Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 mar 2025, 14:03
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 mar 2025, 14:16
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 19 mar 2025, 14:16
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 19 mar 2025, 15:20
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 19 mar 2025, 15:28
żeby w temacie o silownii wrzucać polityczne przytyki to trzeba mieć nieźle w głowie xD
Hannibal
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 19 mar 2025, 16:40
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 mar 2025, 16:49
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 mar 2025, 17:08
Boromir
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 19 mar 2025, 18:15
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 mar 2025, 18:39
Nie wiem czy o to chodzi dokładnie ale dla początkujących to ta strona jest dobra https://atlas.kulturystyka.pl/default.aspjohny batonik pisze: ↑19 mar 2025, 15:20Jest jakaś strona, która pokaże mi ćwiczenia na daną partię ciała i przy konkretnej partii mięśni pokaże ćwiczenia do nich + alternatywy? Głównie mi chodzi o coś w stylu, że żeby przećwiczyć całe plecy potrzebujemy 3-4 ćwiczeń i podane alternatywy jeśli nie chcemy robić danego ćwiczenia.
Enjo
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 20 mar 2025, 9:22
Znam. Ogólnie nie jestem początkującym. Ćwicze już 4 lata. Po prostu jak mam w głowie jakieś 2-3 ćwiczenia na daną partię mięśni, a nie mogę ich wykonać, to myślałem, że wejde sobie szybko na jakąś stronę, zaznaczę "najszerszy grzbietu" i wyskoczą mi od razu ćwiczenia.Enjo pisze: ↑19 mar 2025, 18:39Nie wiem czy o to chodzi dokładnie ale dla początkujących to ta strona jest dobra https://atlas.kulturystyka.pl/default.aspjohny batonik pisze: ↑19 mar 2025, 15:20Jest jakaś strona, która pokaże mi ćwiczenia na daną partię ciała i przy konkretnej partii mięśni pokaże ćwiczenia do nich + alternatywy? Głównie mi chodzi o coś w stylu, że żeby przećwiczyć całe plecy potrzebujemy 3-4 ćwiczeń i podane alternatywy jeśli nie chcemy robić danego ćwiczenia.
Bądź też kanały na jutube jak Szymon Moszny skąd mi się zdarzało czerpać niektóre ćwiczenia.
Ponadto, od siebie mogę dodać że nie szukałbym udziwnień i ćwiczeń na jakieś małe partie a stawiałbym (co sam robię) na duże ćwiczenia - przysiady, martwy, podciąganie, ohp, wiosło czy hantle na skosie.
Ja unikam maszyn, staram się robić wszystko na wolnych ciężarach.
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 20 mar 2025, 10:11
po czterech latach treningów nie znać alternatyw dla konkretnych ćwiczeń to oznaka niewielkiego zainteresowania tematemjohny batonik pisze: ↑20 mar 2025, 9:22Znam. Ogólnie nie jestem początkującym. Ćwicze już 4 lata. Po prostu jak mam w głowie jakieś 2-3 ćwiczenia na daną partię mięśni, a nie mogę ich wykonać, to myślałem, że wejde sobie szybko na jakąś stronę, zaznaczę "najszerszy grzbietu" i wyskoczą mi od razu ćwiczenia.
Conrado
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio