Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 4

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 cze 2005, 20:01

moim zdaniem bedzie poza pierwsza dziesiatka :)
zakup Emre ?? no nie wiem czy Inter go pusci :)
Scott Parker dzis podpisal z kims kontrakt, a Forsell ?? czemu nie wyszlo ??

pozdro
A moim nie :lol:
Scott Parker podpisal kontrakt z Newcastle a Forsell z Birmingham... A Emre raczej odejdzie z Interu i mam nadzieje ze wlasnie do Evertonu
POZDRO

siona
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 15 cze 2005, 22:02

metol --> jesli emre przyjdzie do maista Bitelsow to tylko to Liverpoolu nie sadze zeby byl to Everton bo i Rafa ma na niego chrapke a Everton niema zadnej przewagi nad LFC a jesli juz to wlanie The Reds takowa maja i wiecek kasy tez moze dostac na Anfield.

Jesli chodzi o to czy Everton spadnie czy nie to odpowiedz jest rownie prosta jak ta czy zostanie mistrzem. Nie nie spadnie bo jest kilka klubow slabszych ale czy bedzie w 10 tego juz pewnien bym nie byl, tak jak ktos slusznie zauwazyl teraz sobie pisac mozemy co chcemy ale i tak wszystko zweryfikuje boisko. Ja calym sercem jestem za The Reds i wierze ze wygraja Premiership.

pozdrowka

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 cze 2005, 22:06

A ja mysle, ze Everton moze wygrac wyscig o Emre. W Liverpoolu moglby miec problem z wywaleczniem miejsca w pierwszej jedenastce, a na Godisoon Park napewno byloby mu latwiej.

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 15 cze 2005, 22:23

Mona_ pisze:A ja mysle, ze Everton moze wygrac wyscig o Emre. W Liverpoolu moglby miec problem z wywaleczniem miejsca w pierwszej jedenastce, a na Godisoon Park napewno byloby mu latwiej.
No molziwe ze tak ale czy tak postepuje pilkarz z ambicja ?? Chyba nie wiec po co grac wogole w pilke jak nisko stawiac sobie poprzeczke?? Mi wydaje sie ze zagra tam gdzie lepeij beda placili. A moze to nie byc LFC ani Everton zreszta teraz tyle spekulacji transferowych ze glowa boli. Dobrym przykladem jest tranbsfer Reiny ktory juz mowil ze jest tak blisko LFC a dzisiaj juz mowi cos innego ze nie powiedziane ze zagra w The Reds moze w innym klubie z Anglii, wiec tak samo moze byc z Emre jak i jescze innymi kilkoma zawodnikami.

pozdrowka

jarma70
Trampkarz
Trampkarz

Chelsea znowu triumfatorem?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarma70 » 16 cze 2005, 18:50

Myślę że mają szansę znowu wygrać FA Premiership.
Powody:
- Arsenal Londyn się zepsuł
- Manchester United stracił formę
- Newcastle United... szkoda gadać
A oto powody że Chelsea mogą przegrać Barclays Premiership:
- Obudził się FC Liverpool
- Nie wiadomo czym nas teraz zaskoczy Everton
- Istnieje klub zwany Tottenham Hotspur który też może być niespodzianką. :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 23:44

Ja bym również zwrócił uwagę na Bolton Wonderers, który jak zwykle wzmacnia się doświadczonymi graczami ???
co to znaczy, ze Arsenal się zepsół :?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Re: Chelsea znowu triumfatorem?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 cze 2005, 10:04

jarma70 pisze:Arsenal Londyn się zepsuł
Nie wiem w jakim sensie, ale nie widziałam zepsucia żadnego ;) Jak to się objawia, jeśli można wiedzieć?
jarma70 pisze:Manchester United stracił formę
... ale teraz się wzmacnia. Poza tym to już będzie nowy sezon, nie stary, a więc forma pewnie wróci :P
jarma70 pisze:Newcastle United... szkoda gadać
To nie gadaj. W ogóle wszystkie te dywagacje są totalnie bez sensu, bo wciąż nie wiadomo kto gdzie będzie grał...
jarma70 pisze:Obudził się FC Liverpool
Nie zauważyłam przebudzenia w Premiership :roll: Ale zobaczymy ;) Liczę, że Liverpool będzie grał lepiej niż w minionym sezonie.
jarma70 pisze:Nie wiadomo czym nas teraz zaskoczy Everton
... może spadnie, może zdobędzie mistrzostwo. Podobnie mogą nas zaskoczyć wszystkie inne drużyny :roll:
jarma70 pisze:Istnieje klub zwany Tottenham Hotspur który też może być niespodzianką. :D
Jak wyżej. Każda z drużyn może okazać się niespodzianką.

Bezsensowne spekulacje :P ;)

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 25 cze 2005, 0:04

Chelsea bedzie mistrzem :x choć ich nie lubie :evil: ale maja najlepszego menadzera

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 cze 2005, 15:07

Liverpool wygra:) Moro odzyska forme z Monaco i beda wymiatali wszystkich:)

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 lip 2005, 15:07

Moim zdaniem faworyci to:
:arrow: Arsenal jesli (sam w to niewierze ale wszytsko jest możliwe :wink: ) niesprzeda Henrego.
:arrow: Chelsea chociż niewierze w to by obronili tytuł
:arrow: i Man United. Nie dlatego że im kibicuje ale dlatego ze widze ze sie wzmacniają i dlatego że są podstawy do tego ze moze byc lepiej.
:arrow: Liverpool, Hiszpanie sie nienadają do Premiership i jesli Rafa bedzie ich kupowac zostanie mu walka o 4 miejsce
:arrow: Pozostałe zespoły :?: Newcastle, Tottenham, Everton, Bolton, Aston Villa, bądzmy poważni. To są dobre drużyny nawet bardzo dobre, ale nie prezentują formy na mistrza Anglii. Nie mają tez do tego odpowiedniej kadry i doświadczenia.

Takie jest moje zdanie ale moge sie mylic :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2005, 15:13

Chelsea wygra i basta! MAm nadzieje ze w walce o prymat w anglii wlacza sie jescze Arsenal i Liverpool plus jeden czarny kon
Mu nie ma szans z takim skladem powalczyc o mistrzostwo, reszta bedzie tlem dla tych druzyn

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 15:24

Bienias pisze:Chelsea wygra i basta! MAm nadzieje ze w walce o prymat w anglii wlacza sie jescze Arsenal i Liverpool plus jeden czarny kon
Mu nie ma szans z takim skladem powalczyc o mistrzostwo, reszta bedzie tlem dla tych druzyn
No nie wiem obys się mylil MU zaczyna się odradzać po przebudowie teraz Fletcher, Richardson, Ronaldo, Rooney, Park będą stanowić siłen ofensywną nowego MANCHESTERU UNITED.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2005, 15:26

Rossi pisze:
Bienias pisze:Chelsea wygra i basta! MAm nadzieje ze w walce o prymat w anglii wlacza sie jescze Arsenal i Liverpool plus jeden czarny kon
No nie wiem obys się mylil MU zaczyna się odradzać po przebudowie teraz Fletcher, Richardson, Ronaldo, Rooney, Park będą stanowić siłen ofensywną nowego MANCHESTERU UNITED.
a mnie sie jednak wydaje, ze chyba Chelsea wygra :)
z takim skladem oni sa skazani na zwyciestwo :)
atak Drogba - Gudjohnsen sie rozstrzela :)
Lampard bedzie mu dobrze dogrywac z Duffem i Robbenem :)
a w obronie nie do przejscie Terry, Carvalho i Huth :)
na bramce najlepszy Cech :)

wydaje mi sie ze moze byc to nudny sezon w premiership :)

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 03 lip 2005, 15:29

cloner pisze:
Rossi pisze:
a mnie sie jednak wydaje, ze chyba Chelsea wygra :)
z takim skladem oni sa skazani na zwyciestwo :)
atak Drogba - Gudjohnsen sie rozstrzela :)
Lampard bedzie mu dobrze dogrywac z Duffem i Robbenem :)
a w obronie nie do przejscie Terry, Carvalho i Huth :)
na bramce najlepszy Cech :)

wydaje mi sie ze moze byc to nudny sezon w premiership :)
Gudjohnsen sie konczy, jest slaby... A i pomineles Cole, to jest pilkarz o ogromnym potencjale.... Huth nie do przejscia? To żeśmnie rozwalił... Ten zawodnik to najwkieksza pomylka Mourinho!!!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2005, 15:31

sly_FCI pisze:Gudjohnsen sie konczy, jest slaby... A i pomineles Cole, to jest pilkarz o ogromnym potencjale.... Huth nie do przejscia? To żeśmnie rozwalił... Ten zawodnik to najwkieksza pomylka Mourinho!!!!!
Gudjohnsen slaby ?? a to zes mnie rozwalil :D:D

faktycznie pominalem Cole'a przypadkowo :)

a Huth jest naprawde dobry - ogladales moze P. Konfederacji ?? byl najlepszym obronca w reprezentacji Niemiec, wybijal wszystko co mozna bylo, wiekszosc dosrodkowan on czyscil, beda z niego ludzie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”