Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strzała » 30 sie 2006, 14:47
Strzała
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 sie 2006, 14:51
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2006, 14:57
prosze - wymień te trochę mneij wartościowych zawodnikó, którzy odeszli z Arsenalu i juz niebedą podawać do Henry'ego.Strzała pisze:Może najpierw czemu Henry nie - teraz będzie zazwyczaj próbował strzelać bramki z stałych fragmentów gry rzuty wolne 20 i 16 metr to okolice w których jest bardzo niebezpieczne, mniej będzie strzelał pewnie bramek z normalnej gry, odeszedł Pires, Brgkamp (choć nie był pomocnikiem ale także grał do niego świetne piłki) i jeszcze trochę mniej wartościowych zawodników, ale oni także tworzyli linię pomocy i pomagali mimo wszystko Thierrr'iemu w strzelaniu bramek
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 sie 2006, 22:53
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 sie 2006, 0:20
Może chdziło mu o Reyesa który odchodzi do Madrytuprosze - wymień te trochę mneij wartościowych zawodnikó, którzy odeszli z Arsenalu i juz niebedą podawać do Henry'ego.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 03 wrz 2006, 19:07
AnYa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 wrz 2006, 11:36
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 wrz 2006, 11:54
Co w tym takiego dziwnego, że AJ jest pierwszy? Przecież 2 lata temu Andrzej w Crystal Palace zdobył 21 i został vice-królem, tuż za Thierrym Henrym. Wynik tym bardziej imponuje, bo klub Johnsona spadł z ligi i moim zdaniem jest to świetny wynik. Ale już wcześniej było wiadome, że Andy jest świetnym napastnikiem i świetnym piłkarzem, który zdobywa mase goli. Na dodatek on rozegrał o jeden mecz mniej niż Zamora i dziś być może uda mu się powiększyć stan kontaRóżA pisze:(...)Po sześciu (dla niektórych pięciu Razz) górna część klasyfikacji strzelców prezentuje się następująco:
1. Johnson - 5 Everton
(..)
I ku mojemu zaskoczeniu na pierwszym miejscu znajduje się Andrzej Shocked Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aby był w stanie namieszać w wyścigu po Złotego Buta, jak widać, myliłem się.(...)
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 24 wrz 2006, 12:24
Damien22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 wrz 2006, 12:27
Damien22 pisze:Widać, że brakuje jeszcze polotu Thierry'emu Henry czy Shevie
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2006, 1:08
RóżA pisze:I ku mojemu zaskoczeniu na pierwszym miejscu znajduje się Andrzej Shocked
Bullard to juz sobie nie postrzela przez jakis czasRóżA pisze:10. Bullard - 2 Fulham
RóżA pisze:Taką samą liczbę bramek ma kolejny czarny koń tej klasyfikacji- Bobby Zamora.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 wrz 2006, 8:53
guru pisze:nie wiem dlaczego jestes zdziwiony tak jak metol napisal w Crystal palace 21 strzelil i byl tuz za Henrym
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 wrz 2006, 20:58
Otóż nie zgodzę się z Tobą. Nawet gry grał w The Championship to był zawsze w cisłej czołówce najlepszych strzelców, bywał tam też najlepszy. W Premiership był vice-królem gdy grał w Palace i wtedy już było pewnie, że jest to piłkarz niebanalny. Najłatwiej jest strzelać bramki w klubie takim jak MU czy Arsenal, a w CP nie miał praktycznie wsparcia a już napewno nie takiego jakie ma Henry.RóżA pisze:guru pisze:nie wiem dlaczego jestes zdziwiony tak jak metol napisal w Crystal palace 21 strzelil i byl tuz za Henrym
Może jestem zdziwiony dlatego, że jak na razie zagrał tylko jeden tak udany sezon. Resztę mógł zaliczać do średnich. Jak na razie radzi sobie bardzo dobrze, zobaczymy czy będzie w stanie utrzymać dzisiejszą formę do końca sezonu.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 wrz 2006, 21:14
metol pisze:Otóż nie zgodzę się z Tobą. Nawet gry grał w The Championship to był zawsze w cisłej czołówce najlepszych strzelców, bywał tam też najlepszy. W Premiership był vice-królem gdy grał w Palace i wtedy już było pewnie, że jest to piłkarz niebanalny.
metol pisze:A wg. Was kto jest faworytem?
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 wrz 2006, 21:31
Oczywiście, że Premiership znacznie różni się od Championship, ale przypominam, że w obu tych ligach Andy zawsze jest w czołówce klasyfikacji do króla strzelców w przeciwieństwie do Rasiaka, który w Tottenhamie nie zdobył ani bramki. AJ w sumie w dwa sezonu w Premier League zdobył 27 bramek (21 goli w sezonie 04/05, a 6 w tym sezonie)RóżA pisze:metol pisze:Otóż nie zgodzę się z Tobą. Nawet gry grał w The Championship to był zawsze w cisłej czołówce najlepszych strzelców, bywał tam też najlepszy. W Premiership był vice-królem gdy grał w Palace i wtedy już było pewnie, że jest to piłkarz niebanalny.
Mimo wszystko gra w The Championship sporo się różni od Premiership. Jako przykład można podać naszego rodaka- Rasiaka. W The Championship radzi sobie znakomicie, ale gdy przychodzi mu grać z lepszym rywalem zapuszcza korzenie na boisku i stoi jak drzewo. Najwidoczniej Andrew potrafił o wiele lepiej przystosować się do wyższego poziomu gry![]()
O Henrym pisałem i chyba wszyscy zdają sobie sprawę, że on jeszcze namiesza w Premiership nie mało. A RvP... On nigdy specjalnie dużo bramek nie strzelał, ale dzisiaj pokazał, że jest dobrym piłkarzem, który potrafi zdobywać bramki. Co prawda wątpie, żeby zmieścił się w pierwszej 5, ale kto go tam wie. On jest nie równy - marnuje często dość proste sytuacje, ale potrafi również strzelić tak jak dziś (2 bramka - miódRóżA pisze:metol pisze:A wg. Was kto jest faworytem?
Ja nadal wierzę w Thierry'egoAle warto również odnotować dwie bramki Robina, który cały czas jest w znakomitej formie. Kto wie, może jeszcze uda mu się zamieszać w klasyfikacji strzelców
![]()
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio