Formula 1 - Strona 2

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.

Mistrzem świata zostanie

Fernando Alonso
27
19%
Felipe Massa
12
9%
Kimi Raikkonen
32
23%
Ralf Schumacher
2
1%
Robert Kubica
36
26%
Jenson Button
3
2%
Giancarlo Fisichella
6
4%
Nick Heidfeld
2
1%
ktoś inny ...
20
14%
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 02 kwie 2005, 16:57

Ogladalem dzisiaj rano eliminacje i zdziwilem sie z tak dobrej postawy hiszpanskiego kierowcy renaul Fenrnanda Alonso ktory jutro wystartuje z pole posicion w GP Bahrain :) . Wg Fernando, obecny lider klasyfikacji generalnej ( 16 punktow) ma wielkie szanse na zwycieztwo, zaprezentowal wszystkim na co go stac. Moj faworyt Jarno Trulli wystartuje z 2 miejsca :roll: . Wielki Michael Schumacher z trzeciej pozycji. Ferrari dzisiaj pokazalo swoj nawy model ferrari F2005 niesamowicie aerodynamiczny :shock: , szkoda tylko ze Rubensowi Barichelo zepsula sie skrzynia biegow i nie mogl trenowac przez 2 dni :( . Skutkiem tego byl slaby wynik, dzieki ktoremu jurto bedzie starowal z 15 miejsca. Licze tez na dobry pokaz debiutanta Pedro de la Rosa (McLaren).
ps. ciekawosta jest ze na podium nie bedzie szampana tylko "sok", dlatego ze organizatozy nie zgodzili sie na alkohol :wink: . Ah te tradycje muzulmanskie...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 kwie 2005, 17:43

snake Pedro de la Rosa juz kiedys sie scigał w F1 chyba ze tobie chodzi ze debiutuje w tym sezonie to prawda :wink:
A jutro maks emocji licze na Trulliego

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 03 kwie 2005, 18:02

Ferrari w dzisiejszym wyścigu przednie spojlery miałow kolorze czarnym na znak żałoby po smierci Papieża.Wyścig wygrał Alonso dugi był Trulli :) a trzeci był Kimi Raikonen.Mistrz Świata Michael po raz kolejny nie ukończył wyścigu.Inny kierowca Ferrari Barichello był 9.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 18:17

Ciecie z TV4 mogli pokazać F1 :>

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 kwie 2005, 18:31

ja tam czesto ogladam f1 na niemieckim kanale dsf

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 kwie 2005, 19:45

snake Pedro de la Rosa juz kiedys sie scigał w F1 chyba ze tobie chodzi ze debiutuje w tym sezonie to prawda
Jasne ze chodzi mi o debiut w tym sezonie. A co do wyscigu to pojechal bardzo dobrze. Szkoda ze nie pojedzie w nastepnym wyscigu. Co mi sie wydaje ze F. Alonso utrzyma ta forme do konca sezonu. Jescze jest zawczesnie na taka ocene, ale zobaczymy.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 12:02

Mam nadzieję, że kończy się panowanie Schumachera. Trochę już nudne było oglądanie zwycięstw jednego kierowcy.

Ja liczę na mojego ulubieńca - Kimiego Raikonena ;)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 17 kwie 2005, 12:26

Ja też sie bardzo interesuje Formułą 1. W zeszłym sezonie oglądałem prawie każdą relację na TV4, w tym jeszcze zadnej :( bo jakoś nie było czasu. A teraz pytanie do was. Czy zna ktoś jakąś polską stronę o formule 1

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 kwie 2005, 12:54

Kama_reda ta strona jest kumata - taka na bierząco. http://f1.and.pl/

Jak mam sprawe do Was chłopaki !!!

Wie ktoś gdzie idzie kupić koszulki oficjalne najlepiej "Polo" zespołów F1 ?? Chodzi mi o Bar Honde - Lucky Strike -

Oficjalnych salony Hondy sprzedaja w Polsce nawet zamówiłem ale czeka sie rok !!!!! bo coś chyba gośc zapomniał zadzwonić :roll: a tak nawijał co to nie moze a cena za Polo ok. 300 zł i teraz juz mi sie odwidziałe kupno w salonie bo nie warto

Może macie gdzieć kontakt ??

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 kwie 2005, 12:59

*_For_zaza_Milan_* pisze:Kama_reda ta strona jest kumata - taka na bierząco. http://f1.and.pl/
O :) Ja też jestem wdzięczna, od jakiegoś czasu szukałam jakiejś porządnej strony i wszędzie ostatnia aktualizacja sprzed roku była ;)

Co do koszulek - pewnie można taką kupić nawet przez Internet. Trzeba wyhaczyć tylko jakiś oficjalny Hondy.
Ewentualnie przyciśnij tego gościa u którego zamawiałeś ;)

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 kwie 2005, 13:44

*_For_zaza_Milan_* pisze: Wie ktoś gdzie idzie kupić koszulki oficjalne najlepiej "Polo" zespołów F1 ?? Chodzi mi o Bar Honde - Lucky Strike
A szukałes na Allegro tam kiedys widział koszulki polo zespołu Repsol Honada Rossiego tyle ze to MotoGp ale F1 powinno tez byc

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 kwie 2005, 14:03

Hunter Ten koleś o którym Ty mówisz jest mi znajomy :D Bo ma też trykoty oficjalne klubów serie A ale zauważ że Rossi to Włoch i z tego co wiem to te koszulki sa "przy" okazji. Jak maja klubów Calcio to nawet F1 [farrari chyba] i MotoGP sciagają. Ale poszukam mozecos nowego jest...

Futbolowa ale salony w Polsce Hondy są mało zorietowane w tym kwestiech. Jak by nie wierzyli ze ktos kupi od nich :roll: Ja nawet zamówiłem w salonie Hondy ale koleś sie nie kwapił by oddzwonić wiec chyba mało wie. A cena teraz też mi daje do myślenia.

Tym bardzie ze nowy sezon serie A wkrótce wiesz czeba bedzie sie przygotować do niego. Oby tylko herb scudetto został pierwsi :D hehehe

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 kwie 2005, 14:29

Po 15 okrążeniach w GP San Marino prowadzi Fernando Alonso, drugi jest Button a trzeci Trulli. M.Schumacher dopiero 12. :lol: Szkoda, że awarie miał Raikkonen, bo startował z pole position i byłby w czołówce. Do końca jeszcze 45 okrążeń i moze sie wiele wydarzyć, ale stawiam na Alonso. Najbardziej w sumie lubie Buttona, ale on raczej nie wygra :(

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2005, 15:32

No i Alonso pierwsz :!: Schumacher drugi a Button trzeci - Takuma Sato na 5 miejscu

Shumi z 13 na druga pozycje !! Ale Alonso nie do pobicia dzisiaj gdyby nie wypadek Fina byo by jeszcze ciekawie. Dobry wiscik. Renault pokazju w tym sezonie pazury :D

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 24 kwie 2005, 15:36

Jak nie lubie Schumachera tak musze mu pogratulowac az miło było ogladac jego poscig.Gdyby nie pomyłka w kwalifikacjach to moze i by nawet wygrał.Szkoda mi Kimiego liczyłem na niego ale znow cos z bolidem nie tak.Alonso ładnie sie w koncowce bronił no i wygrał poraz 3 z rzedu.Szkoda mi Trulliego znow zawiodła taktyka Toyoty.No ale wyscig w okncowce był ciekawy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”