Żużel - Strona 4

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 kwie 2005, 14:32

My to jak zwykle musimy mieć pecha.
Krzyżaniak zawsze miał przerąbane w Częstochowie, ale teraz to już będą takie gwizdy, że pół Cze-wy usłyszy ;)
Szkoda przegranej, ale wierzę, że ostatecznie znajdziemy się w czołówce - to dopiero pierwszy mecz, w dodatku na wyjeździe.
Żałuję najbardziej kontuzji Ułamka - nie ma godnego zastępstwa za niego, co zresztą było widać...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 17:05

sprzedam bilet na grand prix na zuzlu we wroclawiu w ta sobote!!! wartosc biletu 100 zeta, cena do uzgodnienia. bilet na sektory 2-9 i 16-18. jak cos to na gg. najlepiej z okolic torunia, bo malo czasu zostalo, a z przesylka to roznie bywa z zaufaniem

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 17:15

nie zauwazylem tego tematu wczesniej wiec napisze

STAL GORZÓW ---- Staleczka panuje a zielona to **uje!!!!

nienawidze Zielonej Gory ich na mapie nie powinno byc!....! wtajemniczeni wiedza dlaczego :arrow: kazdy Gorzowianin ma to w genach nienawidzic falubazów :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!!! bardzo dobrze ze w tym sezonie wszystko dostaja w tylek a Staleczka ostatnio pokonala niespodziewanie Rzeszow 44:46 :D

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 28 kwie 2005, 17:18

ja najbardziej kibicuje Unii Leszno,a najlepszym według mnie zużlowcem jest Krzysztof kasprzak.a najbardziej niecierpię Tomasza Golloba.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 17:23

Też nie lubię Golloba. A ściślej - wszystkich trzech [razem z papą-Gollobem ;)].
Jeśli chodzi o Golloba Tomasza to jest chyba najbardziej znanym polskim żużlowcem, ale jak dla mnie powoli się już kończy i w GP wiele już nie osiągnie... :roll:
Ogólnie Włókniarz króluje :twisted:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 kwie 2005, 18:11

APATOR ADRIANA TORUŃ !!!
W tym sezonie znowu szaleją. Najniższy KSM w lidze przed sezonem, zapowiadali wszyscy w koło, że są poważnym kandydatem do spadku a tu proszę. Karol Ząbik i Adrian Miedziński królują :wink: Toruń zawsze miał świetnych młodzieżowców. Narazie pierwsze miejsce, 3 wygrane i 1 przegrana z Lesznem.
Nienawidzę Golloba jednego i drugiego, Bajerskiego, Krzyżaniaka oraz Cieślewicza za to, że wsadził naszego Pera Jonsonna na wózek inwalidzki. :evil: :evil:
APATOR PANUJE i BYDGOSZCZ ZDMUCHUJE!
A w GP kibicuję Ryan'owi Sullivan'owi (jeździł w Apatorze) i Jason'owi Crump'owi. Lubię również Chrzanowskiego i Kościechę

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 18:21

Ja nie lubię Crumpa i Golloba :evil:.Natomiast bardzo lubię Miśka (Miśkowiaka), Małego ( Hampela), no a z graczy z innego klubu to oczywiście Drabika...

Dobra dość słodzenia...już początek EL za nami...jak narazie podoba mi się runda, bo aż 6 drużyn ma dwie porażki...Liderem niespodziewanie został Apator z Torunia, który raczej nie liczył się przed sezonem w walce o mistrza...w tyle natomiast Zielona Góra, która od poprzedniego sezonu wyraźnie odstaje od stawki...Szkoda, żeby tak zasłużony klub spadł...ale w sumie jestem dla nich pełen podziwu, że się utrzymali...popatrzcie jak to wpłynąć musiało na ich psychikę...30 maja 2004 roku, popełniła samobójstwo NAJWIĘKSZA gwiazda Falubazu, który już wtedy walczył o pozostanie...czy może być coś gorszego ?Trudno jednoznacznie wskazać kogoś do spadku...pewnie będzie nim obok ZG Gdańsk ? Leszno ? Hmmmm, sama elita w tym sezonie w lidze jest...brakuje tylko Piły :wink:
A co do walki o mistrza...Cze-wa, Tarnów i Toruń - mam nadzieję, że do tej czwórki dołączy Atlas :)....pozdrawiam kibiców czarnego sportu...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 18:24

Fakt, juniorów macie jednych z lepszych w Polsce. Nie to co my :roll: niestety.

Ale zobacz czy bycie na 1-2 miejscu jest takie opłacalne? Wg. nowego regulaminu 1 i 2 drużyna w play-offach startuje automatycznie w półfinałach. Pozostałe 4 walczą w 1/4 finału. To jest lepsze - więcej kasy dla klubów [pieniądze teraz rządzą, nie oszukujmy się], a wiadomo, że najlepsi i tak dadzą radę ;)

Osobiście chciałabym aby Włókniarz odrazu trafił do półfinałów, ale więcej meczy to dla mnie większa frajda :D:D

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 18:38

bogi pisze:...w tyle natomiast Zielona Góra, która od poprzedniego sezonu wyraźnie odstaje od stawki...Szkoda, żeby tak zasłużony klub spadł...ale w sumie jestem dla nich pełen podziwu, że się utrzymali...

zi*lona d*pa zasluzony klub???!!!! napewno mniej niz Stal!!!!!!

i co Stal w 1lidze niestety.... ale Staleczka ma teraz bardzo dobrego sponsora bo RTV ADG MARS Kałamaga wkoncu kase wylozyl i bdb...

I niedlugo Stal bedzie krolowac w ekstra klasie a zi*lona d*pa niech spadnie i bedzie wspaniale

Staleczka rulez :wink:

ps. dla mniej doinformowanych Kałamaga to najbogatszy Gorzowianin :D i wlasciciel "Mars" chyba wiecie co to za firma 8)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 18:44

w00jtas pisze:
bogi pisze:...w tyle natomiast Zielona Góra, która od poprzedniego sezonu wyraźnie odstaje od stawki...Szkoda, żeby tak zasłużony klub spadł...ale w sumie jestem dla nich pełen podziwu, że się utrzymali...

zi*lona d*pa zasluzony klub???!!!! napewno mniej niz Stal!!!!!!

i co Stal w 1lidze niestety.... ale Staleczka ma teraz bardzo dobrego sponsora bo RTV ADG MARS Kałamaga wkoncu kase wylozyl i bdb...

I niedlugo Stal bedzie krolowac w ekstra klasie a zi*lona d*pa niech spadnie i bedzie wspaniale

Staleczka rulez :wink:

Hmmm spróbuję jeszcze raz siebie zacytować...

...jakoś nie mogę znaleść zdania, w którym piszę, że Falubaz jest bardziej zasłużony niż Stal :roll:... :wink:

No właśnie Stal zdobyła bogatego sponsora i jak narazie plasuje się na 3 pozycji w tabeli...Ostrów jednak i Rzeszów napewno do końca nie odpuszczą, pewnie będzie ciekawie jak w EL...

Forza Ukraina Równe :!: :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 kwie 2005, 18:49

futbolowa pisze:Fakt, juniorów macie jednych z lepszych w Polsce. Nie to co my :roll: niestety.

Ale zobacz czy bycie na 1-2 miejscu jest takie opłacalne? Wg. nowego regulaminu 1 i 2 drużyna w play-offach startuje automatycznie w półfinałach. Pozostałe 4 walczą w 1/4 finału. To jest lepsze - więcej kasy dla klubów [pieniądze teraz rządzą, nie oszukujmy się], a wiadomo, że najlepsi i tak dadzą radę ;)

Osobiście chciałabym aby Włókniarz odrazu trafił do półfinałów, ale więcej meczy to dla mnie większa frajda :D:D
Chciałaś powiedzieć najlepszych :wink: Ząbik szaleje, Miedziński miał pecha w mistrzostwach świata juniorów.
W końcu kto wypromował takich zawodników jak: Kowalik, Sawina, Sullivan, Jonsson, Krzyżaniak, Jaguś, Loramski, Bajerski, Kościecha, Chrzanowski. Tylko w pamiętnym sezonie, gdzie niby w Toruniu dream team był , było za dużo gwiazd i dlatego też 2 msc. w przegranym finale z Częstochową. Aha nie lubię Częstochowy za częste zmienianie nazwy.....Włókniarz Malma-(ubrania ściśle tajne, fajne :P)-Roleski Częstochowa i po drodze jeszcze parę razy zmieniali nazwy.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 18:52

bogi mialem namysli ze zasluzony kluby tez spadaja wiec zi*lona d*pa niech spada nawet do 2.ligi a najlepiej niech zniknie z zuzlowej mapy!.......

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 18:54

Fakt - u nas to w ogóle jakaś tendencja do tych zmian nazw jest, ale zauważ, że to wymóg sponsorów jest [zabawniejsza była kiedyś nazwa naszej drużyny siatkarskiej, bodajże Galaxia Jurajska AZS Bank Częstochowa :roll: ].

Co do juniorów - ja tam traktuję na równi Waszych i Tarnowskich, nasi to raczej na samym końcu ;)

A finał z Częstochową - chodzi Ci o ten sprzed dwóch lat, czy z 96 roku? :> Oba wygrane przez nas :D :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 18:57

A tam p... Leszna też nienawidzę, ale przecież chcę żeby zostali w EL i żeby zawsze były emocjonujące derby :!: Są te jedne z najlepszych (po Toruń-Byd) w Polsce, więc ma ich nie być bo ktoś nie lubi Unii ?
Ja na Twoim miejscu też bym nienawidził ZG, ale falubazy muszą zostać w 1 lidze...patrz co się dzieje teraz z Piłą :( średniak - no może czołówka 3 ligi :(

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 kwie 2005, 18:59

futbolowa pisze:Fakt - u nas to w ogóle jakaś tendencja do tych zmian nazw jest, ale zauważ, że to wymóg sponsorów jest [zabawniejsza była kiedyś nazwa naszej drużyny siatkarskiej, bodajże Galaxia Jurajska AZS Bank Częstochowa :roll: ].

Co do juniorów - ja tam traktuję na równi Waszych i Tarnowskich, nasi to raczej na samym końcu ;)

A finał z Częstochową - chodzi Ci o ten sprzed dwóch lat, czy z 96 roku? :> Oba wygrane przez nas :D :D
Fakt Tarnów młodzików też ma niczego sobie.

O finał mi chodzi ten sprzed dwóch lat. A o tym 96' nic mi nie mów! Wtedy przestałem chodzić na żużel :twisted: .......no może jeszcze chodzę, ale tylko na derby z Bydgoszczą 8) Jak wiadomo w tym sezonie derby dla Torunia!!!! :wink: Szkoda gadać

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”