mistyk pisze:Zmylilo mnie to, ze dosyc dlugo trwala ta cala szopka zwiazana z jego transferem do Barcy.Byc moze w rzeczywistosci bylo to krocej niz mi sie zdawalo.
Szopka trwała przez prawie cały sezon.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 cze 2007, 17:47
mistyk pisze:Zmylilo mnie to, ze dosyc dlugo trwala ta cala szopka zwiazana z jego transferem do Barcy.Byc moze w rzeczywistosci bylo to krocej niz mi sie zdawalo.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dembik » 19 cze 2007, 19:21
Dembik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 cze 2007, 19:31
Dembik pisze:Odszedł - Jeremie Aliadiere (Middlesbrough, nie ujawniona kwota transferu)
uefa.com pisze:Middlesbrough FC have signed Arsenal FC's French forward Jérémie Aliadière for an undisclosed fee believed to be around €2.2m.
teamtalk pisze:Middlesbrough have completed the signing of Arsenal striker Jeremie Aliadiere for an initial fee of around £1.5million.
bournemouthecho.co.uk pisze:PA Sport understands the 24-year-old Frenchman has signed a three-year deal with the option of a fourth for an initial fee of around £1.5million.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 cze 2007, 19:32
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 cze 2007, 19:37
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 19 cze 2007, 19:38
To, że Crespo będzie w Interze to wiadomo od dosyć dawnacloner pisze:co jest z Crespo ? bedzie w Chelsea ? bedzie w Interze ?
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 cze 2007, 19:40
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 cze 2007, 19:43
Dalem trzy źródła informacji, żeby podważyć wiarygodność mojego przedmówcy.guru pisze:Think To jak to jest z tym Alim?
Nie na darmo wstawiałem tam tą emotke...guru pisze:Wolałbym żeby wersja uefa.com sie sprawdziła.![]()
Tak cloner. Jestem Twoim bożyszczem.cloner pisze:No, ale guru jest z leksza niekumaty koles i jemu to wszystko jedno, typowy bozyszcze pokemenów Laughing
Crespo oficjalnie stal sie zawodnikiem Interu. Z tego co wiem to zerwał kontrakt z Chelsea.cloner pisze:Do zorientowanych : co jest z Crespo ? bedzie w Chelsea ? bedzie w Interze ? Bo ten transfer Pizarro do Blues troche mnie zdziwil Wink Aczkolwiek mam nadzieje, ze chlopak powalczy o 1.sklad Smile
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dembik » 19 cze 2007, 19:48
Dembik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 19 cze 2007, 19:53
A to dlatego, że szczerze mówiąc chciałem aby ten zawodnik został w Chelsea. Spokojnie cloner to nie było skierowane w twoją stronę.cloner pisze:Marco_Van_Basten - a po co ten emot na koncu ?
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_sniezka » 22 cze 2007, 0:27
el_sniezka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 cze 2007, 0:35
el_sniezka pisze:Jak dla mnie Manchester United dokonał najlepszych transferów i oni wygrają wszystko co się da w następnym sezonie.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 cze 2007, 11:49
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 22 cze 2007, 13:21
Z czego Sheva na zyczenie Wujka Romka a Ballack zeby na zlosc MU zrobic i wzmocnic i tak juz mocny srodekNapisałeś, że w zeszłym sezonie Chelsea dokonała 3 wielkich transferów i wymieniłeś Cole'a, Shevę i Ballacka
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 cze 2007, 16:04
Źle mnie odebrałeś. Ja tylko podałem klub, który był już mistrzem Anglii i dokonał kilku transferów. Ale różnica jest taka, ze Chelsea kupiła tych zawodników żeby wzmocnić wyjściową 11, a Manchester ławkę.Cris7 pisze:Ale chyba porównanie moim zdaniem niezbyt trafne.
Fakt. Pozbył sie Duffa i Gudjohnsena. To było bardzo głupie i ich strata była bardzo widoczna w tym sezonie.Cris7 pisze:I w dodatku rozbijające wszystko co Mourinho wcześniej budował.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio