Golota vs. Brewster - Strona 4

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 maja 2005, 14:37

No bellus z tego co pamiętam to Gołota uderzył Brewstera może 2-3 razy, ale co to jest? wielkie nic. Ja pamiętam zwycięstwa naszego Polaka i napisałem, że nigdy nie zapomnimy tego co dla Nas zrobił i chwała mu za to. Szczerze mu dziękuję, ale takie pożegnanie? ehhh

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 maja 2005, 14:55

Tomusmc pisze:No bellus z tego co pamiętam to Gołota uderzył Brewstera może 2-3 razy, ale co to jest? wielkie nic. Ja pamiętam zwycięstwa naszego Polaka i napisałem, że nigdy nie zapomnimy tego co dla Nas zrobił i chwała mu za to. Szczerze mu dziękuję, ale takie pożegnanie? ehhh
To jednak go uderzył? A więc dotknął go? Widze zatem, że wersja się zmienia.

Wiesz bywały takie walki, że wystarczyło raz dotknąć przeciwnika i się wygrywało walki. Są bokserzy którzy czekają na ten jeden cios - np Diablo, jest przedstawicielem tej szkoły.

Jeszcze mi się coś przypomniało. Ktoś tu napisał, że Gołota oczernił polską szkołe boksu. Na litość boską polska szkoła boksu to bynajmniej nie jest Gołota. Za polskąszkołe boksu uważa się szkołe Papy. To on wychował mistrzów, a Gołocie to brakuje do bokserskiej szermierki raczej dużo. Gołota bił się dobrze, do czasu i tyle.

Koniec smutny zgadza się, wałczył a raczej nie walczył. Ja jednak nie czuję się splamiony przez to, że Polak przegrał walkę. Raczej smutno mi troche, ale troche. NIe przesadzajmy już, lepiej samemu się wziąć do roboty niż lamentować nad klęskami naszych rodaków.

colo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: colo » 22 maja 2005, 15:03

bellus,mozna przegrac-ale na milosc boska nie w takim stylu!napisales wczesniej ze wstyd by byl jak by uciekl z ringu.a jak bylo jak walczyl z Taysonem?az sie za nim kurzylo!!! :D

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 22 maja 2005, 15:24

Żal mi Kinga, bo tak w niego wieryzł.....

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 15:28

BUNCH pisze:Żal mi Kinga, bo tak w niego wieryzł.....
zwłaszcza wtedy jak z tymi chorągiewkami po ringu biegał i tańczył.
Dla Dona najważniejsza jest kasa i tak już zostanie. Nie zdziwiłbym się gdyby załatwił Gołocie jeszcze jakąś walkę (kolejna okazja do dużego zarobku) Ludzie by na taką walkę poszli, bo byliby ciekawi co ten Polak znowu wywinie :roll:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 maja 2005, 15:38

colo pisze:bellus,mozna przegrac-ale na milosc boska nie w takim stylu!napisales wczesniej ze wstyd by byl jak by uciekl z ringu.a jak bylo jak walczyl z Taysonem?az sie za nim kurzylo!!! :D
Chmmm ja gdzieś tak napisałem? a mógłbyś zacytować bo jakoś nie pamiętam.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 19:00

Ale się w C+ z Gołoty nabijają :roll:

'Zapraszamy na przerwę, która potrwa tyle co trzy walki Gołoty, czyli ok. 3 minuty';
'Załatwili ich prawie w tyle sekund co Brewster Gołotę. Strzelili bramkę w 55 sekundzie'.

Daliby już sobie spokój :roll: :roll:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 16:51

futbolowa pisze:Ale się w C+ z Gołoty nabijają :roll:

'Zapraszamy na przerwę, która potrwa tyle co trzy walki Gołoty, czyli ok. 3 minuty';
'Załatwili ich prawie w tyle sekund co Brewster Gołotę. Strzelili bramkę w 55 sekundzie'.

Daliby już sobie spokój :roll: :roll:

hehe no i prawidłowo ma koleś za swoje... tak naprawdę to też bym się dał poklepać po mordzie przez 53 sekundy jakbym miał dostać tyle co on... żal mi tylko tych kibicóe co sie tam udali obejrzeć walkę oraz tych co nie przespali pół nocy po to żeby zobaczyć jak murzyn leje polaka
Ostatnio zmieniony 17 sty 2006, 19:59 przez madrid_fan, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 maja 2005, 17:30

fieldy pisze:
BUNCH pisze:Żal mi Kinga, bo tak w niego wieryzł.....
zwłaszcza wtedy jak z tymi chorągiewkami po ringu biegał i tańczył.
Dla Dona najważniejsza jest kasa i tak już zostanie. Nie zdziwiłbym się gdyby załatwił Gołocie jeszcze jakąś walkę (kolejna okazja do dużego zarobku) Ludzie by na taką walkę poszli, bo byliby ciekawi co ten Polak znowu wywinie :roll:
i tu sie z Toba zgadzam, Don King załatwi Gołocie jeszcze kilka walk, wg mnie nastepna bedzie z kims troszke slabszym (czyt. nie o tytuł) i jesli ja wygra to bedzie znowu walczyc o pas mistrzowski :) najbardziej prawdopodobnie walczyc bedzie z .... Ruizem :)

pozdro

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 23 maja 2005, 17:47

bardzo mi sie podobalo jak komentator na TVN powiedzial "Golota uderzal rywala jak zwirem w czolg" wogle wedlug mnie to moze nie wstyd ale nie wiem jak to nazwac ale swoje zarobil w te 50 kilka sekund i pojechal do domu z walizka pieniedzy

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 23 maja 2005, 18:03

Ja bym mu za taką walke nawet 1$ niedał bo co to ma niby być :?: Wszyscy przychodzą na walke dnia a polak sobie takie numery robi. Dobrze mówią polacy w Chicago, że "wstyd sie przyznać że jest sie polakiem" no cuż taki bokser, że śmiech na sali mówili żę taki bokser sie zdaża raz na 1 tys lat faktycznie taki co w 53 sekundy 3 razy na mate padł to chyba jeszcze niebyło. Mówi się , że Gołota wzioł za ten wystę 150 tys $ !!! Michalczeski mówi że mógł chociaż 3 rundy wytrzymać :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2005, 18:04

Kaczormistrz pisze:bardzo mi sie podobalo jak komentator na TVN powiedzial "Golota uderzal rywala jak zwirem w czolg" wogle wedlug mnie to moze nie wstyd ale nie wiem jak to nazwac ale swoje zarobil w te 50 kilka sekund i pojechal do domu z walizka pieniedzy
Jak podał "super express" Gołota dostał za 53 sekundy 1,32 mln złotych (25 tys za 1 sek. :!: )
Adamek dostał za 12 rund - 99 tys. złotych

KPINA Z MISTRZA

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 18:06

jaget pisze:Ja bym mu za taką walke nawet 1$ niedał bo co to ma niby być :?: Wszyscy przychodzą na walke dnia a polak sobie takie numery robi. Dobrze mówią polacy w Chicago, że "wstyd sie przyznać że jest sie polakiem" no cuż taki bokser, że śmiech na sali mówili żę taki bokser sie zdaża raz na 1 tys lat faktycznie taki co w 53 sekundy 3 razy na mate padł to chyba jeszcze niebyło. Mówi się , że Gołota wzioł za ten wystę 150 tys $ !!! Michalczeski mówi że mógł chociaż 3 rundy wytrzymać :)
Wsyd nie wsyd, wszytko swoja droga ale normalnie mi sie Andrew zal zrobilo. Chlop byl oszolomiony i o malo co sie nie poplakal z goryczy porazki a wy jeszcze mowiecie ze wstyd ze osmieszenie i wogole. Fakt faktem ze Brewstler byl w tym pojedynku o 2 klasy conajmniej lepszy ale to swoja droga. Powinnismy "wspierac" Polaka a nie wysmiewac sie i ponizac :wink:

POZDRO

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 23 maja 2005, 18:10

podono zastanawiaja sie nad zmienieniem jednostki czasu na czesc naszego wiceMISTRZA :D

od nowego roku godzina skladac sie bedzie z Golot

1 Golota- 53 sekundy

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 23 maja 2005, 18:11

RoRo pisze:
jaget pisze:Ja bym mu za taką walke nawet 1$ niedał bo co to ma niby być :?: Wszyscy przychodzą na walke dnia a polak sobie takie numery robi. Dobrze mówią polacy w Chicago, że "wstyd sie przyznać że jest sie polakiem" no cuż taki bokser, że śmiech na sali mówili żę taki bokser sie zdaża raz na 1 tys lat faktycznie taki co w 53 sekundy 3 razy na mate padł to chyba jeszcze niebyło. Mówi się , że Gołota wzioł za ten wystę 150 tys $ !!! Michalczeski mówi że mógł chociaż 3 rundy wytrzymać :)
Wsyd nie wsyd, wszytko swoja droga ale normalnie mi sie Andrew zal zrobilo. Chlop byl oszolomiony i o malo co sie nie poplakal z goryczy porazki a wy jeszcze mowiecie ze wstyd ze osmieszenie i wogole. Fakt faktem ze Brewstler byl w tym pojedynku o 2 klasy conajmniej lepszy ale to swoja droga. Powinnismy "wspierac" Polaka a nie wysmiewac sie i ponizac :wink:

POZDRO
:lol: to było dobre "Wsyd nie wsyd" :lol:
Jasne pogłaskać go po głowie jeszcze co nie ??
!!Biedny Andrzejku to nie twoja wina on cie chciał zabic dobrze ze uciekłeś biedactwo ale niebuj sie biedny niewrucisz !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”