Brytyjski piłkarz wszechczasów... - Strona 4

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 23 mar 2006, 18:21

ZameR pisze:obecnie są lepsi a on był dobry w tamtym sezonie kiedy grał w Man City.Wtedy jeszcze coś pokazywał a w Chelsea...Żadko kiedy gra..On jest chyba pierwszym zawodnikiem który się zespół w szeregach 'The Blues'
Na pewno sa lepsi zawodnicy od czarnoskórego pomocnika Chelsea jak choćby Lampard, Gerrard czy wspomniany Terry, ale nie mów mi ze Wright Philips sie zepsul bo to Mourinho go zepsuł. Woli grać na prawej stronie Joe Colem a jak ten nie może grac to wystawia lewnożnego Duffa czy Gudhjonsena. Od dłuższego czasu obserwuje rozwój Shauna i można powiedziec że jego błędem było właśnie przejście do dryuzyny ze Stamford. w tak mlodym wieku powinien zbierać doświadczenie w takim klubie jak Man City ale nie porywać się na głęboką wodę do Chelsea. Manchester na transfer się zgodził nno bo za taką kasę to nie wiem kto by się nie zgodził. Musi szybko odejść od Chelsea i trafić do klubu w którym jego talent rozwinie się na dobrew.

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 23 mar 2006, 18:25

Kendo pisze: Na pewno sa lepsi zawodnicy od czarnoskórego pomocnika Chelsea jak choćby Lampard, Gerrard czy wspomniany Terry, ale nie mów mi ze Wright Philips sie zepsul bo to Mourinho go zepsuł. Woli grać na prawej stronie Joe Colem a jak ten nie może grac to wystawia lewnożnego Duffa czy Gudhjonsena. Od dłuższego czasu obserwuje rozwój Shauna i można powiedziec że jego błędem było właśnie przejście do dryuzyny ze Stamford. w tak mlodym wieku powinien zbierać doświadczenie w takim klubie jak Man City ale nie porywać się na głęboką wodę do Chelsea. Manchester na transfer się zgodził nno bo za taką kasę to nie wiem kto by się nie zgodził. Musi szybko odejść od Chelsea i trafić do klubu w którym jego talent rozwinie się na dobrew.
Sorry za off-tpoic ale Kendo czmu zacytowałeś mój post skoro ja napisałem z grubsza to samo co ty :?: Też napisałem że Anglik zepsul się w szeregach Chelsea...A napisałem że Phillips był dobry w tamtym sezonie....Czytaj ze zrozumeniem............A Joe Cole narazie jest pewniejszy w składzie Portugalczyka bo on jest ograny i nie prezentuje się gorzej niż W-P

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 23 mar 2006, 18:29

Chodziło mi o 'zepsuł się' sam sie nie zepsuł i to nie jego wina że nie gra i siedzi na ławce. A co jeszcze do Chelsea to dużo piłkarzy 'się tam zepsuło', ale szybko stamtąd uciekło podam przykład Verona czy Crespo który w tym sezonie nie jest tym samym napsatnikiem jakim byl sezon temu w barwach Milanu.ZameRsorry, mogłem cuię po protu źle zrozumieć

Awatar użytkownika
Zaglebie Sosnowiec
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 19 kwie 2006, 16:12

Moim zdaniem najlepszym historii pilkarzem repry Anglii byl Bobby Charlton i tak raczej pozostanie na dlugo...

Nie nabijaj.
No tak nie wytlumaczylem :) ...Byl to genialny pomocnik,ktory doprowadzil reprezentacje Anglii do mistrzostwa swiata

Awatar użytkownika
el_sniezka
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_sniezka » 22 cze 2007, 0:40

Pele good, Maradona better, George BEST !! To chyba oddaje wszystko.

Awatar użytkownika
Gary Neville
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gary Neville » 20 lip 2007, 16:29

Gordon Banks,Georg Best , Sir Bobby Charlton i Sir Geoffrey Charles Hurst :D

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 24 lip 2007, 23:06

Według mnie jeżeli chodzi o Brytoli to tak....

1.Roy Keane
2.George Best
3.Ryan Giggs
4.Bobby Charlton
5.Alan Shearer
6. Bobby Robson

Nie wiem co tu argumentować po prostu uważam tych graczy za ikony tej ligi.

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 07 sie 2007, 23:43

Nie będę powtarzał zdania poprzedników, jedynie wspomnę o dwóch piłkarzach, którzy są naprawdę bardzo niedoceniani. Są to Kevin Keegan (selekcjoner reprezentacji Anglii na EURO 2000) i Mark Hughes (z kolei niedawno opiekun Walijczyków). Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek o nich wspomniał.

Awatar użytkownika
spyker88
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyker88 » 06 lis 2007, 21:26

dla mnie George Best super zawodnik ale rozpil sie niesamowicie a mial talent wielki to jest pilkarz wszechczasów

vitalic
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vitalic » 19 lis 2007, 17:22

Jak dla mnie Sir Robert "Bobby" Charlton
Dlaczego?

Poza wyżej wymienionymi argumentami dodam jeszcze , że nie dostał w swojej karierze żadnej czerwonej ani żółtej kartki :shock:

POWAŻNIE !!

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 19 lis 2007, 18:05

vitalic pisze:Poza wyżej wymienionymi argumentami dodam jeszcze
Eee, jakoś tych argumentów nie widzę. :shock:

A jeśli chodzi o temat to Best, Charlton i Giggs.

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 19 lis 2007, 20:27

Na pewno George Best ale ten przesadzal z alkoholem i pil g zdecydowanie za duzo.Przez to nie zrobil takiej karierty jaka byla mu pisana.Co do Giggsa tez sie zgodze ten Walijczyk to zywa legenda Manu.Dla Charltona szacunek za to ze nie dostal zadnej czerwonej kartki.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lis 2007, 21:21

Zanim zajrzałem do tematu to się bałem, że napiszesz o Crouchu.

#1. Tony Adams 8)

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 19 lis 2007, 22:39

guru pisze:#1. Tony Adams Cool
Rozumiem sympatię, ale chyba sobie żarty stroisz.
Danielinho90 pisze:Na pewno George Best ale ten przesadzal z alkoholem i pil g zdecydowanie za duzo.Przez to nie zrobil takiej karierty jaka byla mu pisana.Co do Giggsa tez sie zgodze ten Walijczyk to zywa legenda Manu.Dla Charltona szacunek za to ze nie dostal zadnej czerwonej kartki.
Słyszałeś może, że po kropkach dajemy spację?

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 20 lis 2007, 16:06

Giggsy King pisze:Danielinho90 napisał:
Na pewno George Best ale ten przesadzal z alkoholem i pil g zdecydowanie za duzo.Przez to nie zrobil takiej karierty jaka byla mu pisana.Co do Giggsa tez sie zgodze ten Walijczyk to zywa legenda Manu.Dla Charltona szacunek za to ze nie dostal zadnej czerwonej kartki.
Słyszałeś może, że po kropkach dajemy spację?

Czy ty czasem już nie przesadzasz.I tak staram sie pisac poprawnie a ty juz kozaczysz.

A zeby nie bylo ostrzezenia to Adamsa ciezko nazwac Brytyjskim pilkarzem wszechczasow.Na pewno byl dobry ale nie najlepszy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”