Derby County (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 11 maja 2005, 21:46

infernus pisze:A ja tam rasiaka nienawidze. jak dla mnie nie ma gosc zadnych umiejętnosci. Ale naszczescie koledzy z jego zespolu znalezli sposob na to jak ma strzelac bramki. Kopia piłke w jego strone on jak kołek stoi pod bramką i piłka sie od niego odbija i wpada do bramki... Ten gosc gra gorzej ode mnie... Nie potrafi nic. zresztą twarz to ma takiego muła i flegmatyka ze sie niedobrze robi. A jak jest mecz reprezentacji to sie modle zeby tylko go janas trzymal na ławie do konca meczu bo jak rasiak wchodzi to piłka trybuny... piłka trybuny... pilka aut... pilka trybuny... albo w ogole nie dochodzi do pilki albo ja traci. No ale wielki pan rasiak gra przeciez w 2 lidze angielskiej... o jezu ależ to zaszczyt. Zrobmy go piłkarzem roku najlepiej. Sory za ten sarkazm, moze i przejaskrawilem sprawe ale goscia nie trawie.
Pisząc tego posta pokazales tylko jaki jestes zalosny. No i co z tego, ze gra w drugiej lidze angielskiej? Widziales chociaz jeden mecz Derby? Jestem przekonana, ze nie. To, ze w reprezentacji sie spala to nie znaczy, ze jest marnym pilkarzem. Slyszales co mysla kibice Derby o Rasiaku? No, ale oczywiscie nawet ty przewyzszarz jego umiejetnosci. Szkoda tylko, ze nikt o tobie nie uszlyszal. Albo o twoim poczuciu humoru, przeciez taka teoria na strzelanie goli przez Rasiaka zasluguje na nagrode maratonu usmiechu. Nie mam slow na takie posty. Na onecie jest ich pelno, tylko tam pisza 11 letnie bachory, a tu...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 21:57

infernus pisze:A ja tam rasiaka nienawidze. jak dla mnie nie ma gosc zadnych umiejętnosci. Ale naszczescie koledzy z jego zespolu znalezli sposob na to jak ma strzelac bramki. Kopia piłke w jego strone on jak kołek stoi pod bramką i piłka sie od niego odbija i wpada do bramki... Ten gosc gra gorzej ode mnie... Nie potrafi nic. zresztą twarz to ma takiego muła i flegmatyka ze sie niedobrze robi. A jak jest mecz reprezentacji to sie modle zeby tylko go janas trzymal na ławie do konca meczu bo jak rasiak wchodzi to piłka trybuny... piłka trybuny... pilka aut... pilka trybuny... albo w ogole nie dochodzi do pilki albo ja traci. No ale wielki pan rasiak gra przeciez w 2 lidze angielskiej... o jezu ależ to zaszczyt. Zrobmy go piłkarzem roku najlepiej. Sory za ten sarkazm, moze i przejaskrawilem sprawe ale goscia nie trawie.
Chyba czegoś tu nie rozumiem...piszesz na Rasiaka, który jest jednym z najlepszych strzelców II ligi angielskiej twierdząc, że jest on gorszy od ciebie, a w innym temacie piszesz, że niewiesz co z piłką zrobić jak ktoś przed tobą stoi :roll: i ty twierdzisz, że jestes lepszy? hmm chyba coś ci się pomieszało

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 maja 2005, 7:34

Za pisanie takich bzdur powinno dostawać się bana.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 maja 2005, 9:36

Nie rozumiem tej nagonki na Rasiaka, jest on jednym z lepszych polskich napastnikow...a jednak kibice ciagle go zle pamietaja. Ja jestem zadowolony z rasiaka, moze i w reprezentacji jest troche nie spelniony, ale w klubie zdobyl wszystko - prawdziwy wymierny egzamin bedzie w Premiership.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 maja 2005, 12:05

Ja Rasiaka nie lubiłam, kiedy grał w spotkaniach reprezentacji i nie zdobywał goli w stuprocentowych sytuacjach. Fakt - nie mamy najlepszych pomocników, ale czasem podawali mu tak, że mógł tylko głowę przyłożyć i cieszyłby się z bramki. ;) Ale w Derby gra dobrze, wyróżnia się i ma szanse na zaistnienie w Anglii. Teraz każdy kibic drugiej ligi angielskiej zna jego nazwisko i ważne jest, by nie przestawał strzelać. Tylko dziwi mnie rzecz jedna - kiedy Rasiak grał źle, Paweł Janas go powoływał i cieszyła go jego postawa. Gdy jednak Grzesiu zaczął strzelać i rozgrywać dobre mecze, Janas przestał go powoływać. Czy ktoś mi to wytłumaczy, czy nadal mam myśleć, iż trener 'biało-czerwonych' jest beznadziejny? :?

Awatar użytkownika
mordziasz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mordziasz » 12 maja 2005, 13:03

Anka pisze:Gdy jednak Grzesiu zaczął strzelać i rozgrywać dobre mecze, Janas przestał go powoływać. Czy ktoś mi to wytłumaczy, czy nadal mam myśleć, iż trener 'biało-czerwonych' jest beznadziejny? :?
po co ma go powolywac ? powolywal Rasiaka jak nie gral w zadnym klubie =gral zle, powolywal go jak zaczal bramki strzelac w Derby = gral zle... poza tym mamy Zurawia i Franka w reprze, na lawce Sagana =) a nawet Brozka :O ktory przynajmniej cos strzelil :P wiec Rasiak nie potrzebny....

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 21 maja 2005, 21:46

Dla mnie powoływanie gracza który gra w II lidze jest pomyłką w której szanującej się reprezentacji gra II ligowiec ??

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 maja 2005, 21:48

To akurat cholernie zły argument, bo II angielska równa, lub lepsza niż I polska.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 maja 2005, 21:50

Scyzoryk pisze:Dla mnie powoływanie gracza który gra w II lidze jest pomyłką w której szanującej się reprezentacji gra II ligowiec ??
Ty chyba żartujesz :lol:
Może mi jeszcze powiesz, że II liga angielska ma taki sam poziom jak nasza II liga?!
Trochę dziwne rozumowanie :roll:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 maja 2005, 21:54

Jacek Krzynowek gral w Nuremberg w II lidze i sie swietnie spisywal w reprezentacji...pomysl czlowieku :!:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 16:23

właśnie dałeś przykład swojej głupoty... przykro mi że osoby które nie znają się na piłce wypowiadają się na obcy sobie temat... jestem prawie pewien że nigdy nie widziałeś żadnego meczu Derby tylko jego mecze w reprezentacji... zachowujesz się jak jeden z tych 8-latkow którzy na onecie badź interii wypisują te głupoty <drewno itp.> a pewnie nawet nie potrafią powiedzieć w jakim on gra klubie...

jak dla mnie za takie wypowiedzi powinno się dostawać bana albo chociaż ostrzeżenie

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 maja 2005, 16:27

madrid_fan pisze:jak dla mnie za takie wypowiedzi powinno się dostawać bana albo chociaż ostrzeżenie
Dokładnie. To jest obraza innego człowieka ;)

Ja Rasiaka osobiście też nie lubię i jego styl gry mi się nie podoba, ale szczerze mu gratuluję tego jak pokazuje się w Anglii. Widać odpowiada mu tamtejszy styl, dobrze dogaduje się z pomocnikami i strzela, stając się gwiazdą Derby :D
Wypada tylko gratulować, niech chociaż w lidze się spisuje ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2005, 18:27

infernus napisał, że gra lepiej od Rasiaka (ciekawe czy grał kiedyś w profesjonalnym klubie, czy gdzieś biega po A-klasowych boiskach)
Może niech poda namiary to jakiś scout go odwiedzi i może będziemy mieli w kadrze nowego, świetnego napastnika :twisted:

Napisał również że nie podoba mu się wyglą Rasiaka :?
może Beckham ci się podoba, co :?: :wink:
Mikusinski pisze:
Skoro jest bez umięjętności, to dlaczego strzelił 14 bramek w tym sezonie i jest najskuteczniejszym pilkarzem Derby??W reprezentacji, powiedzmy sobie szczerze-nie idzie mu za dobrze. Teraz lubię Rasiaka, kiedyś go nienawidzilem.
z moich wiadomości wynika, że bramek strzelił 16 :wink: pozdro

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 23 maja 2005, 21:11

nie wiem jak wy ale ja lubie Rasiaka i chce zeby jak najwiecej goli strzelal i zeby kiedys go kupili nawet do np Arsenalu :P pozdro all Rasiaks fanss:D

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 21:42

nie nio z tym arsenalem to już chyba przesada :) ale w jakimś przeciętniaku z ligi angielskiej nie zaszkodziło by naszej reprezentacji

wiem że to nie jest ten temat ale do miejsca gdzie są filmiki nie wszyscy wchodzą... nie wiecie może skąd można sciągnąć bramki Derby z tego sezonu??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”