Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 lut 2025, 14:41
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 lut 2025, 14:56
jak dla mnie wahadło, 10 i napastnik to trzy główne potrzeby. Nasi napastnicy nie dają rady, Hojlund pogubiony, odbija się od rywali i jest mega drewnem, Zirkzee nie jest typową "9", więc klasowy napastnik jest potrzebny na wczoraj, ale u nas statystyki podań w polu karnym rywala są masakrycznie złe, kreacja ogólnie leży, więc sam napastnik niewiele zdziała, bo sam sobie piłki nie poda.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 04 lut 2025, 15:20
Doprecyzuj. Højlund w tamtym sezonie dał 16 bramek... i 2 asysty
I to na CITO. Do tego być może kolejny obrońca w zależności od tego jak się Heaven spisze, ale nawet jak wejdzie dobrze, to Harry ma już 31, a De Ligt nie jest moim zdaniem materiałem na środkowego w bloku trzyosobowym. Bruno już też 30, więc zacznie się powoli tendencja zniżkowa w zależności jak wyeksploatowanie mu siądzie. Nie jest to w prawdzie priorytet, ale mam nadzieję, że myślą o wymianie Onany, jeżeli nie ustabilizuje formy w następnym sezonie, bo ktoś tak niepewny wpływa bardzo negatywnie na wszystkie formacje.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 04 lut 2025, 16:39
Nie, żebym namiętnie oglądał Lecce (xD), choć akurat na Dorgu zwróciłem uwagę (widziałbym go w Juve), ale akurat w United w ostatnich latach nie sprawdziło się kilku bardzo dobrych grajków o renomowanych nazwiskach, np Di Maria, Sancho, Sanchez, Lukaku, Falcao, Casemiro, Pogba. Także tym bardziej może się nie sprawdzić Dorgu, tylko czy to do końca będzie jego wina? Coś tam w Manchesterze nie bangla od dawna już.piotrcies pisze: ↑04 lut 2025, 14:56Dlatego liczę na tego Dorgu, tzn. obawiam się, że przeskok do PL może być zabójczy, ale w teorii to jest typ gracza, którego potrzebujemy - wybiegany, wytrzymały, robiący dużo akcji ofensywnych. Tylko wiedząc, jak wyglądają ostatnio te transfery ze słabszych ekip, zwłaszcza z Włoch do United, to mam obawy, czy gościa szybko nie spalimy.
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 lut 2025, 17:12
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 lut 2025, 22:19

piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 lut 2025, 22:21
Enjo
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 05 lut 2025, 11:39
W ogóle to niesamowita jest przemiana meczyków, od strony z nielegalnymi streamami do redakcji z Włodarem na czele.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 05 lut 2025, 12:24
Taka to przemiana, że teraz zamiast kraść sygnał transmisji sporą część swoich "artykułów" opierają na tym, że ktoś strzelił niesamowitą bramkę, oznaczają to jako [VIDEO], a w środku wstawiony tweet jakiegoś anonima z pirackim filmikiem, który znika z sieci po godzinie. Dodatkowo redaktor Wlodarczyk często mówi, że coś "odgrzebał", a w rzeczywistości wziął z konta np z jakiegos konta o statystykach, oczywiście nie podając źródła tej informacji. No ale to już dyskusja nie na temat Manchesteru, zapraszam do wątku o mediach sportowych.
dias
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 05 lut 2025, 23:35
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 05 lut 2025, 23:41
Aa, to stąd ten marsz po wszystkich mediach jakim on nie jest GOAT-em.
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 lut 2025, 23:45
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 06 lut 2025, 14:21
Quercus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio