Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 18 sie 2007, 23:21
Sir Keano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 sie 2007, 0:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 sie 2007, 9:50
Cris7 pisze: A i mój faworyt czyli Huddlestone pokazał, że spokojnie może na dłużej wygryźć Zokorę
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 wrz 2007, 18:13
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 14 wrz 2007, 21:37
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 wrz 2007, 23:29
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2007, 21:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 01 paź 2007, 22:00
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 paź 2007, 23:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2007, 23:37
Jol już sie określił i to w mediach od razuRealFan pisze:W sumie liczę na męską decyzję Jola i racjonalną ocenę sytuacji przez niego samego. Albo kapituluje, albo pokazuje, że jest gość i drużyna pod jego wodzą zaczyna wygrywać i piąć się w górę tabeli. Gorzej jeśli zostanie, a naprawdę nie wie o co chodzi, bo w takim wypadku powinien ustąpić miejsca komuś innemu. Wiem, że w sumie nie napisałem nic, co nie jest dla fanów angielskiej piłki wiadome, ale to jest sytuiacja, w której dobrze wyrazić swoją opinię. Sytuacja jest bowiem hmm...nietypowa jak na to czego oczekiwano.
tak, biedny zawodnik. Ogromny potencjał, znakomity piłkarz, ale przez kontuzje nie może grać. Wraca na mecz, czy dwa i znów "coś łapie". Z obecna kontuzją chyba jeszcze około miesiąca się pomęczy.RealFan pisze:King (nie grał dotychczas - kontuzja?)
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 paź 2007, 0:57
A nie typowałeś czasem na odwrót?RealFan pisze:Dla mnie to jest szok, bo typowałem, że 5 miejsce w lidze zajmą i będą do końca walczyć o 4 (właśnie z Kanonierami paradoksalnie grającymi powyżej przewidywań większości).
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 paź 2007, 1:20
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 paź 2007, 1:57
Mourinho został zwolniony w dobrym czasie [jeśli patrzymy z jego perspektywy]. Na początku dwa wymęczone zwycięstwa z teoretycznie słabszymi rywalami [Birmingham, Reading], a potem potem już remis z LFC na wyjeździe [tu akurat niezły wynik], następnie przegrana a AV, remis z Blackburn, potem Rosenborgiem. Myślisz że w meczu z MU wiele by zmienił? Wątpię. Szanuję tego trenera, ale Chelsea czekała przebudowa. Roman na taki układ nie idzie i cały czas chce być na szczycie. Błędne myślenie, bo obecnie pogorszył tylko całą sprawę. Ale to nie temat na to.Yukasz pisze:Ale zwolnienie Jola może mieć taki sam skutek jak w Chelsea Mourinho Wink
Do ankiety podszedłem realistycznie, dlatego oddałem swój głos na czwartą pozycję.Yukasz pisze:Ankietę w tym temacie widzę dopiero teraz choć pewnie wcześniej jej nie było a zagłosowałem na opcję nr dwa Krzywy I still believe Laughing Do boju Koguciki łooo Exclamation
Na pewno zmiana trenera dałaby jakiś impuls do gry, bo zawsze jest tak, że nowy trener daje taki impuls. W chwili obecnej to jest potrzebne Tottenhamowi. Ci zawodnicy nie zapomnieli jak się gra w piłkę.Yukasz pisze:Ale po remisie dałbym drużynie jeszcze ze dwa mecze tym bardziej jak piszecie maja trudnych rywali bo wątpię żeby nowy trener a pewnie nim by został obecnie drugi coś wywalczył bo drużyna i tak by nic nowego przez te kilka dni by nie pokazała bo to za krótki okres czasu żeby coś nowego wprowadzić.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 paź 2007, 2:12
No nie wiem ja jak i znaczna większość osób uważa że był to błąd. Mimo że drużyna wtedy może nie prezentowała się rewelacyjnie jak i teraz ale wcześniej na pewno nie była rozbita wewnętrznie. Dlatego też nie na darmo mówi się że w tym sezonie już nic wielkiego przynajmniej w Premiership nie ugrają gdy będzie niemi sterował ten Izraelczyk, który w porównaniu z Mourinho jest dla piłkarzy żadnym autorytetem a taka osoba właśnie jest im potrzebna po zwolnieniu wielkiej osobowości.guru pisze:Mourinho został zwolniony w dobrym czasie [jeśli patrzymy z jego perspektywy].
Jak pokazuje przykład Chelsea (choć nie wiem czy jest on odpowiedni, lecz na pewno były i podobne już odpowiednie gdzie zawodnicy nie stali za trenerem jak w Chelsea za Mourinho) nie zawszeguru pisze:Na pewno zmiana trenera dałaby jakiś impuls do gry, bo zawsze jest tak, że nowy trener daje taki impuls. W chwili obecnej to jest potrzebne Tottenhamowi. Ci zawodnicy nie zapomnieli jak się gra w piłkę.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 paź 2007, 2:27
Też uważam, że Abramovicz popełnił błąd zwalniając Mourinho. Ale jak już wcześniej pisałem, dla portugalskiego trenera nie było to aż tak złe posunięcie. Tak naprawdę nikt nie wie co by było gdyby został. W Chelsea nie działo się dobrze już od jakiegoś czasu. Z meczu na mecz sytuacja się pogarszała. Jak Mou przegrał z AV, Roman opuścił stadion przed czasem. Już wtedy drużyna była od wewnątrz rozbita.Yukasz pisze:No nie wiem ja jak i znaczna większość osób uważa że był to błąd bo mimo że drużyna wtedy może nie prezentowała się rewelacyjnie jak i teraz a wcześniej na pewno nie była rozbita wewnętrznie
Yukasz pisze:Jak pokazuje przykład Chelsea (choć nie wiem czy jest on odpowiedni, lecz na pewno były i podobne już odpowiednie gdzie zawodnicy nie stali za trenerem jak w Chelsea za Mourinho) nie zawsze Krzywy
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio