Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 sie 2008, 9:52
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 sie 2008, 9:53
No musi więc to może zły przykład ale np jeśli chodzi bodajże (nie chce mi się sprawdzać) o wioślarstwo to zaprezentowali się znacznie poniżej oczekiwań choć tu już da się 'napakować' zawodnikaMoże dlatego, że do ręcznej nie da się od tak "napakować" zawodnika, musi mieć jeszcze jakieś umiejętności techniczne Wink
Obie reprezentacje się wspierały to teraz razem będą się pocieszać w samolocie powrotnymkaczy pisze:Teraz pozostaje nam liczyć na sukces piłkarzy ręcznych z Islandią
Na półfinał to ja liczyłem a skończyło się niestety jedynie na ćwierćfinale.Mądre słowa. Ale każdy się kiedyś myli. Ja też uważam ,że sie znam byłem przekonany ,że zdobędziemy medal ale niestety skończyło sie na półfinale.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 20 sie 2008, 10:10
Piotr pisze:Co do Winiarskiego, to dla mnie byl najslabszy, bo nie potrafil skonczyc wielu swietnych wystaw i denerwujacy byl widok ciaglych kontr po jego atakach.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 sie 2008, 10:11
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 20 sie 2008, 10:11
Musze sie odniesc do komentarza Babla, bo normalnie nie wytrzymie dluzej.
Potrafie zrozumiec, ze jestes wielkim fanem naszej meskiej reprezentacji w siatkowke. Potrafie tez zrozumiec, ze bronisz ich przed czesto bezpodstawnymi atakami jak to okresliles "krzykaczy". No ale na litosc boska to, ze po raz kolejny zawodza to jest tak oczywiste, ze trudno z tym dyskutowac. Naszych siatkarzy nie bronia osiagane przez nich wyniki, bo tych wynikow po prostu nie ma. A bedac aktualnymi vicemistrzami swiata za takowe nie mozna uznac 1/4 IO. Powtarzasz w kolko szkoda tej druzyny, szkoda tej formy, szkoda straconej szansy. Co z tego, ze nasze chlopaki maja potencjal, ze maja odpowiednie umiejetnosci? Dalismy dupy i tyle. Zagralismy dzisiaj slabo. Byly momenty dobrej gry, ale to wszystko strasznie nierowne. Wszyscy strasznie nierowno. Mozdonek jako jedyny trzymal poziom. Lozano takze nie ustrzegl sie bledow. Po co trzymal Swidra i Plinskiego przez 2 sety na boisku? Tego chyba on sam nie wie. Ty jako jego wielki obronca powinnienes spojrzec tym razem krytycznym okiem na posuniecia Argentynczyka. A twoje zaczepki w strone rodziny Piotra sa ponizej wszelkiej krytyki. Rozumiem, ze mozesz byc zdenerwowany i rozczarowany porazka z Wlochami, ale nie zachowuj sie jak zwykly prostak. Bo twoje slowa to prostactwo i chamstwo w najczystszej postaci.
Reczni tez przegrali i w pizde wszystko. Wkurzyc sie idzie. Wiedza jak czlowiekowi zepsuc dzien. Ehh
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 sie 2008, 10:40
Przestan prosze. Nie znosze takich zalosnych pytan jak to powyzej. Porownujesz mnie do naszych siatkarzy. Piszesz, ze stres, ze takie mecze gra sie kilka razy w zyciu. Inni potrafia sobie z nim poradzic a my nie? To nie jest zadne wytlumaczenie. A to ze dalismy dupy dotyczy osiagnietego wyniku sportowego, a nie postawy na boisku. I nie pisz prosze, ze przed IO wiekszosc zakladala walke o 4 miejsce. Celem byl medal i ten cel nie zostal zrealizowany. Irytuje mnie zbytna pewnosc siebie niektorych naszych siatkarzy. Taki Plinski czy Kadziewicz. Bunczucznie zapowiadaja, Lukasz po zwyciestwie nad Ruskimi wypowiada sie jakby nic wielkiego sie nie stalo, jakby bylo to norma, po czym przegrywaja z Wlochami. Wlochami, ktorzy nie ma sie co oszukiwac wielkiej siatkowki nie graja. Wielkiej tragedii nie ma. Mamy mlody, perspektywiczny zespól, przed ktorym jeszcze mam nadzieje sporo sukcesow. Kilku starszych graczy pewnie powoli bedzie konczylo kariery, ale osobiscie twierdze, ze to tylko z pozytkiem dla zespolu. Trener tez zapewne inny i mimo szacunku jakim darze Raula, i tego wielkiego sukcesu jaki osiagnal w Japonii czas chyba na zmiane.Karmelinho15 pisze:Ciekawe co ty byś zrobił na boisku?
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 sie 2008, 10:41
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2008, 10:46
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 sie 2008, 10:53
Z tego co patrzyłem, to Kamila Skolimowska ma dopiero ósmy najlepszy rezultat w tym sezonie wśród finalistek. Włodarczyk chyba dziewiąty. Nie należy liczyć tutaj na medal, chociaż szanse oczywiście są. Poza tym Skolimowska już ma chyba najlepsze lata za sobą.kaczy pisze:rzut młotem - Kamila Skolimowska, Anita Włodarczyk
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 20 sie 2008, 11:06
Tu bym raczej nie liczył na medal. Skolimowska coś wczoraj mówiła,że ma jakąś kontuzje czy coś i bierze jakieś tabletki.kaczy pisze:rzut młotem - Kamila Skolimowska, Anita Włodarczyk
też tak sądzęMichał M pisze:Ech, wygląda na to, że trzeba będzie się mocno starać o wyrównanie wyniku z Aten
bufu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 sie 2008, 11:09
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 sie 2008, 11:13
To niech cos weźmie sensownego i wygrabufu pisze:Skolimowska coś wczoraj mówiła,że ma jakąś kontuzje czy coś i bierze jakieś tabletki.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 sie 2008, 11:25
Jak dla mnie to już jest lepiej. Nie tylko dla mnie, bo statystyka tez na to wskazuje. Wówczas zdobyliśmy 3 złote i 2 srebrne z czego trzy z nich to Jędrzejczak, zaś teraz mamy 3 złote i 4 srebrne zdobyte przez różnych zawodników. W klasyfikacji medalowej też jest lepiej.Michał M pisze:Na dokładkę fatalnie popłynęła para Kusznierewicz-Życki...
Ech, wygląda na to, że trzeba będzie się mocno starać o wyrównanie wyniku z Aten (uznanego przecież za porażkę)
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 20 sie 2008, 11:26
całkiem możliweMichał M pisze:W szanse Jesień bardzo wątpię. Kiedy zdobyliśmy jakiś medal olimpijski w lekkoatletyce w biegach? (chodu do biegów raczej się nie zalicza Razz ). Tylko w konkurencjach technicznych coś zdobywamy...
bufu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 20 sie 2008, 12:09
dziki
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio