Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 07 lut 2016, 10:33
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 07 lut 2016, 10:59
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 lut 2016, 11:40
Kluchman pisze:Nie wszyscy piłkarze radzą sobie w takich okolicznościach i dlatego tylu zginęło po przejściu do któregoś z największych klubów po tym jak czarowali w mniejszych. Sportowo Leicester miało/ma najtrudniejszy okres własnie teraz i cokolwiek zdarzy się w meczu z Arsenalem zakończą go na fotelu lidera. Jednak mentalnie ten najtrudniejszy okres dopiero przed nimi i pod tym względem z kolejki na kolejkę będzie coraz trudniej. Piłkarze nie unikną myśli, że może jednak zdobędą ten tytuł i nie mogą tego spieprzyć. Do wczoraj raczej udawało im się tego unikać.
Z tym się zgadzam. Do każdego meczu z tymi większymi Lisy przystępowały na przegranej pozycji i tak już pewnie zostanie bo mimo całej sympatii dla tej ekipy kadry gigantów robią większe wrażenie. Udało się Ranieriemu w tej grupie bardziej i mniej zdolnych graczy zbudować odpowiednią chemię i zespół na tym ciągnie dłużej niż ktokolwiek mógł przypuszczać. Pytanie czy wspomniana presja w końcu odbije się na tym zespole, dla nich miejsce w top4 wydawało się czymś nieosiągalnym a w tym momencie trudno sobie wyobrazić, że z tej 4 wypadną. Ja sam sądziłem, że po pierwszej rundzie słabsi rywale popatrzą na nich z większym respektem i uwagą, skupią się na Mahrezie i Vardym i to sprawi, że ta maszynka się zatnie a tu przewaga tylko rośnie.masacra pisze:Ja sie nie boje o Leicester w starciach z gigantami. Oni tam będa mogli grac to co najbardziej lubią. To własie ten ''łatwy terminarz'' po meczu z Arsenalem moze ich pozbawić mistrzostwa. Przyjadą to słaiaka, który zamuruje bramkę, i skonczy się jak z Aston Villą. Pare takich wyników i może nie byc juz tak wesoło.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 lut 2016, 16:57
Czyli Arsenal już się nie liczy w walce o mistrzostwo?coco pisze:Ja oczywiście z całych sił trzymam kciuku za Leicester w walce o mistrza, ahhh co to by była za sensacja, ale jest takie jedno mądre przysłowie. Gdzie dwóch się bije (Leicester, City) tam trzeci korzysta (Tottenham), i ja bym się wcale nie zdziwił jakby ten trzeci ugrał mistrzostwo, świetną robotę robi Pocchettino, dostał czas, zaufanie i kto wie jak będzie wyglądać tabela na koniec sezonu.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 lut 2016, 17:00
jak mawia klasyk, Arsenal jest jak jądra, bierze udział ale nigdy nie wchodziguru pisze:Czyli Arsenal już się nie liczy w walce o mistrzostwo?
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 lut 2016, 17:02
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2016, 17:55
Arsenal to akurat regularnie wchodzicoco pisze:Arsenal jest jak jądra, bierze udział ale nigdy nie wchodzi
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 14 lut 2016, 15:08
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 14 lut 2016, 15:17
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 lut 2016, 15:20
Za szybko zakończyłeś mecz black.blackmore pisze:Arsenal - Leicester City 1:1
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lut 2016, 15:23
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 14 lut 2016, 15:24
Haha. Racja. Nagłówek posta zacząłem pisać tuż przed rzutem wolnym i zapomniałem edytować : Dguru pisze:Za szybko zakończyłeś mecz black.blackmore pisze:Arsenal - Leicester City 1:1
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 14 lut 2016, 17:59
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 14 lut 2016, 18:06
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 14 mar 2016, 22:59
blackmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio