Tenis - Strona 313

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Tenis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 lut 2026, 20:09

Zaskoczyl mnie Djokovic w polfinale albo raczej Sinner zaskoczyl in minus ale w finale to juz nie moglo sie udac.
Alcaraz nie zagral jakiegos wielkiego meczu i wielkiego turnieju. Na moje oko to na poczatku tego roku gra slabiej niz w roku ubieglym ale i tak wygrywa.

Obrazek

Ciekawe ile natrzaska.

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 873
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Tenis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 01 lut 2026, 21:09

Jak widać Hiszpanie już w bardzo młodym wieku osiągają wysoką formę, może tu ma znaczenie genetyka? Tylko nie znaczy to wcale, że później wygrywają wszystko (nie dotyczy Paryża). :wink:

Awatar użytkownika
karollo89
Skład C
Skład C
Reputacja: 25

Tenis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 01 lut 2026, 21:59

To musi być już w DNA Polek, że na widok Hiszpana - vide Anna Lewandowska - wariują. Tylko od kobiet słyszałem dzisiaj, że są za Carlosem. GOAT tego sportu, ciągle grająca wielki tenis legenda, mimo że za rok skończy 40 lat, w finale przeciwko młodziutkiemu latynosowi, faworytowi, który już tyle wygrał, a wygra jeszcze więcej.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Tenis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 lut 2026, 22:33

karollo89 pisze:
01 lut 2026, 21:59
To musi być już w DNA Polek, że na widok Hiszpana - vide Anna Lewandowska - wariują. Tylko od kobiet słyszałem dzisiaj, że są za Carlosem. GOAT tego sportu, ciągle grająca wielki tenis legenda, mimo że za rok skończy 40 lat, w finale przeciwko młodziutkiemu latynosowi, faworytowi, który już tyle wygrał, a wygra jeszcze więcej.
Nie wiem jak inne Polki, ale mnie zbytnio nie interesuje to jak on wygląda tylko jak gra. Kibicuję mu już parę lat :) Ale jak już o tym mowa to bardziej niż jego twarz podoba mi się jego ogólna budowa fizyczna :)
Jest dużo ładniejszych sportowców od Carlitos ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”