Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sie 2005, 10:40

Tak sobie przeglądam fora, i nigdzie nie widzę tematu o moim ulubionym angielskim klubie... Więc założyłam sama. ;)

Tottenham gra obecnie bardzo dobrze, nie przegrał jeszcze rzadnego meczu w lidze. Szkoda tylko, że Kanoute odszedł. :? Jakieś to osłabienie jest, i więcej bramek będzie musiał strzelać Defoe. Cóż, mówi się trudno.

Co myślicie o Tottenhamie? Jakie miejsce według Was zajmą w lidze? Wypowiadajcie się na temat klubu. :)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 10:50

Jeśli sie nie myle to jest to teraz 3 druzyna londynu. Coz Tottenham to jak dla mnei sredniacy, ktorzy nie walcza o wysokie cele. Mysle ze stac ich najwyzej na srodek tabeli. Byloby dla mnei wielka niespodzianka, gdyby zajeli miejsce premiowane pucahrami..
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 12:59 przez romantyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 11:17

romantyk pisze:The Toffies
nie mowi sietak czasem na Everton? moze sie myle, ale tak mi sie wydaje :)

a co do Tottenhamu, to bardzo tez ich lubie i chcialbym aby zajeli jak najwyzsze miejsce w lidze :) naprawde nie zle sie wzmocnili, tak wiec zycze im jak najlepiej w tego rocznych rozgrywkache premiership ;)

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 26 sie 2005, 11:19

DeViL DaM pisze:
romantyk pisze:The Toffies
nie mowi sietak czasem na Everton? moze sie myle, ale tak mi sie wydaje :)

a co do Tottenhamu, to bardzo tez ich lubie i chcialbym aby zajeli jak najwyzsze miejsce w lidze :) naprawde nie zle sie wzmocnili, tak wiec zycze im jak najlepiej w tego rocznych rozgrywkache premiership ;)
No pewnie, ze sie tak mówi na Everton.
Ale romantyk wiersz pisał, więc się zapomniał

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 26 sie 2005, 11:37

ja jestem kibicem arsenalu, wiec nie powinienem lubic tottenhamu, ale ich lubie i mam nadzieje ze wygraja z chelsea w najblizszej kolejce!!

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 sie 2005, 11:45

"Koguty" moim zdaniem powalczą o pierwszą czwórkę. Mają mocny skład, choć pomoc to ich najsłabsze ogniwo. Tam bryluje jeden zawodnik - Davids. Mają świetnego trenera, który najprawdopodobniej doprowadzi do transferu Lee Young - Pio. Jestem pewien, że zagrają w europejskich pucharach. Jak nie w LM to w PUEFA. Ja sympatyzuję z tą drużyną.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sie 2005, 11:47

Aha, i mam prośbę do moderatorów - jakbyście mogli z tego tematu zrobić zbiorczy. ;) Byłabym wdzięczna.

DeViL DaM pisze:naprawde nie zle sie wzmocnili
No z jednej strony tak, ale kilku nowych piłkarzy doznało kontuzji - m.in. sprowadzony z Crystal Palace Wayne Routledge czy Davids. :? Ten pierwszy miał zastąpić Kanoute, a teraz klapa...

Pozdrawiam.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 13:02

Zrobione Aniu :)

Az mi wstyd, jak moglem popelnic taka pomylke ;p

tutaj mozecie dowiedziec sie czegos na temat Tottenhamu: http://www.pilka.pl/index.php?mid=10&ls ... c=13&tid=5

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 13:11

Tottenham juz od wielu lat robi duzo transferów tylko gdy przyjdzie grac to tak cieakwie nie jest. Nie wiem w czym jest pies pogrzebany ale taki klub powinen zawsze walczyć o najwieksze trofea a w ostatnich latch tak sie nie dziej. Są bardzo bogatym klubem co wyidać na rynku transferowym ale pewnie dalej beda średniakami z wyższej półki :lol: Choć licz na to że troche jutro napsują krwi chelsea :P

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 13:14

Wierze, ze Tottenham popsuje humory zawodnikom Chelsea. Tottenham mozna porownac do MU. Wielkie pieniadze, duzo transferow, ale brak wynikow. Choc mam nadzieje, ze w tym sezonie MU wroci do pelni chwaly, a Tottenham moze byc za Czerwonymi Diablami :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 13:28

No tak romantyk 8) nie porównuj w ostatnich latach Tottenham był średniakiem a MU zdobywał mistzrostwo Anglii wielokrotnie 8) Te dwie drużyny sa zupełnie różne , prowadzą inne polityki transferowe itd. Tottenham to Tottenham MU to MU :D

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 13:29

mozna je do siebie porownywac, ale o czywiscie w niewielkim stopniu. MU to zupelnie inna marka, ale Tottenham ma podobna sytuacje...

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 14:19

ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw :)
Anka pisze:Szkoda tylko, że Kanoute odszedł.
Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepow :) licze ze strzeli Chelsea chociaz jedna barmeczke :)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sie 2005, 20:18

DeViL DaM pisze:ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw
Davids sobie nieźle radzi, w meczu z Blackburn grał od 53 minuty. To nie jest szczyt jego umiejętności, ale miejmy na uwadze to, że opuścił jeden mecz ligowy z powodu kontuzji. Mam nadzieję, że w najbliższym meczu się odrodzi. :twisted:

DeViL DaM pisze: Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepow
Pamiętam o tym, ale wiesz, Kanoute to byla swoista pewność, że będzie przynajmniej jakaś akcja, która może zaowocować bramką. Mido to wciąż niewiadoma. ;) Ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Jol stawia na niego, oby ten spełnił pokładane w nim oczekiwania. Chociaż dla mnie zawsze pierwszym napastnikiem będzie Defoe... :)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 sie 2005, 2:12

DeViL DaM pisze:ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw :)
Anka pisze:Szkoda tylko, że Kanoute odszedł.
Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepow :) licze ze strzeli Chelsea chociaz jedna barmeczke :)
no i że Tottenham utrze nosa Mistrzom :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”