Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 19:42
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 19:59
Spoko, takie twoje prawo, ale wytłumacz mi dlaczego, bo nie kumamsmitu pisze:i dobrze ze przegralo !! nie mam nic do nich ale rasiaka to ja juz nienawidze wrecz![]()
![]()
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 20:34
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 20:48
Skąd wiesz? Oglądałeś ten mecz? Pokarz mi napastnika, który wykorzystuje wszystkie sytuacje jakie ma. Myśle że nie ma takiego. Nawet Frankowski, tak wychwalany przez wszystkich, miał "setę" w meczu z Białorusią i strzelił Panu Bogu w okno.smitu pisze:dlaczego !!!! przecierz ten pilkarz grac nie umie co z tego ze bramke strzelil skoro nie wykorzystal 4 innych 100 procentowych szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten gosc to kloda drewna ktora w kadrze moze byc ale drwali na mistrzostwa swiata w scinaniu drzew
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 20:57
mrc pisze:Skąd wiesz? Oglądałeś ten mecz? Pokarz mi napastnika, który wykorzystuje wszystkie sytuacje jakie ma. Myśle że nie ma takiego. Nawet Frankowski, tak wychwalany przez wszystkich, miał "setę" w meczu z Białorusią i strzelił Panu Bogu w okno.smitu pisze:dlaczego !!!! przecierz ten pilkarz grac nie umie co z tego ze bramke strzelil skoro nie wykorzystal 4 innych 100 procentowych szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten gosc to kloda drewna ktora w kadrze moze byc ale drwali na mistrzostwa swiata w scinaniu drzew
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 21:19
Stary nie denerwuj się tak bo ci żyłka strzelismitu pisze:mrc pisze:Skąd wiesz? Oglądałeś ten mecz? Pokarz mi napastnika, który wykorzystuje wszystkie sytuacje jakie ma. Myśle że nie ma takiego. Nawet Frankowski, tak wychwalany przez wszystkich, miał "setę" w meczu z Białorusią i strzelił Panu Bogu w okno.smitu pisze:dlaczego !!!! przecierz ten pilkarz grac nie umie co z tego ze bramke strzelil skoro nie wykorzystal 4 innych 100 procentowych szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten gosc to kloda drewna ktora w kadrze moze byc ale drwali na mistrzostwa swiata w scinaniu drzew
czlowieku !!!! rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!! z 6 metrow nie potrafil trafic do bramki !!!!!!!!! watpie czy franek by tego nie strzelil, a jak jestes tak wielkim fanem tego "napastnika" to lepiej sie zastanawow komu ty kibicujesz !!!!!! poza tym przez niego w kadrze polski nie moga grac tacy jak sagan czy brozek bo slepy janas w niego wierzy, szkoda gadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 21:39
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 22:20
Faktycznie niektóre decyzje naszego 'selekcjonera' są tyćkę kontrowersyjnesmitu pisze:ale gdzie on te bramki strzelagdyby strzelal je w premiership to rozumiem, z reszta najskuteczniejszy to on nie jest za granica jest ktos taki jak abbot jeszcze, brozek i sagan tez strzelaja tyle ze janosik chyba po lesie bladzi w poszukiwaniu kadrowiczow ale mnieszja z tym
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 lut 2005, 22:27
mrc pisze:Faktycznie niektóre decyzje naszego 'selekcjonera' są tyćkę kontrowersyjnesmitu pisze:ale gdzie on te bramki strzelagdyby strzelal je w premiership to rozumiem, z reszta najskuteczniejszy to on nie jest za granica jest ktos taki jak abbot jeszcze, brozek i sagan tez strzelaja tyle ze janosik chyba po lesie bladzi w poszukiwaniu kadrowiczow ale mnieszja z tym
ale ja sie wstrzymuje z ocenami do końca eliminacji
Pozdro.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lut 2005, 16:32
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pinys » 14 lut 2005, 17:20
pinys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 lut 2005, 17:27
pinys pisze:O co wam wszystkim chodzi! Ja nie rozumiem - napastnik strzela w każdym meczu bramki a wszyscy narzekają. W meczu z białorusią rasiak nie trafił bramki z dobrej okazji...no dobra, ale żurawski i frankowski tez nie wykorzystali dwóch prawie że pewnych okazji w pierwszej połowie. A jakieś teksty do Rasiaka w stylu "drewniak" czy "Rasialdo" to w ogóle idiotyczne. Jescze jakieś historyjki o grzesiu ... jezu toż to żałosne. Ja nie wiem czego wszyscy oczekują od Rasiaka, żeby mając 2 metry wzrostu jakieś tricki może jeszcze robił. Mając taki wzrost powinny być kierowane na niego wrzutki a w meczu z Białorusią jakoś ich nie było widać. Koller też jest wysoki i też strzela podobną ilość bramek w lidze o podobnym prestiżu ale w czechach nikt nie pisze o nim jakihś historyjek i nie wymyśla idiotycznych przydomków. Poza tym chciałbym zauważyć że 1 liga angielska przewyższa poziomem nie jedną ligę europejską i wcale nie odbiega aż tak bardzo poziomem od premiership. A pisanie tekstów w stylu : " rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!" to w ogóle jest nie dość że żenujące to śmieszneA jeszcze chciałbym zapytac jak wy te procenty wyliczacie że ta to 100-procentowa okazja a ta jeszcze inna.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 14 lut 2005, 18:05
zagi82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 14 lut 2005, 18:38
Hapinys pisze:O co wam wszystkim chodzi! Ja nie rozumiem - napastnik strzela w każdym meczu bramki a wszyscy narzekają. W meczu z białorusią rasiak nie trafił bramki z dobrej okazji...no dobra, ale żurawski i frankowski tez nie wykorzystali dwóch prawie że pewnych okazji w pierwszej połowie. A jakieś teksty do Rasiaka w stylu "drewniak" czy "Rasialdo" to w ogóle idiotyczne. Jescze jakieś historyjki o grzesiu ... jezu toż to żałosne. Ja nie wiem czego wszyscy oczekują od Rasiaka, żeby mając 2 metry wzrostu jakieś tricki może jeszcze robił. Mając taki wzrost powinny być kierowane na niego wrzutki a w meczu z Białorusią jakoś ich nie było widać. Koller też jest wysoki i też strzela podobną ilość bramek w lidze o podobnym prestiżu ale w czechach nikt nie pisze o nim jakihś historyjek i nie wymyśla idiotycznych przydomków. Poza tym chciałbym zauważyć że 1 liga angielska przewyższa poziomem nie jedną ligę europejską i wcale nie odbiega aż tak bardzo poziomem od premiership. A pisanie tekstów w stylu : " rasiak nie trafil 4 - 100 procentowych sytuacji !!!!!!!!! a wiem bo czytalem relacje w necie !!!!!!!!!" to w ogóle jest nie dość że żenujące to śmieszneA jeszcze chciałbym zapytac jak wy te procenty wyliczacie że ta to 100-procentowa okazja a ta jeszcze inna.
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 14 lut 2005, 19:31
Ja sie napewno nie zamkne!! Wystarczy popatrzeć na bramkę "strzeloną" w meczu z Herthą, kiedy grał w Groclinie... Od tego zaczeła sie jego "gwiazda" a tak naprawde to bramka była samobójcza, ale mu ją uznali bo nie chcieli psuć mu zabawyzagi82 pisze:Nie rozumiem skad w wiekszosci z was taka niechec do Rasiaka.Przeszkadza wam ze zaczal strzelac bramkiSorki ale nie rozumiem..Owszem ponad pol roku temu mozna bylo miec pretensje do Rasiaka gdy nie mial klubu i do Janasa ze go bral ,ale teraz gdy wreszcie sie pokazal i coraz glosniej o nim w Anglii(patrz gracz meczu w spotkaniu FA Cup z Fulham) nadal wieszacie na nim psy.Zobaczymy co bedziecie pisac gdy z Derby awansuje badz odejdzie do jakiegos klubu w Premiership.Zapewne wiekszosc z was tak go teraz krytykujacych zamilknie..
doli
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio