Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2006, 12:57

Zaza pisze:Z Udinese młody obrońca Felipe jest godny uwagi. A Co ciekawe sa ploty że Rome zasili ... Lee Shocked to było by dziwne, jak Jol by oddał Koreańczyka który dobrze gra w Premiership.
rzeczywiście Lee miał udany mininy sezon [w PSV tez grał świetnie]
gdyby go oddali to byłaby spora niespodzianka, tym bardziej, ze oddaję brazylijczyka, pewnie Jol chce zbudowac potęge na miarę Realu - wzmacnia atak, osłabia defensywę.

Zaza pisze:zreszta ja i tak wiem mało.
skromny jak nigdy 8)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2006, 13:00

Messi - 4 napastników na jednej pozycji, o zbliżonych umiejętnościach nie oznacza, ze którys będzie musiał odejsć.
2 gra w meczu, 2 na ławce. Co w tym dziwnego ? sezon długi, zwłaszcza w Premiership. Nie zdziwiłbym się, gdyby jeszcze próbował kogoś z rezerw w jakimś CC, czy FA CUP
Czy ty sobie naprawde wyobrazasz siedzacego na ławie Mido :P Robbie troche mniej narzeka siedzać, ale Egipcjanin to bedzie totalna katastrofa... Berbotova jeszcze w takiej sytuacji nie widziałem bo w Leverkusen miał miejsce w "11". Defoe tez nie bedzie zadowolony :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2006, 13:00

Jol jeżli ma taką możliwość prubuje grać napastnikami: wysoki-niski :) W poprzednim sezonie Defoe z Keane mało ze sobą grali nawet gdy na PNA był Mido sznase dostał Rasiak który grał w podstawoaej jedenasce z Irlandczykim a JD siedział na ławce :shock: Obecnie Jol doązy do tego samego ma dwóch niskich JD,Keane i dwoch wysokich Mido , Berbatov.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2006, 13:15

Messi E2 Ronaldinho pisze:Czy ty sobie naprawde wyobrazasz siedzacego na ławie Mido
wyobrażam, Jol pewnie nie zrozumei wszystkich obelg kierowanych w jego stronę :P pamiętam półfinał PNA :D ale co zrobić, Mido nie jest lepszym piłkarzem od pozostałej 3. Wiec albo się zgodzi na rotację w skłądzie, albo odejdzie. Moze wróci do Francji. Tam pewnie by go chętnie przyjęli z powrotem. A on chyba woli grać jednak w czołowym klubie Premireship, wiec będzie się musiał dostosować.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 29 sie 2006, 13:35

fieldy pisze:rzeczywiście Lee miał udany mininy sezon [w PSV tez grał świetnie]
gdyby go oddali to byłaby spora niespodzianka
No z tego co wiem to Roma juz sie dogadala z Tottenhamem . :P .. pozostaje jeszcze tylko dogadac sie z samym zawodnikiem, ktory nomen omen wyrazil chcec gry w Rzymie :twisted: ... ale ogolnie dziwne posueniecie, szczegolnie ze Jolowi brakuje tez lewego pomocnika, :roll: ktorego w pewnym stopniu Lee zastepowal grajac nadwyraz ofensywnie. :twisted:

Ciesza mnie slowa takich ekspertow jak Wy ze Defendi to mlody talent, miejmy nadzieje ze sie jakos rozwinie w cos wiecej niz tylko obiecujacego gracza :roll:

Co do Mido to osobiscie obserwujac sparingi i mecz SC daleki jestem od stwierdzenia ze Mido szybko wywalczy sobie miejsce w skladzie ... moze w Anglii inna specyfika gry ale mimo wszytsko Hossan narazie bez formy :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sie 2006, 14:00

No niezle :!: Chyba malo kto spodziewal sie ze Mido wroci do Spursow - przynajmniej dla mnie dosc zaskakujace :!: ciekawe kto teraz bedzie grac w ataku - chyba narazie zelazna dwojka to Berbatov i Keane - chociaz zawsze Jol z ze wzgledu na bogacwto moze przesunac Robbiego do 2linii a w jego miejsce na ataku wstawic Defoe - gdyz raczej watpie aby Mido i Berbatov grali w jednym zestawieniu - chociaz kto wie :!: tak czy owak maja jakoms alternatywe, ktora moze okazac sie wzbawienna w ich przypadku - beda walczyc na wielu frontach a w zeszlym sezonie jakos im to nie wyszlo - szybko odpadli z pucharow angielskich a w tym roku dochodzi jeszcze p>UEFA - wiec pewnie beda chciali powalczyc na wsyztskich frontach

Co do Lee jakos ciezko mi w to uwierzyc, iz mialby zagrac w Romie - zawsze najciekawiej jest pod koniec okna :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2006, 23:28

Co do Lee jakos ciezko mi w to uwierzyc, iz mialby zagrac w Romie - zawsze najciekawiej jest pod koniec okna
Wychodzi na to, ze nic za darmo(mido). Suma jaka zapłacil Tottenham nie jest zbyt wysoka, a Mido pokazał w zeszłym sezonie, ze premiershim to dobry kierunek dla niego. A jesli sie nie myle to Spurs i za Lee duzo nie zapłaciło cos okolo 3 mln czyli by wyszło ponizej 10 za Mido... :wink:
Jol pewnie nie zrozumei wszystkich obelg kierowanych w jego stronę
Myśle, ze Mido jednak troche sie angielskiego nauczył. Choc on to juz kompletny obiezyswiat. Holandia, Włochy, Hiszpania, Anglia, Francja...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 wrz 2006, 0:25

Dawno odwiedzany temat, pewnie przez te rewelacyjne wyniki Spurs z poczatku tego sezony odstraszyly kibicow :lol: W sumie to ja sie nie dziwie 8)
Mecz z LFC w wykonaniu Tottenhamu byl poprostu zalosny... Bramka na 2-0 osmieszyla tylko defensywe Spurs. Mam wrazenie ze ci pilkaze graja ze soba pierwszy raz. Slabe wyniki nie sa spowodowane brakiem Carricka, bo zastapil go Zokora, ktory moim zdaniem jest lepszy, ani brakiem Berbatova, bo w tamtym sezonie nawet nie gral w Spurs. Przed Sezonem obawialem sie Tottenhamu, zakupili naprawde dobrych graczy a teraz juz sie nie moge doczekac Derbow Pol. Londynu 8) obecna roznica bramek to 2-8 :zgon: 6 w plecy...
Niepowiem, cala ta sytuacja mnie cieszy :lol: Szkoda ze Watford nie wygralo z Wigan, wtedy Tottenham znajdowal by sie na tej pozycji na, ktorej powinien sie znajdowac na koniec sezonu :mike:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 gru 2006, 1:30

Dzis Tottenham pokonał na White Hart Lane Boro 2:1. Goście nic nie grali, a Robert Huth :twisted: strzelił po zamieszaniu [rożny], wcześniej Berbetov otworzył wynik ładnym strzałem. I Koguty rzadziły, Ale nie w tym problem. Gdy Huth strzelił na 1;1, Matrin Jol posłał odrazu do boju jednego z moich ulubionych graczy w premiership, Robbiego Keane. Który zaczą na ławce. Irlandczyk strzelił bramke na 2;1 i go znieśli... Nie odrazu ale potem zaczeła sie jatka i gra w gości na całego. Nie ładnie to wyglądało :? Oby tylko nie doznał urazu jaki ostatnio jest zmora piłkarzy :? Piszcie jak cos bedziecie wiedzieli - grazie.

A co do bramki Keana, to taka cfaniacka, krótko rozegrany wolny ale w strone bramki. I obraca sie z muru i odrazu wali na bramke :] 2:1 :] I chwile na placu. Tottenham sie podniósł po derbach.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 gru 2006, 14:18

Ale ta bramka Keane'a sliczna, naprawde. To jest sila Tottenhamu. Pamietam jak w tamtym roku zachwycalem sie jego gra, w tym sezonie za duzo o nim nie slyszalem, a teraz przypomnial o sobie. Berbatov bramka calkiem ladna bramka, ale tam brawa dla Chimbodny. A to, ze Huth strzelil to jeszcze do mnie nie doszlo. :shock:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 gru 2006, 14:30

Poprzedni sezon był wspaniały dla Keane, miał kilka takich spotkań że czapki z głów, zauważ Bagg że teoretycznie Tottenham mocniejszy z przodu, Keane, Berbatov, Mido, Defoe :] Ale ta wieksza rywalizacja słabo działa bo Mido nie gra nic i jest cieniem piłkarza z poprzedniego sezonu, a już wykupiony definitywnie z Romy, Keane gra czesto i miewa przebłyski ale wiemy jak może grać, Defoe najcześciej z ławki. Tylko chyba Jol Bługarowi ufa bez granicznie, choć ten spłaca kredyt.

Robert Huth na 1:1 :roll: Wiesz jak Gravesen strzela hattricki to już nie ma o co pytać :P Ale sie Robert złożył :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sty 2007, 20:45

Tottenham po sprzedazy do West Hamu Caluma Davenporta, sciagnał w jego miejsce z Benfici :arrow: Ricardo Roche. Zawodnik podpisał 2,5-letni kontrakt.
Napewno jest to zawodnik bardziej doswiadczony i majacy wieksze umiejetnosci od Davenporta, a przy dosc czestych w ostatnich latach przerwach Kinga napewno sie przyda Suprs i raczej powinien lepiej sie spisywac od swojego poprzednika.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 23 sty 2007, 21:36

Jestem zaskoczony.Naprawde. Rocha to bardzo dobry defensor :wink: Razem z Kingiem(jesli mu zdrowie dopisze) moga stworzyc zajebista pare obroncow. Co do Davenporta, to jest utalentowany i na pewno beda z niego ludzie...w West Ham bedzie mogl sie wykazac. Oj bedzie.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 sty 2007, 22:00

Roche pamiętam przede wszystkim z dwumeczu z Barcą, gdy był 'plastrem' Ronaldinho i spisywał się bardzo dobrze. Wówczas ustawiany był na prawej obronie, ale z tego co się sprawdziłem to gra na środku. Myślę, że dobry transfer Kogutów.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 24 sty 2007, 15:24

Tottenham Hotspur domagać się będzie od Europejskiej Unii Piłkarskiej (UEFA) rekompensaty za odwołany mecz Pucharu UEFA z Feyenoordem Rotterdam – powiedział na poniedziałkowych zajęciach z zespołem trener „Spurs" - Martin Jol.
W wyniku awantury wywołanej przez holenderskich kibiców podczas meczu fazy grupowej z AS Nancy 30 listopada 2006 roku – chuligani zdewastowali stadion i wszczęli bójki z miejscową policją – Feyenoord został wykluczony z dalszej części turnieju. UEFA we wtorek lub najpóźniej w środę ma zdecydować czy w jej miejsce zagra inny klub (najprawdopodobniej Wisła Kraków), czy zespół Tottenhamu przejdzie do dalszej rundy rozgrywek dzięki walkowerowi.

przeniosłem - warto patrzeć na temat, zanim się posta napisze // fieldy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”