto tutaj pisał o tym że De Bruyne lepiej prezentowałby się w United niż robi to obecnie Pogba?red85 pisze:Sam zresztą w innym temacie piszesz, że w gruncie rzeczy to transfery powinno się oceniać po kilku latach, tak? No to poczekajmy. Jesli ktoś myśli, że wsadziłby takiego KdB do United i pokazywałby znacznie więcej od Pogby to jest naiwny...mówiąc delikatnie.
Hehehe, tutaj to już mnie rozbawiłeś.Pogbę przywołałem po śmieszkowaniu Twoich kolegów po szalu jak to inny klub wydał krocie na transfer a szybko zapomnieli że ich United biło rekord transferowy za wychowanka którego wcześniej oddali za free.Do tego jego gra dupy nie urywa.Do tych kompleksów to bliżej Tobie jednak gdy tak często umniejszasz piłkarzom City pisząc że "łatwo jest błyszczeć u Guardioli".Chyba boli oglądanie pleców lokalnego rywala przez kilka lat.red85 pisze:Boże. Ty masz chyba kompleks tego Pogby, co jest mega śmieszne biorąc pod uwagę wydarzenia z tego sezonu.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 gru 2017, 16:41
O jakiej Ty manipulacji prawisz? Ja przecież nie twierdziłem, że ktoś tak wypisał. Chciałem jedynie pokazać, że Pogba jak na zespół, w którym przyszło mu grać, odwala kawał dobrej roboty i trudno sobie nawet wyobrazić, że tak wychwalany ze wszystkich stron (słusznie) KdB, potrafiłby w tej drużynie zdziałać dużo więcej.
To nie nazywa się kompleks tylko konsekwencja. Przez lata uważałem Pepa za szkoleniowca wybitnego, który potrafi sprawić, że pewien typ zawodnika wygląda w jego drużynie fenomenalnie. Teraz mam nagle zmienić zdanie bo to się nie podoba Rybie ?ryba_82 pisze: Hehehe, tutaj to już mnie rozbawiłeś.Pogbę przywołałem po śmieszkowaniu Twoich kolegów po szalu jak to inny klub wydał krocie na transfer a szybko zapomnieli że ich United biło rekord transferowy za wychowanka którego wcześniej oddali za free.Do tego jego gra dupy nie urywa.Do tych kompleksów to bliżej Tobie jednak gdy tak często umniejszasz piłkarzom City pisząc że "łatwo jest błyszczeć u Guardioli".Chyba boli oglądanie pleców lokalnego rywala przez kilka lat.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 gru 2017, 16:57
Taki KdB od momentu transferu do City prezentuje się bardzo dobrze,w Wolsburgu też sobie nieźle poczynał.Ten sezon ma wręcz fenomenalny a Ty wyjeżdżasz z tekstem,że "u Guardioli jest łatwo błyszczeć" po moich pochwałach nad jego grą czym jednocześnie ujmujesz temu De Bruyne.Gość gra kosmiczny sezon,więc na pochwały zasłużył i to nie tylko zasługa Pepa,bo że Belg jest topowym pomocnikiem udowodnił już nie raz i nie tylko pod skrzydłami Guardioli.
Podobnie jak Twój tekst "u Guardioli jest łatwo błyszczeć" po pochwałach względem piłkarzy City.
Jak dobrze pamiętam to Pogba chciał więcej grać i podwyżki na co pierwsze nie przystał Ferguson.Sancho strzelił focha i odmówił podpisania nowej umowy bo Pep nie zabrał go na przedsezonowe tournee gdy ten miał w nogach jakiś młodzieżowy turniej.Z niewolnika nie ma pracownika,więc droga wolna.Na moje to oba kluby postąpiły bardzo dobrze że nie uległy szantażom.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 gru 2017, 23:28
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio