Dołóż 200 zł i bedziesz zadowolony, ja nadal obstaje przy Kands, bo w stosunku cena/jakosc cieżko Ci bedzie cos lepszego znaleźć:
https://allegro.pl/oferta/rower-28-cros ... 7391125594 - troche niższy model niz ten omawiany wczesniej.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 cze 2020, 14:16
Dołóż 200 zł i bedziesz zadowolony, ja nadal obstaje przy Kands, bo w stosunku cena/jakosc cieżko Ci bedzie cos lepszego znaleźć:
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 cze 2020, 14:21
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 cze 2020, 14:22
Ja też nie znam tej firmy (bo na rowerach znam się tylko trochę), ale zakładam, że maszynowe są jednak lepszą opcją. Mniejsze opory i są po prostu trwalsze niż kulkowe. No, ale zawsze można z czasem wymienić całe koło zamiast samych oponSawyer pisze: ↑05 cze 2020, 14:09Maszynowe > Kulkowe, ale.... W Kands masz piasty Shimano, a w Lazzaro? Ja nie znam takich Piast pierwszy raz o nich słyszę, faktem jest, że maszynowe łożyska żadziej ulegają awarii, ale jesli juz cos sie stanie, to serwisowanie kulowych jest tańsze i łatwiejsze. Moze tez pojawic sie problem z częściami do tych piast z Lazzaro...
Tamten rowerek za 1200 jest naprawdę kiepski. Zresztą w tej cenie to ciężko ustrzelić cokolwiek. Lepiej dołożyć i nie męczyć się z najtańszą grupa osprzętową, która co chwilę się rozregulowuje i stawia opory.
Kross dominuje rynek.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 cze 2020, 14:23
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 05 cze 2020, 14:25
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 cze 2020, 14:33
Ogólnie maszynowe są lepsze to fakt, ale w omawianym przypadku ? Tutaj nie jestem przekonany(L)oczkerson pisze: ↑05 cze 2020, 14:22ale zakładam, że maszynowe są jednak lepszą opcją. Mniejsze opory i są po prostu trwalsze niż kulkowe.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 cze 2020, 14:38
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 05 cze 2020, 14:43
wtedy jak już nogi dostały srogo po pizdzie
do jazdy miejskiej nie ma co wybrzydzać. Alivio spokojnie wystarczy. To samo tyczy się tego tylnego wózka. Przy maksymalnych obciazeniach czyli jazda w terenie bądź pod srogie wzniesienia dopiero Wtedy widać różnice. Ja się w tym roku na SLX przesiadłem i względem Deore to jest niebo, a ziemia jeżeli chodzi o jazdę w terenie. BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 05 cze 2020, 14:59
nie doczytałem 
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 05 cze 2020, 15:39
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 22 cze 2020, 8:42
19B10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio