coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 15:30
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 15:52
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 16:03
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 16:27
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 17:00
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 27 kwie 2025, 17:15
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 17:23
Sorry ale nawet jak się staram rozumieć Twój punkt widzenia to Twoje wieczne „bez przesady” jest jak napluć w twarz kibicowi United. Nie wiem, może jesteś młodszy, dla Ciebie fajne United to takie które wygra puchar myszki myki raz na 10 lat. Nie zmienia to jednak faktu że mówisz o drużynie która żeby nawet taki puchar wygrać musi wydac astronomiczne kwoty na piłkarzy z dupy. Ma trenera, którego kupiono za gruby hajs żeby tu i teraz zaczął coś wprowadzać a który jedyne co robi to uwstecznia wszystko i sam przeszedł na język klubu mówiąc o jakimś procesie. Nie do wiary jak słaba może być optyka kibica a za takiego Cię mam, piszącego o NAJMNIEJSZYCH pretensjach do Dorgu który nie umie kopnąć prosto piłki a ma jedno z najwasznych miejsc w tym pierdolonym systemie Amorima. Od tego ma treningi, całą masę sesji od połowy roku żeby wbić tym piłkarzom cokolwiek do głowy. Ale nie wbije, bo to trener który nie ma fachu, bez względu jak dużo kasy wyda i ile będzie pierdolil o czasie. Zróbmy tak, ja zapisuje tutaj wypowiedź. Wrócę w październiku i zobaczymy czy będzie chociaż krok do przodu z tymi jego transferami i milionami. Ale czekaj, wtedy też wpadniesz z kolegami pośmiać się że bez przesady, przecież 12 miejsce w tabeli jest i nawet fajny mecz dla oka tom 0:3 z jakimś BHA.Mr.Chris pisze: ↑27 kwie 2025, 17:15Nie był to dobry mecz United, ale też nie przesadzajmy. Przez większość meczu mieliśmy więcej strzałów celnych, lepsze xG i lepsze posiadanie, nawet przed czerwem. Jak dla mnie może nie tyle kontrolowaliśmy mecz, ale na pewno nie byliśmy zespołem gorszym. Niestety jak zwykle weszły debilne kwestie indywidualne. Garnacho niewykorzystana setka, Onana znowu wpierdol na krótkim słupku, co jest kryminałem. Najmniejsze pretensje chyba mam do Dorgu, bo Amorim po prostu nie potrafi porządnie wychodzić spod pressingu, jeżeli piłka trafi do bocznego sektora i zawodnik jest wtedy osamotniony. Ustawienie bez odpowiednich wykonawców to wyklucza.
Shaw wypuszczony do przodu zrobił ogromną różnicę, pomimo, że nadal pełnił rolę środkowego obrońcy. To jest jedyny boczny obrońca umiejący schodzić do środka, czyli uzupełnia się z Garnacho. Forma nieidealna, ale pomimo widocznego braku ogrania, i tak był lepszy w tej roli niż Dorgu, czy Dalot. Bardzo chciałbym go zobaczyć na lewym wahadle jeszcze w tym sezonie, a najbardziej w następnym meczu, ale czuję, że to będzie niemożliwe skoro zagrał dzisiaj około 100min. Jeżeli Hojlundowi nie uda się zrobić serii bramkowej, to mam też nadzieję zobaczyć Obiego od pierwszej minuty z Brighton. Cała moc i focus na LE. W lidze i tak będzie najchujowiej, nawet jak wygrają wszystko do końca, co jest oczywiście niemożliwe.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 27 kwie 2025, 17:37
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 19:29
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 kwie 2025, 22:43
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 27 kwie 2025, 22:59
Mr.Chris
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 kwie 2025, 10:19
Slot to przyszedł do świetnie funkcjonującej drużyny w której wszystko jest poukładane i na swoim miejscu, Amorim przyszedł do klubu który jest burdelem od nastu lat w którym wszystko jest losowe. Gdyby Slot wjechał od początku sezonu do United to wyglądałoby to zapewne tak jak u Amorima. Holender nie zrobił żadnej rewolucji i nie odmienił drużyny tylko kontynuuje to co zostało zbudowane za Kloppa.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 28 kwie 2025, 11:15
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio