(L)egionista pisze:a najbardziej niespodziewanym to myśle że transfer Rosickyego do Arsenalu.
hmm, a dlaczego taki niespodziewany
a teraz troszkę z innej beczki:
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=4846 skoro nawet na tribalu o tym piszą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 lip 2006, 17:47
(L)egionista pisze:a najbardziej niespodziewanym to myśle że transfer Rosickyego do Arsenalu.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lip 2006, 16:32
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2006, 12:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 lip 2006, 13:20
Jest tylko taki problem, że ja wczoraj widziałem newsao tym, że Duff podpisał nową umowę z Chelsea...choć faktycznie od jakiegoś czasu mówiło się o jego przejściu do Spurs. Coś mi tu wyraźnie nie gra, bo skoro podpisał nową umowę, to nie mógłby chyba tego samego dnia podpisać kolejnej z TottenhamemMarco_Van_Basten pisze:Duff przeszedł do Tottenhamu.
A na stronie głównej nawet nie ma newsa z tej okazji.
Pascal Z. jest już piłkarzem West Bromwich. Wydaje mi się, że teraz klub chce tylko podbić cenę za Kuszczaka. Wiadomo, że ta oferta z dwoma piłkarzami na wymianę by nie przeszła, bo ManU nie pozbędzie się Rossiego. Ostatnio mówiło się o jego wypożyczeniu, w końcu podpisał nową umowę i sprawa ucichła. Sprzedaż tym bardziej nie wchodzi w grę. Nie wiem czemu Fergie nie chce wyłożyć tych 4 mln funtów za Tomka. Taki wielki majątek to chyba nie jest...fieldy pisze:Nie wiem czy juz kupili Pascala Z. ? Bo jesli tak to chyba będa chcieli pozbyć się kuszczaka, wiec pewnie w końcu odejdzie. Czy do ManU ? zobaczymy.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 lip 2006, 15:34
hehe, w końcu im Ferguson wała wytnie i kupi sobie innego bramkarzaCris7 pisze:Wydaje mi się, że teraz klub chce tylko podbić cenę za Kuszczaka
Cris7 pisze:Nie wiem czemu Fergie nie chce wyłożyć tych 4 mln funtów za Tomka. Taki wielki majątek to chyba nie jest...
To już nawet nie chodzi o to żeby grał w tym Manchesterze, byle grał w Premiership bo wiadomo, że tylko tam może się jeszcze bardziej wypromować i grać na wysokim poziomiefieldy pisze:wiec pewnie w końcu odejdzie. Czy do ManU ? zobaczymy
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2006, 16:24
oczywiste, jest że nie sprzeda Rossiego, tym bardziej do 2 ligowego WBA.Cris7 pisze:Wiadomo, że ta oferta z dwoma piłkarzami na wymianę by nie przeszła, bo ManU nie pozbędzie się Rossiego
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 lip 2006, 18:27
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2006, 18:37
co z tego, ze kasa za transfery wpłynie ? Przeciez wszystko pójdzie na spłate kredytu glazera, który zaciągnął, aby kupić ManU.guru pisze:Tyle ze jak ich sprzedadza to dostana nie mala sumke Confused![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 lip 2006, 18:42
fieldy pisze:co z tego, ze kasa za transfery wpłynie ?
ja tam tego nie traktuje powaznie, prasa nie ma co pisacfieldy pisze:Dziwi mnie tylko, że Pat w ogóle z tym klubem rozmawia![]()
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 lip 2006, 22:10
A ten klub z nimfieldy pisze:Dziwi mnie tylko, że Pat w ogóle z tym klubem rozmawia
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2006, 22:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 lip 2006, 22:29
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 lip 2006, 22:57
Co się urodzi? Zapewne będą mieszać w tabeli. Kto wie, może nawet zagrożą wielkiej czwórcefieldy pisze:- kupili Berbatova, Duffa, Zokorę to są bardzo dobrzy piłkarze, ciekawe co się z tego urodzi
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lip 2006, 14:02
Ja juz nic nie rozumie, Duff przeciez gra w CFC, nie wiem czy to Ty sie pomyliles czy komentator ale zapewne chodzilo Ci o Tottenham...fieldy pisze:Dziś podczas meczu Polaków [eurosport] komentator angielski powiedizął, ze Duff przeszedł do Chelsea.
Niestety...juz o tym transferze na poczatku okna slyszalem, trzeba przyznac ze MU dobrze wyszlo na tym transferze...fieldy pisze:P.S. John Obi Mikel dostał pozwolenie na pracę w angli.
Kolejny nabytek Chelsea![]()
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2006, 14:06
ja się pomyliłem, miałem na myśli Spurs oczywiście.guru pisze:Ja juz nic nie rozumie, Duff przeciez gra w CFC, nie wiem czy to Ty sie pomyliles czy komentator ale zapewne chodzilo Ci o Tottenham...
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio