Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 06 sty 2005, 22:30

wiesz jak dla mnie to arsenal sie nie podniesie i mANu TESH

Awatar użytkownika
ziaro
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 06 sty 2005, 23:15

licze na to ze Kanonierzy zdobeta tytul

Nowaczek juz tak nie przewiduj koncowki tabeli :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sty 2005, 18:02

Wszystko jest naprawdę możliwe. The Blues ostatnio wygrywają i według mnie robią malutkie kroczki ku tytułowi.

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 07 sty 2005, 19:49

Nie badzcie tacy pewni, Chelsea jeszcze moze stracic dobra passe i zakonczyc rozgrywki "jak dobrze pojdzie" nawet na trzecim miejscu :mrgreen:

Awatar użytkownika
ziaro
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 07 sty 2005, 19:52

Mikusinski masz racje wszystko sie moze zdarzyc ale nie przesadzajmy juz dzisiaj o tym kto zdobedzie tytul mistrzowski bo to nie rozsadne dywagowac mozna ale nie przesadzac

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 07 sty 2005, 20:00

my sie wydaje ze chelsea ma juz tytul w kieszeni...mowcie co chcecie ..ze sezon jeszcze sie nie skonczyl ...ze ostantio manu zdobywal mistrza ze strata 12 ptk do arsnalu itp. ale Mourinho to taki trener ze nie da sobie odebrac mistrzostwa...widac jaka uwage poswieca obronie..za to go bardzo cenie...za pielegnowanie obrony...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sty 2005, 9:32

Chelsea Londyn pokonała w 3 rundzie F.A. Cup Scunthorpe, 3:1. Wynik nie odzwierciedla jednak dokładnie tego, co działo się na boisku.

Już w 8 minucie Paul Hayes zdobył bramkę dla Scunthorpe po rzucie rożnym. Gracze Chelsea dopiero wtedy zaczęli poważnie atakować. Przyniosło to skutki w 26 minucie, gdy Didier Drogba podał piłkę do Mateji Keżmana, a Serb kapitalnym wolejem pod porzeczkę pokonał bramkarza gości, Musselwhite'a. Do przerwy nie wydarzyło się już nic ważnego. Obie strony groźnie atatkowały i mecz był całkowicie wyrównany.

Po przerwie przeważała Chelsea. W 58 minucie Andy Crosby strzelił samobójczego gola i "The Blues" prowadzili. Lecz to nie podcięło skrzydeł przeciwnikom. Odważnie atakowali, ale Cudicini był dzisiaj w świetnej formie i ratował podopiecznych Mourinho przed stratą gola.

Scunthorpe dobił kapitan Chelsea, Eidur Gudjohnsen, który wpakował piłkę do siatki Musselwhite'a i podwyższył na 3:1.

W barwach Chelsea pierwszy raz zagrał Jiri Jarosik, który zmienił w 68 minucie Didiera Drogbę.

Pomimo rezerwowego składu Chelsea, Scunthorpe pokazało się z jak najlepszej strony i zagrali świetny mecz.

Chelsea 3:1 Scunthorpe - (Keżman 26, Crosbey 58(sam.), Gudjohnsen 86 - Hayes 8)

Żółte kartki: Geremi

A co myślicie o następnym meczu z Manchesterem United w Pucharze Ligi.
Red Devils ostatnio zremisował w żenującym stylu z Exeterem City.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 14 sty 2005, 16:16

Ja jestem ciekaw czy Chelsea pokona Barcelonę w LM...
Jeżeli tak to dla mnie bedzie źle. Oczywiście to jest super drużyna ale ja kibicuje Barcelonie. Ale Chelsea też lubię.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 sty 2005, 16:25

SCOTT CARSON W CHELSEA!!!
Lider Premiership, londyńska Chelsea pozyskała reprezentanta angielskiej "młodzieżówki", bramkarza Leeds United, Scotta Carsona.

Klub z Londynu uprzedił w zakupie młodego bramkarza, FC Liverpool. Carson w Liverpoolu miał być następcą Crisa Kirklanda, któremu ostatnio forma nie dopisuje.

Piłkarz nie przedłużył kontraktu z byłym klubem (Leeds United), w którym wygasł mu wraz z końcem obecnego sezonu. Działacze z Elland Road, by otrzymać za niego gratyfikację finansową, musieli go sprzedać w styczniu.

Scott kosztował Chelsea milion funtów.

Młody anglik, przymierzany jest jako zastępca Petra Cecha, ponieważ aktualny bramkarz 2 "The Blues", Carlo Cudicini, najprawdopodobniej odejdzie z klubu.

Według mnie to bardzo dobre posunięcie Chelsea. Skoro Cudicini ma odejść to Carson będzie dobrym następcą na jego miejsce

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 17:57

sirtomaszo pisze:Ja jestem ciekaw czy Chelsea pokona Barcelonę w LM...
Jeżeli tak to dla mnie bedzie źle. Oczywiście to jest super drużyna ale ja kibicuje Barcelonie. Ale Chelsea też lubię.
Zależy od dyspozycji

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 14 sty 2005, 22:29

Zależy od dyspozycji
no dokładnie to, w obu zespołach są wielcy piłkarze
i ich dyspozycja zadecyduje kto wygra.
Ja będe kibicował Chelsea

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 15 sty 2005, 10:29

jestem za Barca w tym spotkaniu, bo jak mogę dobrze życzyć Chelsea skoro fanem Kanonierów jestem ??

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 sty 2005, 12:02

Jestem za bArca. Nigdy nie lubilem klubow ealtam czy Chelsea. Rzadzi tam kasa i nic wiecej !!! Calym sercem kibicuje Barcie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 sty 2005, 9:24

Tottenham-Chelsea 0:2

Chelsea Londyn pokonała rywala zza miedzy, Tottenham, 2:0. Obydwie bramki zdobył pomocnik "The Blues", Frank Lampard.

Całe spotkanie stało na bardzo wysokim poziomie. Pierwsza połowa była wyrównana. Obie strony atakowały i odgryzały się jak tylko mogły.

W 39 minucie w polu karnym Tottenhamu faulowany był Aleksei Smertin. Jedenastkę pewnie wykonał Frank Lampard i wyprowadził Chelsea na jednobramkowe prowadzenie.

Druga część gry wyglądała trochę inaczej. To "Spurs" atakowali częściej, ale nie potrafili zdobyć bramki.

W doliczonym czasie gry Eidur Gudjohnsen wystawił piłkę Lampardowi. Frank mocno uderzył w krótki róg bramki bronionej przez Paula Robinsona i zapewnił zwycięstwo podopiecznym Jose Mourinho.

Tottenham 0:2 Chelsea (Frank Lampard 39, 92)

Żółte kartki: Chelsea - Duff, Makelele, Terry, Johnson
Tottenham - Brown. Yeates

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 16 sty 2005, 23:49

skąd to kopiujesz Mikusinski ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”