Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 30

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:15

ATI pisze:Patrick Vieira wróci do Londyńczyków.
Jako komentarz do tego co napisałeś użyję Twoich własnych słów:
ATI pisze:Jak się nie znasz na jakiejś lidze to lepiej nie nabijaj postów

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:17

RóżA pisze:
ATI pisze:Patrick Vieira wróci do Londyńczyków.
Jako komentarz do tego co napisałeś użyję Twoich własnych słów:
ATI pisze:Jak się nie znasz na jakiejś lidze to lepiej nie nabijaj postów
Sam Arsene Wenger powiedział, że jeśli Vieira będzie chciał wrócić to może liczyć na Arsenal. Więc chyba ty się dobrze nie znasz. :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:20

ATI pisze:Sam Arsene Wenger powiedział, że jeśli Vieira będzie chciał wrócić to może liczyć na Arsenal. Więc chyba ty się dobrze nie znasz.

Dobra. Czekam aż poprzesz swoją tezę odpowiednim linkiem. Ja dysponuję wypowiedziami Wengera (oficjalnymi :shock: ) o tym, że Vieira to już zamknięty rozdział w historii Arsenalu.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:22

RóżA pisze:
ATI pisze:Sam Arsene Wenger powiedział, że jeśli Vieira będzie chciał wrócić to może liczyć na Arsenal. Więc chyba ty się dobrze nie znasz.

Dobra. Czekam aż poprzesz swoją tezę odpowiednim linkiem. Ja dysponuję wypowiedziami Wengera (oficjalnymi :shock: ) o tym, że Vieira to już zamknięty rozdział w historii Arsenalu.

Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy :?: Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytałeś skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United. :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:25

ATI pisze:Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytać skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United.

Owszem pisali, ale o tym, że Vieira nie ma już czego szukać w Arsenalu :lol: Najlepiej jest palnąć jakąś bzdurę, której później nie można poprzeć nawet adekwatnymi do tego dowodami. Brawo :?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 cze 2006, 13:30

ATI pisze:Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytałeś skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United.
ATI pisze:Żeby grzać ławę Jak się nie znasz na jakiejś lidze to lepiej nie nabijaj postów. Carrick przechodząc do Man United będzie miał pewne miejsce w środku pomocy, a jeżeli chodzi o Arsenal to już niekoniecznie.
To sie nazywa nabijanie postow i to ma maxa :zwała: skoro masz czas na nabijanie to mozesz takze poszukac :mike:

Jesli pamietam a czasmai odwiedzam stronki Juve i Arsenalu, to tam byl temat Vieiry ale jego powrot byl oglaszany jako niemozliwy, a Arsen to moge takze potwierdzic stwierdzil, ze Vieira w Arsenalu to rozdzial zamkniety.
Co do Carricka w Arsenalu :arrow: Cesc, Hleb, Silva jak wiadomo kontuzje nekaja co jakis czas Silve a Hleb bedzie pewnie grac na skrzydle wiec miejsce napewno bedzie :twisted: A juz predzej Arsen kupi Carrica niz slimak Alex, sorry Gill, bo Alex najwyzej moze porzucac bidonami :P
Ostatnio zmieniony 25 cze 2006, 13:31 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:31

RóżA pisze:
ATI pisze:Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytać skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United.

Owszem pisali, ale o tym, że Vieira nie ma już czego szukać w Arsenalu :lol: Najlepiej jest palnąć jakąś bzdurę, której później nie można poprzeć nawet adekwatnymi do tego dowodami. Brawo :?
To sądzisz może, że mam zapisywać sobie wszystkie newsy, a potem je tobie zarzucać :roll: . Śmieszny jesteś :lol: . Z resztą według mnie błędem było sprzedanie Patricka Vieiry, co było doskanale widać po postawie Arsenalu w lidze angielskiej, bo Champions League to co innego oczywiście in plus dla Kanonierów.

Messi E2 Ronaldinho pisze:A juz predzej Arsen kupi Carrica niz slimak Alex, sorry Gill, bo Alex najwyzej moze porzucac bidonami
Ciekawe jest jeszcze to, że ten ślimak co rzuca bidonami sprowadził Rooney'a ubiegając Arsenal i parę innych zespołów. To samo się tyczy kupna RVN, który odrzucił wówczas między innymi oferty Realu i Bayernu na korzyść Man United.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:43

ATI pisze:Śmieszny jesteś

Śmieszne to jest Twoje tłumaczenie- chcieli go kupić i tyle. Nie dysponuję żadnymi dowodami, ale pisali tak na Onecie. I do tego jeszcze moja babcia przy kolacji coś o tym wspominała :roll:
ATI pisze:Z resztą według mnie błędem było sprzedanie Patricka Vieiry, co było doskanale widać po postawie Arsenalu w lidze angielskiej

Na sprzedanie Pata można patrzeć pod bardzo wieloma względami i nie można jednoznacznie napisać, że Jego sprzedaż była błędem. Oczywiście, przez pewien czas nie miał kto pociągnąć gry środka pola, ponieważ większość naszych grajków była w słabej dyspozycji. Ale z drugiej strony wyciągnęliśmy za niego całkiem sporą sumkę, a z tego co wiem, teraz Vieira jest wart góra połowę swojej pierwotnej ceny.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 25 cze 2006, 14:20

Messi E2 Ronaldinho pisze:Co do Carricka w Arsenalu Arrow Cesc, Hleb, Silva jak wiadomo kontuzje nekaja co jakis czas Silve a Hleb bedzie pewnie grac na skrzydle wiec miejsce napewno bedzie
Raczej ciężko , by mieli wszyscy kontuzje naraz ,a i nie zapominaj o Rosickym - nowym nabytku Arsenalu.Także ja twierdze ,że Carrick to raczej dla Manchesteru ,ale nawet nie wiadomo czy wogóle odejdzie.

Awatar użytkownika
Erix
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erix » 03 lip 2006, 15:41

Według mnie Carrick bardziej nadaje się na Chelsea . Ale gdyby dostał się do Manchesteru to Wayne Rooney by go przypilnował 8)

efi
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: efi » 05 lip 2006, 23:59

Dzisiejszego dnia, West Ham United dogadał się z Chelsea Londyn co do transferu angielskiego napastnika - Carlton'a Cole'a na Upton Park.

Umowa między piłkarzem a klubem została zawarta na 4 lata. Od dziś 21 letni napastnik będzie musiał rywalizować o miejsce w składzie z takimi zawodnikami jak Teddy Sheringham, Bobby Zamora, Marlon Harewood oraz Dean Asthton.

Cole'a w swoim składzie chciała miec także ekipa Tottenhamu, lecz druzyna ta nie mogła dogadac się z piłkarzem co do warunków kontraktu.

Jest to już trzecie wzmocnienie drużyny Alana Pardew przed nadchodzącym sezonem. Na Upton Park, w tym okienku transferowym, zawitali również Lee Bowyer oraz Jonathan Spector.

[westhampoland.com]

Co sądzicie o tym transferze?? Widać West Ham bardzo mocno sie przygotowuje do rozgrywek Pucharu UEFA. Może powtórka z Boro?

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 06 lip 2006, 0:04

No trzeba przyznać, że West Ham United mocno się zbroi. Zespół z Upton Park może sporo namieszać nawet na górze tabeli. No Premiership robi się co raz silniejsza. Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal. Teraz dochodzą dozbrajane Tottenham, Blackburn, WHU, Bolton, Borough czy City. Robi się co raz ciekawiej. :twisted:

efi
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: efi » 06 lip 2006, 0:09

Będzie walka nie tylko o mistrzostwo, ale także o inne miejsca premiowane grą w europejskich pucharach.
Co do wzmocnień WHU to jeszcze nie koniec. Na Upton Park napewno przejdzie jakiś prawy obrońca. obecnie głośno mówi się o reprezentancie Francji Chimbondzie. Wiec tylko trzeba czekać na start Premiership i zaciskać ręce. :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 15 lip 2006, 12:49

Słyszałem, że Robert Huth nie przeszedł testów medycznych w Middlesbrough i prawdopodobnie zostanie w Chelsea. Może niebyłby to zbyt głośny transfer, ale większość mediów ma wątpliwości co do jego umiejętności. Wszyscy zastanawiają się jak taki piłkarz znalazł sobie miejsce w takim teamie??
Chociaz z drugiej strony gdyby trener nie widział go w zespole, długo miejsca by nie zagrzał.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 15 lip 2006, 13:29

mihalinho ja jestem ciekaw w jaki sposób znalazł się w kadrze Niemiec na MŚ no ale jakos dziure w kadrze trzeba jakoś załatać.Narazie moim zdaniem hitem transferowym w Anglii jest przejśćie Schevy do Chelsea a najbardziej niespodziewanym to myśle że transfer Rosickyego do Arsenalu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”