Z tym się zgodzę, nie wiem dlaczego nie gwizdnął kiedy Theo dostał po nogach.fieldy pisze: a później Theo był zahaczony w polu karnym
rekinho chyba już uwagi nie zwracałem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2013, 21:53
Z tym się zgodzę, nie wiem dlaczego nie gwizdnął kiedy Theo dostał po nogach.fieldy pisze: a później Theo był zahaczony w polu karnym
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 gru 2013, 21:54
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2013, 21:54
Lamparda po zagraniu HazardaSalas11 pisze:poza poprzeczką Torresa po świetnym zagraniu Lamparda
Mikela z ArtetąSalas11 pisze:Starcie Ramseya z Mikelem wyglądało dość groźni
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 gru 2013, 21:55
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 gru 2013, 21:56
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 23 gru 2013, 21:57
Ale Bayern stworzył widowisko i to chyba najlepsze jakie w tym sezonie miałem okazje oglądać. U Mourinho rzeczywiście denerwuje to asekuranctwo, choć trudno mu się dziwić jak wychodzą dość ofensywnie na Sunderlandy i dostają po dupie. Czy Chelsea gra autobusem czy bardziej otwartą piłkę to i tak na ich grę patrzy nijak.guru pisze:Z Chelsea szczegolnie Mourinho nie da się stworzyć widowiska.
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 gru 2013, 21:58
No może, oglądam jednym okiem bo trochę mi się zasypiafieldy pisze:Lamparda po zagraniu HazardaSalas11 pisze:poza poprzeczką Torresa po świetnym zagraniu Lamparda
Mikela z ArtetąSalas11 pisze:Starcie Ramseya z Mikelem wyglądało dość groźni
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 gru 2013, 21:59
Nie tylko Ty. Do ligi włoskiej to im daleko.Salas11 pisze:No może, oglądam jednym okiem bo trochę mi się zasypia
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 gru 2013, 22:00
Stworzył jak stworzył i o mały włos nie przegrał (w zasadzie tamtą wygraną - formalnie remis trzeba rozpatrywać w kategoriach piłkarskiego cudu) i jak widac granie "na hura" z taką obroną nie popłaca.szefu91 pisze:Ale Bayern stworzył widowisko i to chyba najlepsze jakie w tym sezonie miałem okazje oglądać. U Mourinho rzeczywiście denerwuje to asekuranctwo, choć trudno mu się dziwić jak wychodzą dość ofensywnie na Sunderlandy i dostają po dupie. Czy Chelsea gra autobusem czy bardziej otwartą piłkę to i tak na ich grę patrzy nijak.guru pisze:Z Chelsea szczegolnie Mourinho nie da się stworzyć widowiska.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 gru 2013, 22:01
Wczoraj pierwsza połowa derbów Mediolanu też nie rzuciła na kolana. Dajmy chłopakom szansęcloner pisze:Nie tylko Ty. Do ligi włoskiej to im daleko.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 gru 2013, 22:03
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 23 gru 2013, 22:04
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 gru 2013, 22:10
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 23 gru 2013, 22:29
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 23 gru 2013, 22:30
Sesto Elemento
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited