Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 28

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 14 maja 2006, 20:22

Poza tym zarząd Birmingham wycenił skrzydłowego Pennanta na minimum 5 mln funtów. Jest nim zainteresowany m.in. Liverpool.
Ja bym zobaczył Go w czerwonej koszulce na Anfield.Z chęcią...
Ballack - Lampard i ktoś z dwójki Makelele Essien na defensywnym... Nie dobrze Confused a oprócz Niemca, bardzo możliwe że szeregi Chelsea zasili jeszcze Shewczenko.

Portugalczyk mocno wzmacnia Londyński klub...wkońcu może sobie na to pozwolić...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 14 maja 2006, 21:00

metol pisze:Jeśli Martyn wyzdrowieje i będzie w stanie grać na tym poziomie co w poprzednich sezonach - to Tim będzie grzał ławkę.
Nie sądzę, jednak mogę się mylić.

Żeby nie było OT, United jest co raz bliżej podpisania kontraktu z Diarrą. Rozpoczęło się również szukanie następcy Ruuda van Nistelrooya.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 maja 2006, 21:21

Manumef pisze:
metol pisze:Jeśli Martyn wyzdrowieje i będzie w stanie grać na tym poziomie co w poprzednich sezonach - to Tim będzie grzał ławkę.

Żeby nie było OT, United jest co raz bliżej podpisania kontraktu z Diarrą. Rozpoczęło się również szukanie następcy Ruuda van Nistelrooya.
Coraz. Zresztą także pisze się razem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 15 maja 2006, 14:30

Manumef pisze:metol napisał:
Jeśli Martyn wyzdrowieje i będzie w stanie grać na tym poziomie co w poprzednich sezonach - to Tim będzie grzał ławkę.

Też tak nie sądze...ma już swoje lata...umiejętnościami może dorównać ,ale czy złapie formę...?

Manumef pisze:Rozpoczęło się również szukanie następcy Ruuda van Nistelrooya.
To już dużo wskazuje na odejście Holendra w konsekwencji jego (niezbyt mądrego) zachowania...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 maja 2006, 14:46

Adi_LFC pisze:
Manumef pisze:metol napisał:
Jeśli Martyn wyzdrowieje i będzie w stanie grać na tym poziomie co w poprzednich sezonach - to Tim będzie grzał ławkę.

Też tak nie sądze...ma już swoje lata...umiejętnościami może dorównać ,ale czy złapie formę...?
Jakbyś obejrzał parę meczy z jego udziałem w dopiero co zakończonym sezonie lub jeszcze w 04/05 to byś wiedział o czym mówie. Wtedy był to jeden z naszych najlepszych zawodników i to 4 miejsce to była w dużej mierze jego zasługą. Tylko nie wiadomo czy zarząd mu zaoferuje kontrakt, bo jak wiemy piłkarz ten leczy uraz już od stycznia (!) i nie wiadomo czy się do końca zaleczy. Jeśli nie to być może będzie musiał odejśc :? Ale myślę, że jednak zostanie choć na 1 sezon z nami... A jeśli będzie w podobej formie jaką prezentował rok czy 2 lata temu to bez żadnych trudności wskazać Wam mogę kto będzie tym nr. 1 w bramce Evertonu. I liczę, że to wciąż będzie 40 letni Nigel Martyn.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 maja 2006, 11:54

Jak podal dzisiaj Fakt ( :lol: ) to Jacek Bak od przyszlego zespolu bedzie wystepowal w Premiership. Konczy mu sie kontrakt w Al-Rayyan, a raczej juz sie skonczyl a do kraju za bardzo wracac juz nie chce... Podobno interesuje sie nim jeden z dwoch klubow Premiership... Ja to traktuje z dystansem troche bo to tylko Fakt, ale tak szczerze kto chcialby miec zawodnika po 30stce z Polski do Premiership... Moze to ktores z beniaminkow... Ciekawe czy to prawda ja czekam na potwierdzenia z innych zrodel

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 maja 2006, 19:13

Martinho, hehe moze Reading?? Ciekawe fajnie by go zobaczyc na wyspach 8)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 20 maja 2006, 20:48

guru pisze:fajnie by go zobaczyc na wyspach
a ja jakoś go tam nie widze :? on sie nadaje albo na ta katarską lige albo lepiej jak przejdzie do Lecha albo Legii bo tu napewno pogra, a na Wyspach,kto wie na jakiego trenera trafi ... :roll:

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 20 maja 2006, 21:44

Na stronie Arsenalking jest napisane ze Bąk przechodzi do Arsenalu :lol:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 22:13

Piotr pisze:Na stronie Arsenalking jest napisane ze Bąk przechodzi do Arsenalu

Nie jest tak napisane i nie gadaj glupot. napisane jest ze byc moze zainteresowany jest nim Arsenal ale to nic pewnego. Nie mozna odrzucic nawet takiej opcji jak przejscie do Arsenalu bo Bak ma wyrobiona marke w Europie a ponadto jego sprawy transferowe prowadzi Sparks ten sam ktory maczal palce przy transferze Boruca i Zurawia

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 21 maja 2006, 11:38

Martinho pisze:
Piotr pisze:Na stronie Arsenalking jest napisane ze Bąk przechodzi do Arsenalu

Nie jest tak napisane i nie gadaj glupot. napisane jest ze byc moze zainteresowany jest nim Arsenal ale to nic pewnego. Nie mozna odrzucic nawet takiej opcji jak przejscie do Arsenalu bo Bak ma wyrobiona marke w Europie a ponadto jego sprawy transferowe prowadzi Sparks ten sam ktory maczal palce przy transferze Boruca i Zurawia
Hmm... Dla mnie głupotą jest napisanie takiego newsa. I nie zapominaj ze Żurawski i Boruc byli na takiem teapie w karierze ze aby dalej sie rozwijac piłkarsko musieli wyjechac. Natomiast Bąk jest raczej na etapie odcinania kuponów. No ale widocznie ty nie widzisz w tym niusie nic śmiesznego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2006, 13:42

Nie słyszałem o takiej plotce i szczerze mówiąc nie brałbym jej na poważnie.
Pires stwierdził, ze nie jets zawodnikeim Villarreal, jak donosiły media. Ostatecną decyzję ma podjąc w nadchodzącym seoznie. Jendak wszytsko wskazuje na to, ze zostanie w Londynie

Drogba ogłosił, ze chciałby wynieść się z anglii, gdzie na każdym kroku jest pdkreślany jego styl gry, który wg wielu fachowców jets oparty na oszukiwaniu, na udawaniu fauli w polu karnym na grze nie fair.
Reprezentant WKS ma już dośc tych oskarżeń, chciał opuścić wyspy, ale Mourinho oznajmił, ze nigdzie Drogby nie puści dopóki Sheva nie zdecyduje się przyjśc na Stamford Bridge. Pewnei jak Sheva przyjdzie do Chelsea - Mourinho puści Drogbę.
Co ciekawe Mourinho powiedział, ze Gallasa też nigdzie nie sprzeda.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2006, 1:22

Hehe, Rosicky ze tak powiem juz jest w Arsenalu 8)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 28 maja 2006, 7:48

Podobno A.Johnson (crystal Palace) już dogdał się z Evertonem.Kwota podobno wynosi około 9 mln funtów.

A Kalou jest bardzo blisko Chelsea.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 maja 2006, 15:28

Adi dokladnie pisali ze 8,5 wedlog mnie to za duzo jak na niego :?
A co do Kalou to slyszalem ze CFC jest nim zainteresowana a ze juz blisko to...no CFC szykuje pake na nowy sezon :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”