Siatkówka - Strona 4

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 cze 2005, 23:00

serek408 pisze:Tak na marginesie to musze przyznac , ze nie spodziewalem sie ze Lozano tak swietnie bedzie prowadzil nasza kadre :twisted:
Świetnie... No, ale nie w 100%-ach. Chociażby trzymanie Wlazłego nie było dobrym rozwiązaniem.
Ale podoba mi się jak Lozano manewruje w składzie, wie kiedy wziąść przerwę, przeważnie robi dobre zmiany.
Wiele nowego nie wprowadził, ale mnie się podoba jak prowadzi naszą kadrę :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 cze 2005, 23:03

futbolowa pisze:
Bogi pisze:P.S. Igła rulez :!: :!: Nie ma bata na tego pana :!:
A mnie się nie podobał.
Znaczy nie. Początek miał kiepski, potem poszedł do przodu. I tak jest obecnie lepszy od Gacka. Przede wszystkim wielką rolę odgrywa tu doświadczenie.
Ja jednak liczę na to, że AZS Częstochowa zrobi z niego wielkiego zawodnia, bo w tym moja drużyna ukochana jest bardzo dobra :D

Doświadczenie :!: Właśnie, popatrz jak ten chłopak się ustawia :O.Gacek będzie się tak ustawiał dopiero za jakiś czas, bo Igła to jednak z nie jednego pieca chleb jadł.Przyjęcie Ignaczaka troszkę szwankuje, ale musisz Klaudio przyznać, że w obronie jest orłem :)

A co do AZSu, to muszę przyznać, że mam do nich sentymeńcik, bo jednak szkoda mi, że jako z powodu braku graczy Wasza drużyna rok po roku jest osłabiana, a mimo to znajduje świetnych młodych.W tym sezonie Grzesiu i Winiar już odeszli, wcześniej Bąku, Igła, Stelmach, Gołaś i co ciekawe większość do Bełchatowa :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 0:23

Oczywiście dla takich emocjonujących pojedynków warto być kibicem - to nie ulega wątpliwości. Nurtuje mnie jedno pytanie, mianowicie czy ktoś policzył orgazmy pana Piotra Dębowskiego, od czasu asa Wlazłego do końca meczu (wydaje mi się że było ich ok 7 ale mogę się mylić bo tv mam stary :lol: )
Brawo Polacy, :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 18 cze 2005, 0:38

Hehe, przynajmniej ja, w takim decydującym momencie nie zwracalem już na to co mówi pan Piotr, oprócz tego zdania z Wlazłym, bo emocje tak we mnie siedziały, że nie dałem rady.Mam nadzieję, że finał LŚ, będzie dobrym wstępem Polaków do ME :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 cze 2005, 18:40

Dzis jeśli nasze orły wygrają przybliżą sie do Finału LŚ(Serbia i Czarnogóra ma awans z urzędu gdyż organizują finał).Mam nadzieje że środek i przyjęcie będzie lepiej funkcjonować i wygramy w 3 setach.
WSTAŃ UNIEŚ GŁOWE ,WSŁUCHAJ SIĘ W SŁOWA ,PIEŚNI O MAŁYM RYCERZU

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 19 cze 2005, 22:21

Właśnie oglądam mecz naszych chłopaków z Grekami i muszę przyznać, że nasi się dosyć często mylą. Brakuje tego takiego zaparcia i waleczności. Polacy mają duże problemy z blokami oraz przyjęciem piłek. Statystyki zresztą przemawiają na korzyść Greków, a na boisku to widać. Jak narazie jest 1:1 w setach i Grecy prowadzą w 3 secie i odrabiamy straty. Może się uda 8) POLSKA POLSKA !!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 cze 2005, 22:48

W setach 2-1 dla Greków. Słaby mecz Polaków. Grecy też rewelacyjnie nie grają. Polacy już nie raz wychodzili z takich obsesji. Mam nadzieję, że Polska wygra.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 cze 2005, 22:52

Słabiutki mecz w wykonaniu i Polaków i Greków.
Pierwszy set - pogrom.
Drugi - poprawienie wszystkich elementów gry.
Trzeci - raz lepiej, raz gorzej, z naciskiem na gorzej ;)
Niestety przegrywamy 2:1 i 4 set również nam nie wychodzi...

No cóż... Wszystkiego wygrać się nie da. Ja doszukuję się pozytywów w publiczności i mam satysfakcję, że Grekom jest wstyd, że nas jest więcej ;)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 19 cze 2005, 23:14

serbia-argentyna w tie-breaku bylo 34(!) - 32(!) dla serbow !!!! to musial byc mecz

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 19 cze 2005, 23:34

hubertd pisze:serbia-argentyna w tie-breaku bylo 34(!) - 32(!) dla serbow !!!! to musial byc mecz
( TIME BREAK) Szkoda że dzisiaj polacy przegrali a co do time breaku to nieżle nieźle :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 cze 2005, 23:39

Jaget nie błysleś pisze się Tie - Break...

Szkoda że Polacy przegrali...Ale drugi set był swietny , swietna gra blokiem :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2005, 0:11

nie chciałbym wprowadzać nerwowej atmosfery, ale co to będzie, jeśli Serbia w Katowicach dwa razy pokona Polskę :?: Dlaczego :?: dlatego :
:arrow: Serbia przyjedzie z posiłkami (doświadczonymi zawodnikami, bardzo utytułowanymi)
:arrow: jeden raz z nami już wygrali (a grali bez "posiłków")
:arrow: Polska zatraciła gdzieś skuteczność gry w ataku
:arrow: Gruszka (nasz najlepszy atakujący) ma jakieś problemy zdrowotne
:arrow: gramy bardzo nierówno (Serbia wykorzysta każdy nasz błąd)
:arrow: Serbowie będą grać na luzie (bo mają zagwarantowany występ w finale) my będziemy pod presją, bo jak 2 razy przegramy to zrównamy się pkt z Serbią a Grecy zapewne wygrają oba mecze z Argentyną (i też się zrównają z nami pkt)

Jedyny pozytyw jaki widzę przed najbliższymi meczami to fakt, że gramy u siebie (przed kompletem najlepszej publiczności na świecie)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 0:15

Nie no panowie, trza być optymistami :!:

Szkoda, tej porażki, ale końcówka 4 seta to żenada.No ale dajmy im szanse , wygrana jedna z Serbami i 1 z Argentyną i jest pięknie, a przecież bardzo realnie.Seba i Murek mam nadzieję, w razie czego się zmobilzują i pokażą na co ich stać.Musimy wyjśc z pierwszego miejsca, bo będziemy potrzegani jako jeden z czarnych koni na ME :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 cze 2005, 9:57

Panie daj Pan spokoj :!:
Fatalny mecz Polakow wczoraj. Chyba najgorszy za calej kadencji Loznano :!: No nic miejmy nadzieje , ze to bedzie nauczka na przyszlosc i , ze nastepne mecze beda wychodzic nam lepiej :twisted:

Ps. Polki tez sie wczoraj nie popisaly

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2005, 13:30

Oto nastał ten dzień :!:
Dziś o 19:00 w katowickim Spodku Polska vs Serbia&Czarnogóra
Jak pisałem kilka postów wyżej, czeka nas ciężki mecz. Zapowiadają się ogromne emocje.
Serbia przyjerzdza w najsilniejszym składzie - u nas zabraknie jedynie Arka Gołasia.

Jednak to my, Polacy mamy przewagę nad Serbami ( Spodek wypełniony po brzegi wspaniałą publicznością)
Miejmy nadzieję, że Polacy zagrają najlepiej jak potrafią :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”