Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2021, 19:54
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 27 lip 2021, 20:09
O czym ty chłopie piszesz? Ja przegladając social media widze bezmyślny hejt i wyśmiewanie. "skrajne przypadki" XDD nie wierze. Może po prostu nie kręci cię czytanie komenatrzy na social mediach, ale ja po jednym nieudanym meczu Polaków z Iranem widzialem od razu dziesiątki komenatrzy które nie mialy nic wspolnego z konstruktywna krytyka.Bernabeu pisze: ↑27 lip 2021, 19:47Sportowcy są sportowcami i na tym zarabiają dzięki zainteresowaniu kibiców, ew. zaangażowania państwa, bo to generuje pieniądze. Zawsze mnie bawi to narzekanie na ''wylewanie wiadra pomyj'', gdy poza skrajnymi przypadkami jakiegoś przesadzonego hejtu (wiadomo, pogarda, należy piętnować, ale to ułamek), to ''wylewanie pomyj'' sprowadza się do krytyki.
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 27 lip 2021, 20:12
Rozumiem, że mój ulubiony piłkarz z dzieciństwa nie mógł zagościć na moim avatarze, z racji na napięte relacje między Polakami i Ukraińcami? okej
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 lip 2021, 20:13
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 27 lip 2021, 20:15
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 lip 2021, 20:16
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 27 lip 2021, 20:20
Hersk
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 lip 2021, 20:23
ale przecież nikt nikogo tu nie obraża, normalna dyskusja bez spiny, ot - odnoszę się do tego, co sam pisałeś, bo mnie to zaintrygowało.HerskOner pisze: ↑27 lip 2021, 20:20Wielu ludzi mówi, że nie lubi innych ludzi, że ludzie to kurwy. To co idzie i włąsną matke napierdala bo ma ją za śmiecia? No ludzie, czepiacie się gościa, który ma własne zdanie, próbuje zapraszać tutaj innych, bo to co napisał pod avatarem ma kilka wyjątkow? bardzo fajnie
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 lip 2021, 20:25
Ten nowy użytkownik w kilka dni napisał więcej sensownych komentarzy w temacie piłki nożnej, niż ty przez 16 lat na forum
sickstick
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 27 lip 2021, 20:28
A ty się typie prujesz nie wiadomo o co. O to, że mam własne zdanie? Taki jesteś kozak, wielki guru [k****]? Faktem jest, że widzę ogromny hejt na sportowców w social mediach, nie mający nic wspólnego z krytyką na poziomie. Krytyki na poziomie jest mnóstwo, ale hejtu też mnóstwo. A użytkownik wyżej mi pisze, że to tylko skrajne przypadki. Wejdź po meczu Polaków w piłkę na sport.pl czy fanpejdż przeglądu i zobacz ile na 1000 komentarzy to konstruktywna krytyka. Albo ile wiadomosci dostał Krychowiak na PW, pewnie z merytoryczną krytyką.
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2021, 20:31
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 lip 2021, 20:35
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio