Derby County (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 19:42

i dobrze ze przegralo !! nie mam nic do nich ale rasiaka to ja juz nienawidze wrecz :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 19:59

smitu pisze:i dobrze ze przegralo !! nie mam nic do nich ale rasiaka to ja juz nienawidze wrecz :twisted: :twisted: :twisted:
Spoko, takie twoje prawo, ale wytłumacz mi dlaczego, bo nie kumam :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 20:34

dlaczego !!!! przecierz ten pilkarz grac nie umie co z tego ze bramke strzelil skoro nie wykorzystal 4 innych 100 procentowych szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten gosc to kloda drewna ktora w kadrze moze byc ale drwali na mistrzostwa swiata w scinaniu drzew

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 20:48

smitu pisze:dlaczego !!!! przecierz ten pilkarz grac nie umie co z tego ze bramke strzelil skoro nie wykorzystal 4 innych 100 procentowych szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten gosc to kloda drewna ktora w kadrze moze byc ale drwali na mistrzostwa swiata w scinaniu drzew
Skąd wiesz? Oglądałeś ten mecz? Pokarz mi napastnika, który wykorzystuje wszystkie sytuacje jakie ma. Myśle że nie ma takiego. Nawet Frankowski, tak wychwalany przez wszystkich, miał "setę" w meczu z Białorusią i strzelił Panu Bogu w okno. :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 20:57

mrc pisze:
smitu pisze:dlaczego !!!! przecierz ten pilkarz grac nie umie co z tego ze bramke strzelil skoro nie wykorzystal 4 innych 100 procentowych szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten gosc to kloda drewna ktora w kadrze moze byc ale drwali na mistrzostwa swiata w scinaniu drzew
Skąd wiesz? Oglądałeś ten mecz? Pokarz mi napastnika, który wykorzystuje wszystkie sytuacje jakie ma. Myśle że nie ma takiego. Nawet Frankowski, tak wychwalany przez wszystkich, miał "setę" w meczu z Białorusią i strzelił Panu Bogu w okno. :wink:

czlowieku !!!! rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!! z 6 metrow nie potrafil trafic do bramki !!!!!!!!! watpie czy franek by tego nie strzelil, a jak jestes tak wielkim fanem tego "napastnika" to lepiej sie zastanawow komu ty kibicujesz !!!!!! poza tym przez niego w kadrze polski nie moga grac tacy jak sagan czy brozek bo slepy janas w niego wierzy, szkoda gadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 21:19

smitu pisze:
mrc pisze:

czlowieku !!!! rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!! z 6 metrow nie potrafil trafic do bramki !!!!!!!!! watpie czy franek by tego nie strzelil, a jak jestes tak wielkim fanem tego "napastnika" to lepiej sie zastanawow komu ty kibicujesz !!!!!! poza tym przez niego w kadrze polski nie moga grac tacy jak sagan czy brozek bo slepy janas w niego wierzy, szkoda gadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Stary nie denerwuj się tak bo ci żyłka strzeli :wink: Nie mówię że jestem jego fanem ale to i tak najskuteczniejszy polski piłkarz występujący poza granicami naszego kraju :wink: A co do Sagana i Brożka, to nikt im nie broni strzelac tyle bramek :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 21:39

ale gdzie on te bramki strzela :( gdyby strzelal je w premiership to rozumiem, z reszta najskuteczniejszy to on nie jest za granica jest ktos taki jak abbot jeszcze, brozek i sagan tez strzelaja tyle ze janosik chyba po lesie bladzi w poszukiwaniu kadrowiczow ale mnieszja z tym 8)

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 22:20

smitu pisze:ale gdzie on te bramki strzela :( gdyby strzelal je w premiership to rozumiem, z reszta najskuteczniejszy to on nie jest za granica jest ktos taki jak abbot jeszcze, brozek i sagan tez strzelaja tyle ze janosik chyba po lesie bladzi w poszukiwaniu kadrowiczow ale mnieszja z tym 8)
Faktycznie niektóre decyzje naszego 'selekcjonera' są tyćkę kontrowersyjne :wink: ale ja sie wstrzymuje z ocenami do końca eliminacji 8) Pozdro. :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 22:27

mrc pisze:
smitu pisze:ale gdzie on te bramki strzela :( gdyby strzelal je w premiership to rozumiem, z reszta najskuteczniejszy to on nie jest za granica jest ktos taki jak abbot jeszcze, brozek i sagan tez strzelaja tyle ze janosik chyba po lesie bladzi w poszukiwaniu kadrowiczow ale mnieszja z tym 8)
Faktycznie niektóre decyzje naszego 'selekcjonera' są tyćkę kontrowersyjne :wink: ale ja sie wstrzymuje z ocenami do końca eliminacji 8) Pozdro. :)

ja rownierz czekam i wierze ze do mistrzostw sie zalapiemy, ale glownie to bedzie fart janasa, oraz doswiadczenie pilkarzy ktorych mamy, a ciekawe co stanie sie jak oni wszyscy skoncze gre, Rasiak raczej nam nie pomoze i odmlodzonej repry nie poprowadzi !!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lut 2005, 16:32

Z Białorusią "Rasialdo" zastąpił "Franka" lub "Zurwia" i tak wymiatał że masakra. Pusta bramka, ale Grzegorz nie mógł dobrze trafic. Komentatorzy jak zawsze bronią słabszych i mówią: Rasiak nie miał dobrej pozycji do oddania strzału ta piłka dziwnie mu wpadła na noge. Taki Brożek czy Korzym się marnują, ponieważ nikt ich nie powołuje na spotkania.

pinys
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pinys » 14 lut 2005, 17:20

O co wam wszystkim chodzi! Ja nie rozumiem - napastnik strzela w każdym meczu bramki a wszyscy narzekają. W meczu z białorusią rasiak nie trafił bramki z dobrej okazji...no dobra, ale żurawski i frankowski tez nie wykorzystali dwóch prawie że pewnych okazji w pierwszej połowie. A jakieś teksty do Rasiaka w stylu "drewniak" czy "Rasialdo" to w ogóle idiotyczne. Jescze jakieś historyjki o grzesiu ... jezu toż to żałosne. Ja nie wiem czego wszyscy oczekują od Rasiaka, żeby mając 2 metry wzrostu jakieś tricki może jeszcze robił. Mając taki wzrost powinny być kierowane na niego wrzutki a w meczu z Białorusią jakoś ich nie było widać. Koller też jest wysoki i też strzela podobną ilość bramek w lidze o podobnym prestiżu ale w czechach nikt nie pisze o nim jakihś historyjek i nie wymyśla idiotycznych przydomków. Poza tym chciałbym zauważyć że 1 liga angielska przewyższa poziomem nie jedną ligę europejską i wcale nie odbiega aż tak bardzo poziomem od premiership. A pisanie tekstów w stylu : " rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!" to w ogóle jest nie dość że żenujące to śmieszne :lol: A jeszcze chciałbym zapytac jak wy te procenty wyliczacie że ta to 100-procentowa okazja a ta jeszcze inna. :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 lut 2005, 17:27

pinys pisze:O co wam wszystkim chodzi! Ja nie rozumiem - napastnik strzela w każdym meczu bramki a wszyscy narzekają. W meczu z białorusią rasiak nie trafił bramki z dobrej okazji...no dobra, ale żurawski i frankowski tez nie wykorzystali dwóch prawie że pewnych okazji w pierwszej połowie. A jakieś teksty do Rasiaka w stylu "drewniak" czy "Rasialdo" to w ogóle idiotyczne. Jescze jakieś historyjki o grzesiu ... jezu toż to żałosne. Ja nie wiem czego wszyscy oczekują od Rasiaka, żeby mając 2 metry wzrostu jakieś tricki może jeszcze robił. Mając taki wzrost powinny być kierowane na niego wrzutki a w meczu z Białorusią jakoś ich nie było widać. Koller też jest wysoki i też strzela podobną ilość bramek w lidze o podobnym prestiżu ale w czechach nikt nie pisze o nim jakihś historyjek i nie wymyśla idiotycznych przydomków. Poza tym chciałbym zauważyć że 1 liga angielska przewyższa poziomem nie jedną ligę europejską i wcale nie odbiega aż tak bardzo poziomem od premiership. A pisanie tekstów w stylu : " rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!" to w ogóle jest nie dość że żenujące to śmieszne :lol: A jeszcze chciałbym zapytac jak wy te procenty wyliczacie że ta to 100-procentowa okazja a ta jeszcze inna. :lol:

tyle ze franek i zuraw sa w trakcie przygotowan i oni moga nie strzelac, rasiak jest w pelni formy i powinien kazda 100 procentowa okazje zamieniac na bramke, a jezeli chodzi o realacje z neta to widzialem skrot tego meczu, jezeli jeszcze chodzi o drewno to TO JEST DREWNO I TYLE niech sobie strzela w anglii ale od reprezentacji wont !!!!!

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 14 lut 2005, 18:05

Nie rozumiem skad w wiekszosci z was taka niechec do Rasiaka.Przeszkadza wam ze zaczal strzelac bramki :?: Sorki ale nie rozumiem..Owszem ponad pol roku temu mozna bylo miec pretensje do Rasiaka gdy nie mial klubu i do Janasa ze go bral ,ale teraz gdy wreszcie sie pokazal i coraz glosniej o nim w Anglii(patrz gracz meczu w spotkaniu FA Cup z Fulham) nadal wieszacie na nim psy.Zobaczymy co bedziecie pisac gdy z Derby awansuje badz odejdzie do jakiegos klubu w Premiership.Zapewne wiekszosc z was tak go teraz krytykujacych zamilknie.. :P

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 14 lut 2005, 18:38

pinys pisze:O co wam wszystkim chodzi! Ja nie rozumiem - napastnik strzela w każdym meczu bramki a wszyscy narzekają. W meczu z białorusią rasiak nie trafił bramki z dobrej okazji...no dobra, ale żurawski i frankowski tez nie wykorzystali dwóch prawie że pewnych okazji w pierwszej połowie. A jakieś teksty do Rasiaka w stylu "drewniak" czy "Rasialdo" to w ogóle idiotyczne. Jescze jakieś historyjki o grzesiu ... jezu toż to żałosne. Ja nie wiem czego wszyscy oczekują od Rasiaka, żeby mając 2 metry wzrostu jakieś tricki może jeszcze robił. Mając taki wzrost powinny być kierowane na niego wrzutki a w meczu z Białorusią jakoś ich nie było widać. Koller też jest wysoki i też strzela podobną ilość bramek w lidze o podobnym prestiżu ale w czechach nikt nie pisze o nim jakihś historyjek i nie wymyśla idiotycznych przydomków. Poza tym chciałbym zauważyć że 1 liga angielska przewyższa poziomem nie jedną ligę europejską i wcale nie odbiega aż tak bardzo poziomem od premiership. A pisanie tekstów w stylu : " rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!" to w ogóle jest nie dość że żenujące to śmieszne :lol: A jeszcze chciałbym zapytac jak wy te procenty wyliczacie że ta to 100-procentowa okazja a ta jeszcze inna. :lol:
Ha :!: Zgadzam się w 100%. Jeszcze będziecie się cieszyć że mamy Rasiaka :wink:

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 14 lut 2005, 19:31

zagi82 pisze:Nie rozumiem skad w wiekszosci z was taka niechec do Rasiaka.Przeszkadza wam ze zaczal strzelac bramki :?: Sorki ale nie rozumiem..Owszem ponad pol roku temu mozna bylo miec pretensje do Rasiaka gdy nie mial klubu i do Janasa ze go bral ,ale teraz gdy wreszcie sie pokazal i coraz glosniej o nim w Anglii(patrz gracz meczu w spotkaniu FA Cup z Fulham) nadal wieszacie na nim psy.Zobaczymy co bedziecie pisac gdy z Derby awansuje badz odejdzie do jakiegos klubu w Premiership.Zapewne wiekszosc z was tak go teraz krytykujacych zamilknie.. :P
Ja sie napewno nie zamkne!! Wystarczy popatrzeć na bramkę "strzeloną" w meczu z Herthą, kiedy grał w Groclinie... Od tego zaczeła sie jego "gwiazda" a tak naprawde to bramka była samobójcza, ale mu ją uznali bo nie chcieli psuć mu zabawy :P wystarczy popatrzeć na tego Rasiaka że to jakiś burak ze wsi!! Dobra ja sie do wyglądu nie czepiam... a co do tych bramek co strzelił w Anglii to można powiedzieć tylko jedno: głupi ma zawsze szczęście... i jeszcze coś powiem, bramki które strzelił, były bramkami "z główki"...baardzo łatwo jest strzelić bramke głową kiedy sie ma 1,90 m...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”