Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 maja 2005, 14:37
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 maja 2005, 14:55
To jednak go uderzył? A więc dotknął go? Widze zatem, że wersja się zmienia.Tomusmc pisze:No bellus z tego co pamiętam to Gołota uderzył Brewstera może 2-3 razy, ale co to jest? wielkie nic. Ja pamiętam zwycięstwa naszego Polaka i napisałem, że nigdy nie zapomnimy tego co dla Nas zrobił i chwała mu za to. Szczerze mu dziękuję, ale takie pożegnanie? ehhh
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: colo » 22 maja 2005, 15:03
colo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 22 maja 2005, 15:24
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 15:28
zwłaszcza wtedy jak z tymi chorągiewkami po ringu biegał i tańczył.BUNCH pisze:Żal mi Kinga, bo tak w niego wieryzł.....
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 maja 2005, 15:38
Chmmm ja gdzieś tak napisałem? a mógłbyś zacytować bo jakoś nie pamiętam.colo pisze:bellus,mozna przegrac-ale na milosc boska nie w takim stylu!napisales wczesniej ze wstyd by byl jak by uciekl z ringu.a jak bylo jak walczyl z Taysonem?az sie za nim kurzylo!!!
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 19:00
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 16:51
futbolowa pisze:Ale się w C+ z Gołoty nabijają
'Zapraszamy na przerwę, która potrwa tyle co trzy walki Gołoty, czyli ok. 3 minuty';
'Załatwili ich prawie w tyle sekund co Brewster Gołotę. Strzelili bramkę w 55 sekundzie'.
Daliby już sobie spokój![]()
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 maja 2005, 17:30
i tu sie z Toba zgadzam, Don King załatwi Gołocie jeszcze kilka walk, wg mnie nastepna bedzie z kims troszke slabszym (czyt. nie o tytuł) i jesli ja wygra to bedzie znowu walczyc o pas mistrzowskifieldy pisze:zwłaszcza wtedy jak z tymi chorągiewkami po ringu biegał i tańczył.BUNCH pisze:Żal mi Kinga, bo tak w niego wieryzł.....
Dla Dona najważniejsza jest kasa i tak już zostanie. Nie zdziwiłbym się gdyby załatwił Gołocie jeszcze jakąś walkę (kolejna okazja do dużego zarobku) Ludzie by na taką walkę poszli, bo byliby ciekawi co ten Polak znowu wywinie
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 23 maja 2005, 17:47
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 23 maja 2005, 18:03
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2005, 18:04
Jak podał "super express" Gołota dostał za 53 sekundy 1,32 mln złotych (25 tys za 1 sek.Kaczormistrz pisze:bardzo mi sie podobalo jak komentator na TVN powiedzial "Golota uderzal rywala jak zwirem w czolg" wogle wedlug mnie to moze nie wstyd ale nie wiem jak to nazwac ale swoje zarobil w te 50 kilka sekund i pojechal do domu z walizka pieniedzy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 18:06
Wsyd nie wsyd, wszytko swoja droga ale normalnie mi sie Andrew zal zrobilo. Chlop byl oszolomiony i o malo co sie nie poplakal z goryczy porazki a wy jeszcze mowiecie ze wstyd ze osmieszenie i wogole. Fakt faktem ze Brewstler byl w tym pojedynku o 2 klasy conajmniej lepszy ale to swoja droga. Powinnismy "wspierac" Polaka a nie wysmiewac sie i ponizacjaget pisze:Ja bym mu za taką walke nawet 1$ niedał bo co to ma niby byćWszyscy przychodzą na walke dnia a polak sobie takie numery robi. Dobrze mówią polacy w Chicago, że "wstyd sie przyznać że jest sie polakiem" no cuż taki bokser, że śmiech na sali mówili żę taki bokser sie zdaża raz na 1 tys lat faktycznie taki co w 53 sekundy 3 razy na mate padł to chyba jeszcze niebyło. Mówi się , że Gołota wzioł za ten wystę 150 tys $ !!! Michalczeski mówi że mógł chociaż 3 rundy wytrzymać
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 23 maja 2005, 18:10
baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 23 maja 2005, 18:11
RoRo pisze:Wsyd nie wsyd, wszytko swoja droga ale normalnie mi sie Andrew zal zrobilo. Chlop byl oszolomiony i o malo co sie nie poplakal z goryczy porazki a wy jeszcze mowiecie ze wstyd ze osmieszenie i wogole. Fakt faktem ze Brewstler byl w tym pojedynku o 2 klasy conajmniej lepszy ale to swoja droga. Powinnismy "wspierac" Polaka a nie wysmiewac sie i ponizacjaget pisze:Ja bym mu za taką walke nawet 1$ niedał bo co to ma niby byćWszyscy przychodzą na walke dnia a polak sobie takie numery robi. Dobrze mówią polacy w Chicago, że "wstyd sie przyznać że jest sie polakiem" no cuż taki bokser, że śmiech na sali mówili żę taki bokser sie zdaża raz na 1 tys lat faktycznie taki co w 53 sekundy 3 razy na mate padł to chyba jeszcze niebyło. Mówi się , że Gołota wzioł za ten wystę 150 tys $ !!! Michalczeski mówi że mógł chociaż 3 rundy wytrzymać
![]()
POZDRO
jaget
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio